Crina Abrudan a răbufnit după ce a fost întrebată de ce nu are copii, la 45 de ani: „E un subiect delicat și foarte personal”

 Ifrim Georgiana
.

Crina Abrudan a răbufnit după ce a fost întrebată de ce nu are copii, la 45 de ani. După plecarea de la Antena 1, Crina Abrudan nu a mai revenit în televiziune, motivând că-și dorește să petreacă mai mult timp cu soțul ei, Gabi Popescu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 15 ani și sunt căsătoriți din anul 2017. Recent, fosta prezentatoare a știrilor sportive s-a arătat deranjată când a fost întrebată de ce nu are copil, la 45 de ani, susținând că este un subiect „delicat' și mult prea personal. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan a răbufnit după ce a fost întrebată de ce nu are copii, la 45 de ani. Crina Abrudan și soțul ei, Gabi Popescu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. În ciuda statutului de persoană publică, fosta prezentatoare de știri a fost destul de discretă cu privire la viața privată, reușind să-și țină mariajul departe de ochii presei și al curioșilor. Recent, fosta concurentă de la „Survivor' a susținut că nu-și mai dorește să fie întrebată de ce nu are copil, susținând că orice răspuns poate genera polemici în spațiul public.

cri10cri10

Citește și: Ce se întâmplă cu fiecare concurent Survivor, după eliminare. Crina Abrudan: „În momentul în care ieși de acolo, te ia o mașină și…”

Citește și: Crina Abrudan, adevărul despre despărțirea de Gabi Popescu, după ce s-a speculat că el ar fi fost infidel: „Erau vremurile în care paparazzii erau prezenți peste tot…' / EXCLUSIV

Citește și: Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios. Imagini de nuntă: „I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că…'

Citește și: Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Creatorul de modă a lăsat în urmă lucruri de valoare

Crina Abrudan a răbufnit când a fost întrebată de ce nu are copii

Recent, Crina Abrudan și-a exprimat dorința de a nu mai fi întrebată de ce nu are un copil, căci subiectul este unul delicat și personal. Fosta prezentatoare TV spune că nu-și dorește să fie judecată sau jignită pe baza unul răspuns, așa că preferă să nu mai facă declarații pe marginea subiectului.

„Nu-mi place să mă întrebe lumea de ce nu am un copil și dacă îmi doresc să am un copil și de ce nu am făcut un copil și așa mai departe. Este un subiect pe care nu vreau să-l abordez pentru că este foarte sensibil.

În primul rând consider că este o problemă, e un subiect delicat și foarte personal, adică e un subiect pe care trebuie să-l discute oamenii ăia doi ei între ei, nu cu mama, nu cu tata, nu cu frate, nu cu soră și nu cu publicul, și cu lumea.

Iar în ultima vreme am văzut că este un subiect atât de sensibil încât orice răspuns ai da la această întrebare sigur se găsește cineva care să te jignească, să te înțepe, care să te judece și atunci e mai bine să nu abordez acest subiect, pentru că e mai bine să fiu eu liniștită și să nu mă supere nimeni și nimic', a declarat Crina Abrudan, potrivit unica.ro.

Cum s-au cunoscut Crina Abrudan și soțul ei, Gabi Popescu

În urmă cu ceva vreme, Crina Abrudan a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei, Gabi Popescu.

„Aveam obiceiul să ies cu fetele, lucram în Antena 1 pe vremea respectivă și în fiecare an de 8 martie ieșeam. Și după ce am plecat din Antenă și ne-am răsfirat toate, ne-am mai adunat din când în când atunci când am reușit de 8 martie. Era în gașca noastră de fete, cu care ieșeam noi împreună de 8 martie și când mai apucam, și soția lui Capatos. În seara respectivă a ieșit și ea cu noi, a venit și Capatos și el era prieten cu Gabi, se știau foarte bine, și s-a întâmplat să se întâlnească și ei, să vină la aceeași masă cu noi și de acolo am început să vorbim.

Nu ne-am prea acordat multă atenție la prima vedere, adică nu a fost ca și cum ne-am întâlnit în seara respectivă. A fost ceva ce s-a legat și s-a construit în timp', a mai spus aceasta, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton