Crina Matei a fost victimă într-un caz de hărțuire sexuală: "Nu putea să conceapă că toată lumea cădea iar eu nu..."

 Dumitrache Laura
.

Crina Matei este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, iar de multe ori a fost apreciată pentru frumusețea ei. Cu toate acestea, vedeta susține că acest lucru s-au transformat în momente dificile. Crina a povestit că a fost victima hărțuirii sexuale, fiind pusă în situația de a rezista presiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Crina Matei a povestit ce se întâmplă, de fapt, în cadrul lumii artistice de la noi. Mai mult, actrița a vorbit despre fenomenul hărțuirii din lumea artistică, declarând că și ea a fost victima hărțuirii sexuale. Cu toate acestea, a evitat până acum să vorbească despre acest subiect.

Crina MateiCrina Matei

Cunoscuta actriță a vorbit despre fenomenul hărțuirii. Crina Matei se implică din ce în ce mai mult în diverse cauze sociale, iar faptul că a fost, la rândul ei, hărțuită sexual, i-a dat putere să vorbească despre această situație. Amintim că actrița Viorica Vodă a vorbit despre subiectul hărțuirii sexuale în lumea artistică la gala premiilor Gopo.

Citește și:Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc:„Cucoană, prea te dai vedetă. Pentru mine ești…'

Citește și:Crina Matei, la un pas de moarte pe trecerea de pietoni, la Eforie Nord:”Sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina”

Citește și:Cu ce probleme se confruntă Ozana Barabancea acum, după accidentul fiului ei:”Am fost paralizată psihic”

Citește și:Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău:”S-a urmărit denigrarea și distrugerea mea…”

Crina Matei a fost victimă într-un caz de hărțuire sexuală

Crina Matei se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi. Vedeta a povestit care este adevărata imagine din spatele scenei artistice. Deși subiectul hărțuirii sexuale în cadrul lumii artistice este rar adus în discuție, Crina Matei a explicat ce se întâmplă, de fapt, în spatele scenei. Vedeta a declarat că a fost victima hărțuirii sexuale în 2009, atunci când superiorul său a încercat să o abordeze.

'În 2009 mi s-a întâmplat. Ce s-a întâmplat după ce am fost la Poliție? Nimic! Tocmai de aceea femeile nu spun nimic despre hărțuirea sexuală. Fenomenul este extrem, extrem de întâlnit. Și nu numai în meseria noastră, dar mai ales.Noi, actrițele suntem mai expuse, nu neapărat mai frumoase, poate de aceea se întâmplă mai des. Cunosc o mulțime de femei care par abordabile, care lasă senzația `că e loc`, care dau impresia care ilustrează vorba `Bărbatul este dator să încerce`. Iar asemenea lucruri mă supără din cale afară. Ține de prejudecată, de un anumit soi de mentalitate', spune Crina Mate pentru FANATIK.

Crina Matei: „Dura de ceva timp”

Crina Matei a dezvăluit că la acea vreme și-a reclamat superiorul, dar și în prezent lucrurile sunt complicate, iar femeilor le este teamă să vorbească despre asta. Actrița și-a făcut curaj să vorbească, deși lucrurile au avansat.

'Eu am vorbit. Dar nu aș fi făcut-o nici atunci dacă lucrurile nu ar fi avansat și nu ar fi ajuns într-un punct care deja nu mai era controlabil. Dura de ceva timp, nu era prima oară când se întâmpla, dar contextul a construit situația în așa fel încât a pus în aplicare ceea ce s-a petrecut.

Domnul în chestiune mi-a sus, la un moment dat: `Indiferent dacă vei accepta sau nu vei accepta, conștiința publică va ști că a fost ceva între noi`. A fost și o răzbunare a lui. Spusă foarte clar. Nu putea să conceapă că toată lumea cădea iar eu mi-am permis să nu (…).Se ajunsese să se vorbească despre Crina Matei și directorul de la Operă', a mai spus actrita.

Ce s-a întâmplat după ce Crina Matei l-a reclamat pe superiorul său

Actrița a mai spus că după ce l-a reclamat pe cel care o hărțuia, lucrurile nu s-au schimbat pentru ea. Mai mult, Crina a dezvăluit că s-a mai confruntat cu astfel de situații, dar nu la fel de insistente. Vedeta consideră că de cele mai multe ori, atunci când vine vorba despre hărțuirea sexuală, femeile sunt considerate vinovate. Culmea, deși l-am reclamat pe acel individ, am mai avut parte de asemenea momente. Nu la fel de atât de insistente, dar au mai existat' a mai spus actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton