Cristi Brancu, mesaj dur pentru Vali Vijelie. De unde a pornit conflictul dintre cei doi: „Pentru mine e o mare dezamăgire"

 Tudorache Simona
.

Cristi Brancu e foc și pară pe Vali Vijelie și susține că acesta nu își respectă cuvântul dat. Prezentatorul de la Prima TV l-a invitat pe cunoscutul artist în emisiunea lui de la Prima Tv, Exclusiv VIP, și de sărbători, dar și la o ediție de acum câteva zile, dar întâlnirea lor nu a mai avut loc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă prima oară, Vijelie a spus că nu mai poate să ajungă la emisiune pentru că a pierdut avionul pe când se întoarcea de la un concert, acum, când povestea s-a repetat, Cristi Brancu nu i-a mai găsit nicio scuză și a răbufnit. El s-a declarat consternat că după atâția ani de colaborare relația lor a ajuns în acest punct.

cristi-brancu-si-familiacristi-brancu-si-familia

Cristi Brancu s-a supărat pe Vali Vijelie

Prezentatorul nu s-a mai abținut și s-a declarat dezamăgit de povestea cu Vali Vijelie. „Eu sunt un tip cu onoare, mereu mi-am respectat cuvântul. Pentru edițiile de Crăciun de anul trecut am avut mai mulți invitați, iar anul trecut, cu o oră înainte de înregistrare, Vali Vijelie, care trebuia și el să vină, le-a transmis colegilor mei că a pierdut un avion.

Într-o ediție în care sunt invitați și 10 artiști, lucrul acesta l-am înțeles și l-am acoperit. De fiecare dată când vorbeam cu Vali Vijelie, vorbea mereu despre ce înseamnă să fii om, să fii puternic, să-ți respecți cuvântul și ce înseamnă să fii un bărbat adevărat', a spus Cristi Brancu, într-un clip video postat în mediul online.

Cristi Brancu susține că Vali Vijelie nu își respectă cuvântul dat

După acest episod, Cristi Brancu nu a ținut supărare, iar atunci când Vali Vijelie a lansat o piesă cu Diana Matei, prezentatorul l-a invitat cu aceasta în studio. Artistul l-a lăsat, însă, din nou cu ochii în soare și nu a apărut la emisiune. „Când l-am văzut că are o piesă cu Diana Matei, l-am întrebat pe Vali dacă nu ar putut veni în emisiune, să recuperăm apariția din decembrie și să vină acum la noi în emisiune. A zis că rezolvăm, nu e problemă și vine când vine Diana Matei. Diana Matei confirmă că vine, încep emisiunea, a venit Diana Matei, doar că la ora 17.10, când am zis că urmează Vali Vijelie şi Diana Matei, am aflat că Vali Vijelie nu mai vine, el a vorbit cu Diana în culise și a zis că a uitat. Apoi, a anunțat iar că a pierdut un avion, nu era niciun avion, era doar despre faptul că acest om pentru mine nu mai valorează nimic. Un om care nu are onoare, dă ţeapă unor emisiuni', a mai spus prezentatorul de la Prima TV.

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Prima imagine cu cel de-al patrulea băiat al antrenorului: „Iubirea mea este…'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Citește și: „A fost prima mea dragoste. Când l-am cunoscut, el era căsătorit. Am fost cerută de soție”. Lili Sandu, detalii neștiute despre relația ei cu Bogdan Stelea

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Alin Oprea de când s-a căsătorit cu Medana: 'Nu a făcut niciodată asta, decât acum, de când e cu mine…' Artistul ține post / EXCLUSIV

Cristi Brancu, despre Vali Vijelie: „L-am sunat, nu a mai răspuns la telefon”

Cristi Brancu susține că i-a dat mai multe mesaje lui Vali Vijelie. Acesta le-a văzut, dar nu i-a mai răspuns. „Eu l-am declarat țepar în emisiune pe Vali Vijelie, pentru că a fost o țeapă. Aș vrea să vă întreb dacă voi l-ați mai putea respecta pe Vali Vijelie. Dacă așa se comportă cu un om pe care-l știe de 10 ani, ce s-o fi întâmpla cu un om la care trebuie să meargă la un eveniment? Pentru mine e o mare dezamăgire, m-am exprimat într-un mod dur, dar așa am fost mereu cu oamenii care au uitat să vină la emisiune, nu i-am iertat. L-am sunat, nu a mai răspuns la telefon. A citit mesajele, dar nu a mai răspuns la ele. Dacă ești un om demn, dă măcar un mesaj sau răspunde la ele. E foarte rușinos', a mai transmis Cristi Brancu.

Foto: Facebook





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton