Crina Matei o sărbătorește pe fiica ei adoptivă, care a împlinit doi ani: "La mulți ani, Bucurie!". Imagini rare cu micuța Charlotte

.

La 53 de ani, Crina Matei este o mamă extrem de fericită și astăzi o sărbătorește pe fiica ei adoptivă, Charlotte, care a împlinit doi ani. Artista a ținut în mare secret decizia de a adopta un copil și totul s-a aflat la finalul anului 2022, când au apărut pe rețelele de socializare fotografii de la botez. Crina Matei a postat și fotografii recente cu Charlotte, pe care o alintă „Bucurie”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Crina Matei a înflorit de când a adoptat-o pe Charlotte și chiar ea mărturisește că fetița i-a adus împlinirea și fericirea care îi lipseau. Artista a adoptat-o pe micuță când avea doar câteva luni, iar în decembrie 2022 a botezat-o cu 11 nași.

33057198_1849841138400818_940561021364338688_n33057198_1849841138400818_940561021364338688_n

Crina Matei, mesaj pentru fiica ei adoptivă, care a împlinit doi ani

Viața Crinei Matei s-a schimbat complet, iar actrița se bucură în prezent de una dintre cele mai frumoase perioade. Și-a dorit mult un copil, iar la 51 de ani a devenit mămica unei fetițe adorabile, pe care a adoptat-o în anul 2022.

Fetița a împlinit astăzi doi ani și Crina Matei i-a făcut o urare emoționantă, pe Facebook, completată, în secțiunea de comentarii, de sute de prieteni reali și virtuali ai artistei.

„La mulți ani, Bucurie! Charlotte 2 anișori”, a scris Crina Matei și a postat în online câteva fotografii cu fetița.

La mulți ani!Să-ți trăiască minunea!De abia aștept să te văd bunică!!„, a scris și Simona Florescu, ex-Dichiseanu, care a primit o inimioară de la Crina Matei.

Recent, Crina Matei şi-a deschis sufletul şi a făcut dezvăluiri despre provocările care apar atunci când ai un copil. „E o minune, un dar de la Dumnezeu, care m-a facut conștientă de faptul că
trebuie să ne concentrăm pe lucrurile bune şi luminoase din viața noastră. lar Charlotte este o ghidușie de copil.
Noi o strigăm în mai multe feluri: Bubu, Rostogol. Ea aleargã mult. Speedy Gonzales este un obosit pe lângă ea', spune Crina Matei în cadrul emisiunii Petrecem în familie'.

Citește și: Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută: „E o provocare minunată

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…'. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor: „Mă văd la televizor sau pe YouTube sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei…'. Cum se comportă și cât de protector e Tudor cu sora lui mai mică, Clara / EXCLUSIV

Citește și: Decizia Poliției, după ce Crina Matei era să fie omorâtă pe trecerea de pietoni:’Suntem la mâna sorții’

Crina Matei a adoptat-o pe Charlotte în primele zile de viață

Crina Matei a adoptat-o pe Charlotte în primele zile de viață și nimeni nu a știut acest lucru până la botez, care a avut loc la finalul lunii noiembrie 2022. Crina Matei s-a gândit mult timp la varianta de a înfia un copil. După ce a pus totul în balanță a ajuns la concluzia că este mai pregătită ca niciodată să înfieze o fetiță, devenind mamă astfel.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo.

Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta’, a declarat actrița acum câteva luni.

Crina Matei nu a vrut să țină ascuns gestul făcut, ci doar și-a dorit să trăiască aceste momente frumoase alături de fiica ei. Totodată, și-a cerut scuze că nu oferă prea multe informații, precizând că o să vină un moment când o să vorbească pe larg despre acest subiect extrem de important și sensibil din viața ei.

Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment. Atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie., a adăugat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton