Crina Matei, la un pas de moarte pe trecerea de pietoni, la Eforie Nord: "Sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina"

 Oana Pantazi
.

Aflată pe litoral, la Eforie Nord, unde susține mai multe spectacole, Crina Matei și-a văzut moartea cu ochii pe trecerea de pietoni. Artista a fost la un pas de a fi spulberată, în timp ce traversa strada, de o mașină care circula cu viteză excesivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În plin sezon estival, Crina Matei (50), actriță a Teatrului Stela Popescu, s-a mutat pe litoral, unde urmează să susțină mai multe spectacole. Aflată în Eforie Nord, artista a trăit spaima vieții ei, după ce a fost la un pas de moarte pe trecerea de pietoni.

87156069_2942286905822897_3551230503958872064_n87156069_2942286905822897_3551230503958872064_n

Crina Matei, la un pas de a fi spulberată pe trecerea de pietoni

La fel ca mulți dintre artiștii autohtoni, și Crina Matei s-a mutat pe litoral în perioada verii, unde urmează să susțină mai multe concerte. La scurt timp însă după ce a ajuns în Eforie Nord, unde s-a cazat, actrița era cât pe ce să devină victima unui inconștient care conducea cu viteză prin stațiune, în condițiile în care, în această perioadă, atât șoselele, cât și trotuarele sunt extrem de aglomerate.

Citește și: Detalii neştiute din copilăria actriţei Crina Matei. Cum a ajuns să câştige primii bani, la 14 ani: Am zis că am cucerit Pământul!'

Citește și: Ce pensie are Marina Voica, după 60 de ani de carieră: „Cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc”

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician. Imaginile i-au surprins pe fani 

Citește și: Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată: „Mi s-a părut mie cam ciudat…'

'Era să mă calce un cetățean pe o trecere de pietoni de la Eforie Nord. Eu m-am instalat aici, sunt cu programul artistic într-un spațiu minunat. Dar sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina, pentru că ei trebuie să meargă cu viteză', a spus actrița pentru FANATIK.

Experiența neplăcută prin care a trecut a determinat-o pe Crina Matei să meargă la Poliție, de teamă că astfel de incidente s-ar putea repeta.

'Caut acum Poliția din Eforie Nord ca să stabilim niște reguli pe aici. Noi cântăm seara, ne omoară cetățenii pe aici. Ori că sunt cei veniți pe litoral, ori că sunt cei de pe aici, tot așa merg… Și nu, nu cred că l-a deranjat programul pe care l-am avut eu aseară (râde, n. red.), mă îndoiesc că a fost acolo', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Nu poți să mergi în halul ăla, cu viteza aia”

Speriată în urma incidentului căreia era cât pe ce să-i cadă victimă, Crina Matei a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la modul în care înțeleg să conducă unii indivizi în zonele aglomerate. Asta cu atât mai mult cu cât, în vacanță, oamenii sunt relaxați și poate mai puțini atenți la trafic.

'Vă zic sincer, experiența de astăzi nu a fost deloc plăcută. Adică, nu am pățit nimic, din fericire, dar bine nu mi-a fost. M-a văzut că eram pe trecere, erau și părinți cu copii, oamenii vin de la plajă totuși… Și trebuie să fii atent, oamenii vin de la soare, sunt obosiți, copiii sunt agitați, se mai smulg din mâini… Nu poți să mergi în halul ăla, cu viteza aia, trebuie un pic de prevenție, totuși. Era să mă izbească pe mine…

Oricum, situația e gravă, de aceea și vorbesc despre ea. Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să existe și bun-simț în trafic. Mai ales în zonele aglomerate', a mai spus Crina Matei, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton