Cristi Borcea nu vrea să devină tată pentru a zecea oară: "Gata, nu mai fac niciun copil! Ajung nouă"

 Oana Pantazi
.

Dat fiind că, mai în glumă, mai în serios, întrebarea asta se afla pe buzele tuturor, Cristi Borcea a dezvăluit că nu vrea să devină tată din nou. Milionarul are deja nou copii, dintre care trei cu actuala soție, Valentina Pelinel, și a decis că a venit momentul să se oprească aici. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La 54 de ani, Cristi Borcea are o familie foarte mare și multe afaceri de condus, așa că a decis că nu este cazul să devină din nou tată. Afaceristul a mărturisit că, înainte de a lua decizia, s-a sfătuit cu Valentina Pelinel, mama a trei dintre copiii săi, și au hotărât împreună că se vor opri aici.

269942871_469625957857584_6303780791413991183_n269942871_469625957857584_6303780791413991183_n

Cristi Borcea nu vrea să devină tată pentru a zecea oară

Nu o dată fanii lui Cristi Borcea s-au întrebat dacă fostul conducător al clubului din Ștefan cel mare și-a propus să-și facă propria echipă de fotbal… Iată însă că, după cum a mărturisit, se va opri la 9, considerând că familia sa este destul de mare deja. Desigur, hotărârea a fost luată în familie, după ce s-a sfătuit cu Valentina, mama gemenelor Rania și Indira și a lui Milan. Cei doi soți au decis că a venit momentul să se ocupe mai mult de ei doi…

Citește și: Cum arată fiicele lui Pavel Bartoș. Actorul s-a fotografiat în mijlocul familiei, după operația de menisc: „Mă recuperez total și inevitabil

Citește și: Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și…’

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc’ / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice’

„Gata, nu mai fac niciun copil! Îmi ajung nouă. Nu vreau zece. Da, chiar cred asta. Da, gata! Mă opresc. Sigur mă opresc. Nu se pune problema!

Am vorbit cu Valentina și nu mai vrem, e gata! Acum sunt la școli, facultăți. Trebuie să ne ocupăm și de noi. Să plecăm mai mult, să ne trăim viața', a declarat Cristi Borcea în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Valentina Pelinel: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au luptat mult pentru a avea legătura de astăzi și familia la care au visat întotdeauna. În relația lor nu au existat niciodată jumătăți de măsură și cuvântul dat le-a ghidat întotdeauna alegerile. Și-au promis că vor fi fericiți și încearcă să țină la distanță tot ce ar putea zdruncina într-un fel povestea frumoasă pe care o trăiesc, alături de Milan, Rania și Indira, dar și de ceilalți șase frați ai lor… Totuși, viața lor nu este lipsită de provocări, pentru că nu e ușor când ai o familie atât de numeroasă.

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori, încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă. Nu e ușor să fii în pielea lui.

Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul. Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea. Poate din afară pare simplu, dar nu e. Sunt multe responsabilități. Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva, a m[rturisit Valentina Pelinel pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton