Cristi Mitrea, despre bătaia cu Ruby din filmul Băieți Deștepți: "Mi-a dat cu foehnul în cap pe bune. De vreo trei ori"

 Dumba Gabriela
.

Cristi Mitrea a vorbit despre bătaia cu Ruby din filmul „Băieți Deștepți”, una dintre cele mai… picante scene ale producției lansate luna aceasta și în care mai joacă Alex Velea, Vali Vijelie sau Dan Bursuc. Totodată, Cristi Mitrea spune că a visat dintotdeauna să joace într-un film de acțiune, visul oricărui copil pasionat de „filme cu bătaie” și care are și un trecut de luptător MMA.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luna trecută, Cristi Mitrea a publicat pe pagina sa de Instagram un teaser în care o bate pe Ruby în timp ce vorbește cu cineva la telefon și spune următoarele cuvinte: „Șefule, am o surpriză pentru tine! Am prins o păsărică călătoare! Cum facem? Ți-o aduc cu tot cu bagaje sau preparată puțin în sânge, așa?'. Era o scenă din filmul „Băieți Deștepți”, din fericire.

454454

Cum s-a înțeles Cristi Mitrea cu Ruby la filmările pentru „Băieți Deștepți”

„Băieți deștepți' este un film românesc de acțiune-comedie în care o echipă de polițiști trebuie să revină la datorie pentru a investiga un mafiot care se ocupă cu traficul de droguri. Ruby și Cristi Mitrea se numără printre actori, iar scena în care apar ei este una dintre cele mai interesante.

„Nu am văzut filmul până acum. Este o surpriză și pentru mine. Habar nu am cum m-am descurcat. Mi-a zis Tibi (n.r. – Tiberiu Ioana, producătorul filmului), dar știu că el le înflorește. El vorbește mult, dar nu este așa', a declarat Cristi Mitrea la premiera filmului.

Întrebat cum a fost scena de bătaie cu Ruby, Cristi Mitrea a dezvăluit că au filmat 10 duble până a ieșit totul perfect.

„Vrei să dau din casă? Am înțeles. M-am înțeles foarte bine cu Ruby. Am avut câteva indicații de pe margine, dar ne-a ieșit. Nici nu am filmat mult. Am făcut vreo 10 duble la bătaia aia', a povestit amuzat Cristi Mitrea.

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi'. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Citește și: Sanda Ladoși se judecă la Tribunal cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire: „M-a lovit direct în inimă, vor banii'

Citește și: Drama arhitectului Alex Gavrilescu de la Visuri la Cheie. Și-a pierdut mama și nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic: „Nu știu cum arată sau dacă mai trăiește. Am făcut terapie…’ / EXCLUSIV

Ruby și-a intrat atât de bine în rol, încât l-a lovit pe bune pe partenerul ei de bătaie. „Doar invers a fost. Eu am fost accidentat. Ruby mi-a dat cu foehnul în cap pe bune. De vreo trei ori. I-am și zis să nu se abțină, ca să iasă cât mai real. Mi-a dat frumos', a mai adăugat Mitrea.

Cum a fost la filmările „Băieți Deștepți” pentru Cristi Mitrea

Cristi Mitrea spune că și-a dorit dintotdeauna să joace într-un film de acțiune.

„A fost o experiență frumoasă. Este ceva nou, ceva ce de mic îți dorești. Adică eu, cel puțin, că sunt generația anilor 80, noi am crescut cu filmele de acțiune și îți dai seama că visam de 30 de ani să mă bată Ruby într-un film. Este genial.

A fost o ocazie drăguță. Îi mulțumesc lui Tibi, de fapt Ancuța m-a pus în legătură cu Tibi. Repet, este o chestie la care visează orice puști din generația mea. Să joace într-un film de acțiune', a povestit Cristi Mitrea pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton