CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovorate de tristețe, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață...”

 Calin Maria Bianca
.

CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! În urmă cu doar câteva minute, CRBL a anunțat pe pagina lui personală de Instagram faptul că el și soția lui, Elena, au luat decizia de a divorța. Nu, din păcate, nu este o decizie spontană sau de moment, ci una asupra căreia au reflectat foarte mult timp. Iată declarațiile artistului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Din nefericire, CRBL a anunțat recent faptul că el și soția lui, Elena, au ajuns la concluzia că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumuri separate. Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste din partea lor, mai ales că recent au participat la emisiunea Power Couple și nu au dat de înțeles vreo secundă că lucrurile nu merg bine între ei.

crbl8crbl8

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL de la Power Couple. Artistul a mai fost însurat

Citește și: Cine este CRBL de la Power Couple. A locuit o perioadă în Spania, împreună cu soția și fiica lui

Citește și: Shakira se iubește cu actorul Lucien Laviscount din serialul Emily in Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea: „Se întâlnesc, ea vrea iubire'. Au filmat în ipostaze tandre, în noul ei clip

Citește și: Ce cadou a primit Dana Budeanu din partea lui Radu Vâlcan: „Este ceva ce nu merit. De fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce…'

CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie

CRBL și soția lui, Elena, au trăit o frumoasă poveste de dragoste de ani și ani de zile, având în prezent o căsnicie de 16 ani. Din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță, Alessia Ecaterina, în vârstă de 14 ani, în prezent, însă nici de dragul ei lucrurile nu au mai putut continua așa. CRBL nu a vrut să se ascundă cu acest detaliu important din viața lui, astfel că a fost transparent în fața fanilor și le-a prezentat situația pe larg.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.', și-a început CRBL mesajul pe rețelele de socializare.

CRBL: „Ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru„

Este de la sine înțeles că o astfel de decizie nu este deloc una ușoară, mai ales când la mijloc nu sunt doar două persoane mature, ci și un copil minor, mai precis în vârstă de 14 ani. Totuși, CRBL a specificat că el și Elena au de gând să păstreze o relație frumoasă, bazată pe respect și prietenie, după divorț, tocmai pentru buna creștere și educare a fiice lor, Alessia. Mai mult decât atât, a spus clar că nu vrea să ofere alte detalii legate de divorț, nici motivele care i-au adus în acest punct, sau alte curiozități.

„Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț.
Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena
', a continuat CRBL pe pagina lui de Instagram.

CRBL a mai fost însurat o dată

Pentru cei care nu știu, CRBL și soția lui, Elena, s-au cunoscut pe platourile de filmare al show-ului „Dansez pentru tine’. La acea vreme, el era concurent, iar ea coregraf. Relația lor a mers din prima ca pe roate, așa că artistul a cerut-o de soție pe Elena, după scurtă vreme. S-au căsătorit oficial în 2008 și au trăit o frumoasă poveste de dragoste, până acum însă, când totul a luat sfârșit.

CRBL nu este însă la primul divorț, fiindcă artistul a mai fost însurat cu o femeie, pe nume Andreea, însă au divorțat în 2004, când el avea 27 de ani. Mariajul lor a durat doar 7 ani, iar apoi nu au mai păstrat legătura, dar chiar și așa ea a vorbit despre fosta căsnicie când a fost întrebată.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam şi pentru că aşa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că nişte oameni normali, cu casă/chirie/căţel/certuri/gelozii şi alte acareturi.

Ne-am despărţit într-o zi în care am realizat că vieţile noastre nu mai erau în registrul «viaţă noastră», ci se despărţiseră undeva şi aveam două drumuri total separate: „viaţă mea„ şi „viaţă lui„. Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărţit eram ceva mai adolescenţi cu idei şi dorinţe infinit diferite.’, susținea Andreea într-un interviu mai vechi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton