Crina Matei, despre viata de mamă, după ce în urmă cu doi ani a adoptat o fetiță: „E o minune, un dar de la Dumnezeu. M-a facut conștientă că trebuie să ne concentrăm pe lucrurile bune şi luminoase din viața noastră"

 Tudorache Simona
.

Crina Matei vede lumea cu alți ochi de când în viața ei a apărut Charlotte, fetița pe care a adoptat-o în 2022. Actrița e teribil de atașată de minunea din viața ei, care o surprinde în fiecare zi. Charlotte aleargă mult și face tot felul de ghidușii, iar toată lumea o adoră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Crina Matei recunoaște că își strigă fetița, care e tot timpul neobosită, în mai multe feluri. Charlotte are personalitate și nu îi place să i se atragă atenția asupra unor lucruri pe care le face, dar povestea pe care o trăiesc împreună e abia e la început, pentru că odată cu trecerea timpului vor urma și alte trăiri.

crina-matei-11crina-matei-11

Crina Matei, despre viata de mamă, după ce în urmă cu doi ani a adoptat o fetiță

Crina Matei a devenit mamă la 50 de ani. Actrița a înfiat în urmă cu doi ani o fetiță care a devenit pentru ea centrul universului.

„E o minune, un dar de la Dumnezeu, care m-a facut conștientă de faptul că trebuie să ne concentrăm pe lucrurile bune şi luminoase din viața noastră. lar Charlotte este o ghidușie de copil. Noi o strigăm în mai multe feluri: Bubu, Rostogol. Ea aleargă mult.
Speedy Gonzales este un obosit pe lângă ea',
a mărturisit Crina Matei, în cadrul emisiunii „Petrecem în familie', la Antena Stars.

„Primul cuvânt pe care I-a spus a fost mamam. Ea ne ceartă, gesticulează cu mâna. I se spune că nu are voie să facă unele lucruri, dar nu îi convine', a mai spus actrița.

Citește și: Betty Salam s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista ar forma acum un cuplu cu un coleg de scenă: „Am luat această decizie împreună”

Citește și: Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică: 'Trăiască regele…'. Ce invitați de seamă au avut la biserică / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Maria Dragomiroiu soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu: 'Când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan au petrecut separat la nunta celui mai bogat indian și nu s-au afișat împreună. Imagini neașteptate, de la grandiosul eveniment

Crina Matei ezită să vorbească despre micuța Charlotte

Crina Matei evită să dea mai multe detalii despre apariția micuței în viața ei. Vedeta se bucură de acest frumos sentiment pe care îl trăiește și abia așteaptă provocările ce vor veni atunci când Charlotte o să crească.

„Este un subiect pe care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta', a mărturisit atunci Crina Matei, pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton