”Decât să mă pui să merg la sală, mai bine dau prin casă cu aspiratorul...” Cum se menține Crina Abrudan, la 46 de ani, și la ce aliment a renunțat / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Crina Abrudan și-a schimbat modul de viață în ultimii trei ani. Vedeta nu mai consumă zahăr și face sport, chiar dacă nu îi place. Într-un interviu pentru viva.ro, frumoasa blondină ne-a povestit despre toate aceste lucruri și mai ales de ce radiază de sănătate și fericire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan și-a schimbat modul de viață în ultimii trei ani. Vedeta nu mai consumă zahăr și face sport, chiar dacă nu îi place. Blondina arată de senzație și ne-a mărturisit trucurile ei.

fb_img_1709300652892fb_img_1709300652892

Citește și: Prima imagine cu rochia de mireasă a Roxanei Vancea: „Mă duce cu gândul la Tinkerbell, e așa, de zână'. Vedeta face nunta cu Dragoș Paiu în weekend. Cine sunt nașii și ce invitați vor avea / EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii a făcut Crina Abrudan pentru carieră și cum și-a câștigat primii bani: „Salariul era exterm de mic. Plângeam groaznic când…' / EXCLUSIV

Citește și: Prima imagine cu rochia de mireasă a Roxanei Vancea: „Mă duce cu gândul la Tinkerbell, e așa, de zână'. Vedeta face nunta cu Dragoș Paiu în weekend. Cine sunt nașii și ce invitați vor avea / EXCLUSIV

Citește și: Arhitecta Andra Marinescu de la Visuri la Cheie, terorizată de fostul iubit, după despărțire: „Am primit mesaje dure, au existat încercări de discreditare, de îndepărtare a celor care-mi sunt aproape. Este cumplit să treci prin așa ceva” / EXCLUSIV

Vedeta nu mai consumă zahăr și face sport, chiar dacă nu îi place

Crina Abrudan și-a schimbat modul de viață în ultimii trei ani. Vedeta nu mai consumă zahăr și face sport, chiar dacă nu îi place. Blondina a revenit acum dintr-o vacanță prelungită în Dubai și a defilat pe podiumul de modă pentru Alin Gălățescu.

Bună, Crina. Anul trecut te-am tot văzut în prezentările lui Alin Gălățescu. Iată că ai defilat și acum, la primul eveniment organizat de el în 2024.

Da. Așa este. Anul trecut am fost în două sau trei prezentări organizate de Alin Gălățescu. Anul acesta e pentru prima dată, dar nu ultima. 

Îmi plac mult cerceii. Cumva un cadou de la soțul tău?

Da, cerceii de la acest brand au devenit tradiție, în fiecare an primesc de ziua mea. Am deja patru perechi, Sper să continui tradiția. 

'Nu sunt o fire cheltuitoare'

Ești o fire cheltuitoare? Ce ți-ai luat din Dubai, în afară de cerceii de la soțul tău?

Nu. Nu sunt o fire cheltuitoare, sunt mai chibzuită și dacă e vorba de haine sau de altceva, mă gândesc înainte de două ori. Și nu mi-am luat nimic din Dubai. Nu merg acolo să fac cumpărături. Dacă e vorba de haine, prefer Milano. Și eu, și soțul meu. Vara eu și soțul meu ne luăm un weekend în care plecăm la Milano special pentru shopping, în Dubai, nu. Avem magazinele noastre preferate. Milano sau Londra. În Europa e mai ieftin. 

La Oradea ai mai ajuns?

Am mai ajuns, da. Dar sinceră să fiu, prefer să ajungă mama mai des la mine decât eu acolo. Poate pare mai ciudat dar e e mai ușor să ajungi în afara țării decât la Oradea. Îmi place să merg cu mașina, dar drumul îmi ia peste opt ore, iar la biletele de avion, ca pe orice rută din țară, sunt niște prețuri exorbitante. Chiar făceam glume cu soțul meu, la un moment dat. Într-o vară, ne întrebam ce facem în weekend și ne gândeam că avem de ales între Oradea și Milano. Biletele de avion dus-întors spre Milano erau la mai puțin de jumătate de preț față de cele pentru Oradea. Sigur, asta nu mă împiedică să merg acasă. 

Crina Abrudan: 'Am noroc de o genă bună'

Ce faci? Cum te menții? Tu arăți mereu foarte bine.

Asta este o întrebare pe care mi-o adresează toată lumea, tot timpul. Și nu știu de ce, lumea crede că am eu cine știe ce soluții misterioase. Am noroc de o genă bună. Așa am fost tot timpul. Dacă spun că am perioade în care sunt prea slabă și mi-aș dori să am un kilogram sau două, nu mă crede lumea.

Merg la sală. Am grijă și la alimentație, în ultima vreme, dar nu pentru siluetă, ci pentru sănătate. Am avut norocul acesta toată viața să pot mânca oricând, orice, fără să se vadă. Dar asta te face să nu mergi la sport, pe considerentul că nu am nevoie, pentru că sunt slabă. Și tot așa, te face să consumi orice, fără să ții cont că nu este sănătos să mănânci orice. Și nu e sănătos să nu faci mișcare. Sportul aduce beneficii mari.

Crina Abrudan: 'Am fost o persoană sedentară. Decât să mă pui să merg la sală, mai bine dau prin casă cu aspiratorul.'

La sală de când mergi?

Sunt foarte mândră de mine pentru că m-am apucat să merg la sală în urmă cu trei ani, iar mie sportul nu îmi place. Am fost o persoană sedentară. Decât să mă pui să merg la sală, mai bine dau prin casă cu aspiratorul. Dar încerc să mă motivez, pentru că dimineața, după o oră de sală ai alt tonus, o altă stare, indiferent cum te trezești dimineața. Indiferent cum e vremea, indiferent cum ai dormit, dacă te duci să faci mișcare se cunoaște, ai un alt tonus. 

Și, în altă ordine de idei, mă mai uit în oglindă și văd că mi se mai conturează mușchii. Mi-am tot făcut poze la sală și când observ rezultatele încep să fiu mândră de mine. De multe ori m-am întrebat de ce nu am mers eu la sală pe la 25 de ani, să mi se contureze abdomenul și brațele. Cu alte cuvinte nu îmi place sportul, dar am început să merg la sală pentru sănătate. 

Crina Abrudan: 'În general mănânc vegan, carne mai rar'

Am renunțat încetul cu încetul la zahăr. Mai mănânc câte un fast food, mai scap. Dar în general mănânc vegan, carne mai rar. Nu a fost ceva propus. Nu am crezut vreodată că o să vină un moment în care eu o să încep să mănânc sănătos.

Am început să mănânc sănătos tot pentru sănătate. Consum foarte multe salate. Dacă-mi dădeai înainte un bol cu frunze nu aș fi consumat așa ceva, ori acum am ajuns să mănânc așa ceva cu plăcere. Dar nu a fost ceva ce mi-am propus. Nici măcar nu știu cum să explic cum am ajuns în acest punct, dar și acest lucru mă face fericită. De la un om care mânca orice am ajuns să mănânc alimente sănătoase. Și mă simt mult mai bine.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton