Crina Matei, la plimbare cu Charlotte, fetița ei adoptată. La 52 de ani, actriței îi priește rolul de mamă: "E o provocare minunată"

 Dumba Gabriela
.

Crina Matei a fost surprinsă la plimbare cu Charlotte, fetița pe care a adoptat-o recent. Se pare că actrița se descurcă excelent și în rolul de mamă, iar fotografiile surprinse de paparazzi sunt o dovadă în acest sens. La aproape 52 de ani, Crina Matei a înflorit de când a adoptat-o pe Charlotte și chiar ea mărturisește că fetița i-a adus împlinirea și fericirea care îi lipseau.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Abia spre finalul anului trecut s-a aflat că actrița Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută, când au apărut fotografii de la botez. Charlotte a avut 11 nași, iar cel care a dezvăluit că, la 52 de ani de ani, Crina Matei a devenit mamă a fost Alin Gălățescu, bunul ei prieten.

cine-este-crina-mateicine-este-crina-matei

Cum s-a schimbat viața Crinei Matei de când a adoptat o fetiță

Viața Crinei Matei s-a schimbat complet, iar actrița se bucură în prezent de una dintre cele mai frumoase perioade. Și-a dorit mult un copil, iar la 51 de ani a devenit mămica unei fetițe adorabile, pe care a adoptat-o anul trecut. Micuța a primit numele Charlotte și o face foarte fericită pe Crina Matei.

Recent, actrița a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux la plimbare cu fetița ei și se poate observa ușor cât de bine arată Crina Matei de când este mămică, Charlotte punând pe chipul ei un plus de strălucire.

Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită. Crina Matei a botezat-o pe micuță în mare secret la sfârșitul anului 2022, prilej pentru a transmite publicului că își dorește să păstreze discreția deocamdată când vine vorba de fiica sa.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta', a declarat actrița acum câteva luni.

Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment. Atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie.’, a adăugat cântăreața.

Citește și: Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută: „E o provocare minunată’

Citește și: Decizia Poliției, după ce Crina Matei era să fie omorâtă pe trecerea de pietoni:'Suntem la mâna sorții'

Crina Matei și-a botezat fetița adoptată acum câteva luni

Crina Matei a adoptat-o pe Charlotte în primele zile de viață și nimeni nu a știut acest lucru până la botez.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă', a dezvăluit criticul de modă, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP', moderată de Cristi Brancu.

Petrecerea de botez a avut loc la Pădurile Regale, iar invitații au avut de respectat un dress code, și anume „White and Gold'.

„Știi ce frumos era?! Era un zid alb și cu accentele alea gold… Era foarte spectaculos', a mai spus Alin Gălățescu.

„Iar discreția Crinei e remarcabilă. A fost un event extraordinar. Locul, seriozitatea cu care au tratat fiecare naș, diversitatea nașilor, faptul că au fost și preoți nași, pledoaria de la final – a fost absolut înălțător. Iar asta pentru Charlotte e fantastic', a mai spus criticul de modă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton