„Le afum cu tămâie, cu palo santo și cu salvie...” Crina Abrudan își purifică energetic bijuteriile și are un talisman norocos / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Crina Abrudan a învățat să-și purifice energetic bijuteriile. Află cum face acest lucru vedeta care a fost în competiția Survivor. Fosta prezentatoare tv le duce la sfințit sau la un amic care folosește o terapie cu sunet pentru curățarea energetică a bijuteriilor pe care le poartă. Într-un interviu pentru Viva.ro, Crina vorbește despre aceste obiecte prețioase pe care le primește de ziua ei de la Gabi Popescu, soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan a învățat să-și curețe bijuteriile. Vedeta tv este acum căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu, alături de care are un mariaj de vis, în ciuda zvonurilor. Vedeta vorbește despre bijuteriile primite în dar de la soțul ei și cum le curăță de energiile negative.

326506753_576578227651432_3283379816324902380_n326506753_576578227651432_3283379816324902380_n

Citește și: Crina Abrudan a răbufnit după ce a fost întrebată de ce nu are copii, la 45 de ani: „E un subiect delicat și foarte personal'

Citește și: Ce se întâmplă cu fiecare concurent Survivor, după eliminare. Crina Abrudan: „În momentul în care ieși de acolo, te ia o mașină și…”

Citește și: Cum se înțelege Neti Sandu cu sora ei, Mari: „Mai mult de o săptămână nu am stat să nu ne vorbim'. Ce relație are vedeta cu nepoatele și strănepoatele ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Anca Dumitra cerută în căsătorie și ce nume are în buletin acum: „S-a întâmplat într-un cadru de vis. Nu m-aș fi așteptat niciodată să fie…' / EXCLUSIV

Crina Abrudan își duce bijuteriile la curățat

Crina Abrudan este o apariție încântătoare la evenimentele mondene. La petrecerea VIVA, ea a purtat o rochie semnată de Denis Predescu. Vedeta ne-a povestit că a învățat să își asorteze bijuteriile și mai ales să le și curețe din punct de vedere energetic prin anumite tehnici.

Ești foarte frumoasă. Cine te-a îmbrăcat în această seară?

M-a îmbrăcat Denis Predescu. Ne-am cunoscut de curând la evenimentul organizat de Alin Gălățescu. Am purtat una din creațiile lui și îmi place ceea ce face, simt că mi se potrivește și îmi place și rochia din seara aceasta, mă simt bine în ea.

Și cerceii?

Cerceii sunt un cadou de la soțul meu. E o tradiție cumva în ultimii trei sau patru ani, să primesc de ziua mea câte o pereche de cercei de la Chanel, pentru că mi-au plăcut foarte mult și se nimerește, în fiecare an de ziua mea, să fim în Dubai. De fapt, și de ziua mea și a lui, că așa ne alegem noi de zilele noastre să fim la căldură iarna, nu la frig, pentru că nu ne place frigul. Și atunci a devenit o tradiție. Anul acesta am zis că nu îmi mai iau încă o pereche de cercei Chanel și soțul meu a zis: 'O să strici tradiția'. 'Bine, mi-i aleg eu, dar așa e cadoul de ziua mea'.

Crina Abrudan: 'Am învățat diverse metode de a-mi curăța bijuteriile'

Văd că porți și o cruciuliță foarte frumoasă cu diamante. De unde o ai?

Da. E o cruciuliță și un lănțișor pe care le-am și dus la biserică. Am cumpărat-o când eram într-o vacanță cu soțul meu. Dar am dus-o înainte să o port, la sfințit. Mai am și altele, o cruciuliță și un îngeraș de la mama și, în general, pe toate le duc la biserică, la sfințit, înainte să le port. Până acum ceva ani, nu făceam acest lucru, dar m-am învățat.

E ca un talisman, de fapt? Simți că te protejează?

Da. Și m-am învățat să fac așa și cu restul bijuteriilor pe care le am sau le cumpăr, chiar dacă le cumpăr de noi, dintr-un magazin. Asta nu înseamnă că nu au fost purtate sau încercate de altcineva și am învățat diverse metode de a-mi curăța bijuteriile. Și, din când în când, le curăț. Dar și atunci când sunt noi, ori le curăț eu, ori le duc la cineva care se pricepe. Mi le curăță într-un bol care e dintr-un anumit metal care se folosește la terapia cu sunet și îl curăță cu sunetele care ies din bolul respectiv, în momentul în care e lovit cu un ciocan. Și le duc la prietenul acesta al meu, bijuteriile, și sunt noi și mi le curăță. Și apoi, eu le afum cu tămâie, cu palo santo și cu salvie.

Crina Abrudan: 'Pe la 18 ani îmi doream să fiu fotomodel'

Te-am văzut, recent, într-o prezentare de modă, chiar a creatorului pe care l-ai pomenit…

Uite, când eram copil, pe la 18 ani, îmi doream să fiu fotomodel, să fiu manechin, dar nu m-au lăsat părinții. Pentru că trebuia să merg la școală și la facultate, să fac ceva serios în viață. Și, dacă nu am ajuns manechin-fotomodel la vârsta respectivă, uite că la vârsta aceasta, când am început să lucrez în televiziune, cariera m-a dus spre latura aceasta. Am fost la multe prezentări de modă ca invitat, de-a lungul anilor. Cred că acum 15 ani am fost prima dată.

Nici nu mai știu la cine am fost, dar îmi place, mi-a plăcut dintotdeauna. Și acum, că suntem în locația aceasta, mi-am amintit că pe 14 iunie, acum 7 ani, abia ce s-au făcut ieri, am fost la o prezentare la Elis Lăslean. Împlinea 25 de ani de carieră. Și a fost o prezentare de modă aici și eu am fost mireasă. Am purtat rochia de mireasă la finalul colecției.

Mi-a amintit Instagramul, ieri, că s-au făcut atâția ani de atunci. Mi-a plăcut foarte mult acea prezentare. Și am mai fost în ultime vreme la multe spectacole organizate de Alin Gălățescu. La prezentările organizate de el, în ultima vreme, am fost foarte des și m-am simțit foarte bine.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton