Cu toate că are un corp de invidiat și se vede că o ajută moștenirea genetică, de ceva timp Crina Abrudan a renunțat la dulciuri, eliminând aproape complet zahărul din meniu, dar și alte alimente. Iată de ce a luat această decizie și cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI
Un trup sănătos și armonios se menține cu efort, asta e clar pentru toată lumea, pentru că nu poți mânca după pofta inimii și să ai măsuri de fotomodel. Asta face și Crina Abrudan, care, la 46 de ani, este într-o formă de invidiat. Iată cum reușește să se mențină și cum a motivat-o soțul ei!
Crina Abrudan a renunțat la dulciuri de 2 ani, deși are trup de model
Într-un interviu recent, Crina Abrudan a mărturisit că nu s-a luptat niciodată cu kilogramele în plus, pentru că a fost întotdeauna slabă, însă, cu toate acestea, a luat decizia de a-și schimba stilul de viață, eliminând alimentele nocive din dietă.
Multă lume îmi spune: Tu ești slabă, pentru că faci niște eforturi foarte mari!’ Nu fac eforturi, e modul meu de viață, felul meu de a fi. Am un noroc foarte mare pentru că moștenesc gena bună de la părinți. Sunt așa slabă cum a fost tatăl meu tot timpul. Teoretic pot să mănânc cam orice, pentru că nu mă încurcă la kilograme, dar practic, de câțiva ani, mănânc sănătos’, a mărturisit Crina Abrudan pentru ciao.ro.
Deși recunoaște că îi plac dulciurile și obișnuia să consume în trecut, de doi ani vedeta a renunțat aproape complet la produsele care conțin zahăr.
Nu consider că fac un efort, nu simt că fac un efort, nu am avut un scop din asta. Nu mi-am programat să zic: gata, începând de anul ăsta nu mai mănânc grăsimi, nu mai mănânc zahăr. De exemplu, pe vremuri, mie nu îmi plăceau salatele. La mine o salată însemna roșie, ardei, castraveți, dar frunze nu puteam să mănânc. Acum dacă îmi pui un castron cu frunze în față, pot să le mănânc. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Dar mă bucur că sunt așa.
De vreo 2 ani nu prea mănânc zahăr, decât ocazional. Mie îmi plac dulciurile, îmi place ciocolata, sinceră să fiu, și nu mă gândeam că o să ajung să nu mai mănânc zahăr, dar am înlocuit ciocolată normală cu ciocolată vegană sau cu ciocolată fără zahăr sau cu cât mai puțin zahăr. Și am ajuns la concluzia că e vorba doar de obișnuință. Acum dacă îmi dai o înghețată normală, clasică, pe care o găsim oriunde sau o ciocolată de care mâncam pe vremuri, nu mai pot să le mănânc, pentru că mi se par prea dulci. La fel și băuturile răcoritoare cu zahăr. Tot fără zahăr le consum, cu zahăr mi se par foarte dulci. Deci mi-am dat seama că e vorba doar de obișnuință’, a explicat ea.
Soțul ei, Gabi Popescu, a determinat-o pe Crina Abrudan să renunțe la zahăr
Cel care a făcut-o să conțtientizeze că are o problemă cu zahărul a fost soțul ei, Gabi Popescu. Fostul fotbalist i-a atras atenția că devenise dependentă de băuturile carbogazoase, care, de altfel, conțin nu doar zahăr, ci și multe calorii.
La un moment dat, soțul meu îmi spunea: Mănânci zahăr cu lingura!’. Dar eu am luat-o mot à mot. Mă uitam la el: dar când m-ai văzut tu pe mine mâncând zahăr cu lingura? Păi cu dozele alea de suc dimineața, calculează și tu câte linguri de zahăr mănânci într-o zi!’ Și bineînțeles că tot eu eram nemulțumită și lasă, că dacă nu mă îngraș, ce m-ar opri să beau în fiecare zi 2-3 -5 doze, dacă nu mă îngraș? Dar, după ce mi-a spus, am stat și m-am gândit, mi-a rămas cumva în minte și, la un moment dat, am început să iau băutura carbogazoasă fără zahăr. După care am început să tai și din dulciuri zahărul încetul cu încetul. Deci de la soțul meu a pornit, dar nu am recunoscut niciodată și nici atunci, pe moment, nu am recunoscut că na, așa suntem noi femeile. De ce am recunoaște?’, a mai spus Crina Abrudan pentru sursa citată.
La ce alte alimente a renunțat Crina Abrudan
La fel, dacă îmi dai mâncăruri pe care le mâncam pe vremuri, eu fiind din Ardeal, la noi mâncărurile sunt foarte gustoase, grase, toate încep cu 3 cepe mari prăjite în untură de porc dacă se poate. Nu prea mai gătesc. Am gătit pe vremuri, găteam foarte mult. La noi întotdeauna era oala cu ciorbă în frigider. Nu îmi ieșea bună, dar nu contează, la ciorbe nu m-am priceput niciodată! Am gătit întotdeauna. De sărbători erau sarmalele, chiftelele, salata de boeuf – asta ne place și acum, șnițele, de toate – ce știam și eu de la mama și de la bunica, le găteam în permanență. Acum nu le mai gătesc, pentru că noi nu le mai mâncăm. Ne-am dezobișnuit de mâncărurile astea grele, gătite și, în ultima vreme, în ultimii 2 ani se găsesc în frigiderul nostru mai mult legume, salate, carne destul de rar. Eu am fost prima care a început cu regimul ăsta. Nu știu de unde și de ce. Habar nu am, nici nu aș putea să spun unde a fost așa un clic, dar acum mă bucur că și Gabi văd că s-a luat după mine. Pentru el e mult mai ușor, pentru că el mănâncă pește și fructe de mare și el zilnic mănâncă legume la grătar cu salate, pește. Eu nu pot să mănânc pește și fructe de mare’, ne-a povestit ea.
Crina Abrudan: „Acum nu pot să mai mănânc carne de porc. Îi simt mirosul, îi simt gustul și nu mai merge’
Din alimentația Crinei Abrudan au dispărut și alte plăceri vinovate. Mâncărurile grele au fost înlocuite de salate și de legume, iar soțul ei a adoptat același regim alimentar.
La fel, dacă îmi dai mâncăruri pe care le mâncam pe vremuri, eu fiind din Ardeal, la noi mâncărurile sunt foarte gustoase, grase, toate încep cu 3 cepe mari prăjite în untură de porc dacă se poate. Nu prea mai gătesc. Am gătit pe vremuri, găteam foarte mult. La noi întotdeauna era oala cu ciorbă în frigider. Nu îmi ieșea bună, dar nu contează, la ciorbe nu m-am priceput niciodată! Am gătit întotdeauna. De sărbători erau sarmalele, chiftelele, salata de boeuf – asta ne place și acum, șnițele, de toate – ce știam și eu de la mama și de la bunica, le găteam în permanență. Acum nu le mai gătesc, pentru că noi nu le mai mâncăm. Ne-am dezobișnuit de mâncărurile astea grele, gătite și, în ultima vreme, în ultimii 2 ani se găsesc în frigiderul nostru mai mult legume, salate, carne destul de rar. Eu am fost prima care a început cu regimul ăsta. Nu știu de unde și de ce. Habar nu am, nici nu aș putea să spun unde a fost așa un clic, dar acum mă bucur că și Gabi văd că s-a luat după mine. Pentru el e mult mai ușor, pentru că el mănâncă pește și fructe de mare și el zilnic mănâncă legume la grătar cu salate, pește. Eu nu pot să mănânc pește și fructe de mare’, a dezvăluit Crina Abrudan.
Vedeta a renunțat și la carne, în momentul de față consumând-o doar pe cea de vită, iar acum ceafa de porc la grătar cu cartofi prăjiți sunt doar o amintire.
„Așa eram atunci, acum nu pot să mai mănânc carne de porc. Îi simt mirosul, îi simt gustul și nu mai merge. Nu știu, s-a întâmplat pur și simplu. Uite, un lucru bun că eu sunt mândră de mine că am ajuns să mănânc sănătos și mă și simt mult mai bine decât în vremurile în care mâncam nu conta ce, orice, să fie și cât de mult. Dar la kilograme sunt tot cam acolo’, a mai spus Crina Abrudan pentru ciao.ro.