Ce experiență uluitoare a avut Crina Abrudan în Peru, înainte de Survivor: ”Am stat zece zile în junglă, la șamani...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Crina Abrudan a fost încântată de experiența de la Survivor, dar și de o călătorie specială, în Peru. Vedeta s-ar întoarce și mâine înapoi în Republica Dominicană, dacă cineva i-ar spune acest lucru. Fosta prezentatoare de la Antena 1 susține că ea nu a fost îngrozită de ceea ce a trăit la Survivor. Dimpotrivă! Crina susține că a trăit sănătos în junglă și a făcut baie în apa mării, fără chimicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan a fost încântată de experiența de la Survivor. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 s-ar întoarce și mâine înapoi în junglă, în Republica Dominicană, și regretă că nu a stat mai mult în competiție. Într-un interviu pentru viva.ro, aceasta vorbește despre toate lucrurile trăite acolo.

338160101_1857857387921010_435817827400308149_n-1338160101_1857857387921010_435817827400308149_n-1

Crina Abrudan: 'Mie îmi pare rău că nu am stat mai mult'

Crina Abrudan a fost încântată de experiența din Republica Dominicană, de la Survivor, și spune că regretă că nu a petrecut mai mult timp acolo. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta povestește cum a fost pe platourile de filmare din junglă.

Tu nu mai lucrezi în televiziune, dar ai rămas ancorată, ca să spun așa, în lumea aceasta… Ai avut și o mare provocare anul acesta. Cum a fost la Survivor?

A fost foarte frumos, dar știu că foarte multă lume nu mă crede. În toate interviurile din ultima vreme, acum, după Survivor, erau întrebări de tot felul. 'Care a fost cel mai greu moment', 'Când ai crezut că o să clachezi?' sau 'Te-ai gândit prima dată să încerci să ieși de acolo și să pleci acasă?'. Niciodată! Chiar zilele trecute, într-un interviu, mă întreba cineva care a fost cel mai greu moment de la filmări. Păi nu a fost. Nu știu, poate că par nebună în ochii multora, dar pentru mine a fost frumos.

Adică, dacă mie mi-ar spune cineva că mâine începe Survivor și să plec înapoi, eu aș spune 'da'. Mie îmi pare rău că nu am stat mai mult. Mi-aș fi dorit să stau mult mai mult decât am stat. Eu am urmărit Survivor de-a lungul anilor. Probabil dacă mergeam la o altă vârstă, nu eram conștientă de ceea ce se întâmplă acolo. Poate eram luată prin surprindere. Și nu aș fi reacționat așa. Dar eu eram conștientă de ceea ce era acolo, eu eram foarte conștientă de lipsa hranei, de condițiile de acolo.

Crina Abrudan: 'Prima zi e greu…'

Ai putut să stai fără mâncare?

Știam foarte bine că pot să stau fără mâncare, nu am o problemă. Maxim prima zi e mai greu, dar știam că pot să stau fără mâncare. Știam că pot să mă adaptez la condițiile de acolo. Și când am fost și am crescut la bunici, umblam desculță pe stradă, ce-i drept că aveau casă, aveau baie.

Dar nu am crescut toată viața în lux. Și, chiar dacă aș fi trăit toată viața în lux, trebuie însă să știi și să poți să te adaptezi, să lucrezi tu cu tine și cu creierul tău. Ca să poți să te adaptezi în orice condiții.

Nu mi-a fost absolut deloc greu să stau fără baie. M-am spălat în apa mării. Până la urmă, dacă e să o luăm din alt punct de vedere, este și sănătos ce faci la Survivor. Pentru că trăiești doar în natură, te hrănești doar cu ce îți oferă natura… Chiar eram în mjlocul naturii…

Crina Abrudan: 'Nu am folosit chimicale…'

La ce te referi mai exact?

Nu am folosit chimicale, creme, absolut nimic pe corpul nostru cât am stat acolo. Corpul nostru a suferit din cauza lipsei de proteină. Dar altfel, a fost un detox veritabil, să mănânci doar cocos și orez. Eu mai fusesem înainte cu două luni în Peru, într-o călătorie, și am stat zece zile în junglă la șamani. Și, cumva m-am obișnuit de acolo, nu cu mâncare puțină, că acolo aveam la discreție. Dar aveam doar legume și fructe, mâncare foarte sănătoasă. M-am obișnuit cu detox-ul de acolo și m-am întărit și psihic foarte mult. M-am obișnuit și cu jungla și să dorm afară cu șerpi, șopârle, păianjeni și ce mai era pe acolo. Nu am avut nicio frică la Survivor.

Dacă e acasă, de exemplu, să stau seara în curte, și să văd o broască prin curte, îl chem pe soțul meu să o ia de acolo. Dacă văd o șopârlă, la fel. Țânțarii mă pișcă, și sunt din aceștia din România, nu din junglă. Ei, acolo nu am avut nicio problemă. Trecea șerpișorul prin fața mea, nu am avut nicio problemă. Stăteam în baraca respectivă, cădea câte o șopârlă de pe acoperiș. O dădeam la o parte și mergeam mai departe. Mai aveam tarantule, nu mi-a fost frică.

Acolo eu, cel puțin, nu știu cum a fost fiecare-dar cred că pentru fiecare experiența a fost diferită- eu am reușit să mă acomodez. M-am acomodat cu tot ceea ce a însemnat condițiile de acolo, fără să-mi fie frică. Din punctul acesta de vedere, chiar am fost mândră de mine. Și, de aceea mi-a părut rău că am plecat destul de repede, pentru că eu și fizic și psihic aș mai fi dus, mult și bine.

Crina Abrudan: 'Cine nu mă cunoaște…'

Nu știu cum te vedeau ceilalți, dar eu te văd feminină și te mai asociez cu fragilitatea. Nu te credeam așa puternică. Ce zici?

Da, cine nu mă cunoaște așa, de aproape, și în amănunt, da, așa mă vede. Dar am momente în viață când mă duc foarte mult pe partea masculină. Am învățat foarte mult în ultimii ani, să nu le mai fac eu pe toate. Eu, de când mă știu, așa am crezut că trebuie să fiu o femeie puternică și să demonstrez la fel, cât poate bărbatul. Adică dacă bărbatul poate ce, eu nu pot? Dacă bărbatul poate să mute dulapul în casă, adică eu nu pot? Pot și mai mult decât el. Eu pot să fac orice.

Dar, în timp, am ajuns la concluzia că nu este sănătos pentru noi, ca femei. Cu toate că ăsta este trendul în ultimii ani… Femeia să fie bărbat, să poată mai mult ca bărbatul, să fie mai puternică decât bărbatul. Nu este sănătos nici pentru energia noastră, nici pentru mentalul nostru și nu este sănătos nici pentru bărbatul de lângă noi.

Adică trebuie să-l lași și pe bărbatul acela să se simtă bărbat și să nu încerci să iei tu îndeletnicirile și îndatoririle lui, pe care le are într-o relație. Cumva trebuie să compenseze și să se completeze cei doi într-o relație, dar să nu încerce nici bărbatul să facă invers.

Eu am făcut singură, dar cu o oarecare limită, dar nu am avut de foarte multe ori limita asta. Și nu a fost neapărat în avantajul meu.

Crina Abrudan: 'Te rog frumos să nu dai ochii peste cap, că mi-am făcut tatuaje…'

Ai ridicat mâna când ai gesticulat și am văzut că ai două tatuaje pe brațe, la încheietură, o cruciuliță și o inimioară. Când le-ai făcut?

Cred că acum doi ani. Mi-au plăcut întotdeauna tatuajele. Dacă era după mine îmi făceam pe la 18 ani, 20 de ani, dar părinții mei nu voiau să mă vadă niciodată cu tatuaje. Și mi-am făcut târziu, acum doi ani primele tatuaje. Mai am câteva…

Mama când a văzut că le-am făcut, prima reacție a fost: 'Da, bine am văzut'. Și i-am zis: 'te rog frumos să nu dai ochii peste cap, că mi-am făcut tatuaje. Știu că nu îți place, dar gândește-te că cel mai important lucru în viața asta este să fiu sănătoasă.

Așa că, te rog frumos să zici, 'fata mamii, poți să ai 100 de tatuaje pe tine, important e să fii sănătoasă și fericită'. Și apoi mi-a zis: 'Da, nu o să-ți mai spun niciodată. Să te văd doar că râzi și că ești fericită''.

Crina Abrudan: 'Până pe la 40 de ani nu am prea avut vacanțe în afara țării'

Unde pleci în vacanță?

Nu plecăm în vacanță vara. Nouă ne place vara și ne place căldura. Și dacă e vară și e cald aici, noi nu plecăm de aici în vacanță. În schimb, plecăm iarna. Iarna suntem plecați destul de mult timp. Profităm de perioada sărbătorilor când e vacanță destul de lungă. Zilele noastre de naștere sunt în decembrie-ianuarie și ne dorim ca de zilele noastre să fim la căldură, să nu stăm în frig. Nu ne place frigul nici mie, nici soțului meu. Și sunt foarte fericită că anul acesta am reușit să sar peste iarnă.

Nu știu cum a fost iarna. Am fost plecată în noiembrie în Peru, s-a lungit călătoria, hai să nu-i zic o vacanță, eu o numesc altfel. A fost o călătorie pentru altceva, nu pentru stat la plajă și relaxat. După ce m-am întors din Peru au venit sărbătorile. Iar după ele am plecat în Maldive, am plecat în Dubai; după care am venit acasă și am plecat la Survivor.

Deci, nu am stat acasă în ultima vreme și sunt foarte fericită că am fost foarte mult plecată și că am călătorit foarte mult. Pentru că eu, până pe la 40 de ani nu prea am avut vacanțe în afara țării. Și după 40 de ani am început să mă bucur de vacanțele în afara țării. Iar acum sunt ca un copil. Oriunde plec, în orice city break, în orice vacanță, sunt superfericită.

Crina Abrudan: 'Cea mai bună relaxare…'

Recuperezi...

Da, recuperez. Și nu avem planuri în vară de plecat undeva. Poate câteva zile, în weekend, maxim. Altfel, noi, în fiecare vară, ne bucurăm de marea de la noi și plecăm în fiecare weekend, când putem, la mare. Dacă am putea în fiecare sfârșit de săptămână, ar fi super. Vara trecută ne-a ieșit, aproape toată vara.

De luni până vineri, trăgeam tare să ne rezolvăm toate treburile acasă și vineri după-amiaza plecam la mare. Ne întorceam duminică noaptea sau ne întorceam luni la prima oră. Eu mă simt foarte bine la mare. Cea mai bună relaxare pentru mine este la malul mării.

Mă întrebam, în timp ce vorbeai, ce zodie ești?

Sunt Capricorn. Și eu și soțul meu. Nu avem nicio legătură unul cu celălalt, din punctul acesta de vedere. Adică nu ne asemănăm absolut deloc, suntem la poli opuși.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton