Cum au făcut Cristi Brancu și familia lui în vacanța din Dubai: „La restaurantul de la etajul 73. Am fost la...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cristi Brancu a petrecut cu familia în Dubai, de Revelion. Cristi Brancu a avut parte de o vacanță de vis în luxosul Dubai. Prezentatorul emisiunii EXCLUSIV VIP de la Prima TV s-a distrat acolo cu familia lui, încă de la finalul anului 2022. Noaptea dintre Ani i-a găsit într-un restaurant de lux. Fiul său, Tudor, și-a îndeplinit un mare vis, acela de a înota cu delfinii. Vedeta și familia lui s-au cazat la etajul 73 al unul hotel cu multe stele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Brancu a petrecut cu familia în Dubai, de Revelion. Cristi Brancu și Oana Turcu, împreună cu fiul lor, Tudor, s-au întors dintr-o vacanță petrecută în Dubai. Prezentatorul Prima Tv și familia lui s-au cazat la etajul 73 al unui hotel de lux, loc în care s-au distrat de minune.

img-20230101-wa0004img-20230101-wa0004
151236911_3788684014523470_5786312703818630488_n151236911_3788684014523470_5786312703818630488_n

Citește și: Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie:'Mai mereu m-a prins la treabă. Anul acesta, sărbătorim alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Turcu, aniversare la Atena, la 48 de ani. Cum a surprins-o Cristi Brancu:'Am sărbătorit-o în fiecare zi' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea:„Am discernământul să…'. Adevărul despre pensia alimentară / EXCLUSIV

Citește și: Elena Ionescu și iubitul ei, Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație:„Lucrurile au venit natural, nu a fost nimic forțat'

Cristi Brancu a petrecut cu familia în Dubai, de Revelion

Cristi Brancu și familia lui au petrecut un sejur de vis în luxosul Dubai, o destinație pe care tot mai mulți români o aleg să se distreze. Cristi Brancu și soția lui, Oana Turcu, dar și fiul lor, Tudor, în vârstă de 11 ani, s-au cazat la etajul 73 al unui hotel cu multe stele. Revelionul l-au petrecut în același cadru, unde au beneficiat de un meniu sofisticat. Familia Brancu s-a bucurat de mâncare chinezească, dar nu numai.

'Am făcut Revelionul la … , unde am stat de Crăciun și de Revelion. Am făcut Revelionul la restaurantul … de la etajul 73, cu un meniu sofisticat, chinezesc și nu numai. A fost un an plin de lucruri bune, de reușite, dar ne dorim în 2023 sănătate și multe bucurii', a declarat pentru viva.ro Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii EXCLUSIV VIP de la Prima TV.

Cristi Brancu: 'Tudor a înotat cu delfinii'

Cristi Brancu spune că fiul lui, Tudor, în vârstă de 11 ani, a înotat cu delfinii. De asemenea, familia Brancu s-a delectat cu preparatele delicioase ale unui restaurant de fițe.

'De-a lungul vacanței, Tudor a înotat cu delfinii la … , am fost la celebrul spectacol La perle. Tudor l-a cucerit în seara asta pe managerul de la restaurantul … – și că va face un cooking show aici', a mai declarat prezentatorul Cristian Brancu, înainte de plecarea spre casă.

Cristi Brancu obișnuiește să-i facă surprize soției sale, Oana Turcu

Toamna trecută, Cristi Brancu și-a dus soția la Atena, de ziua ei de naștere. Una dintre surprizele prezentatorului emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV a fost pelerinajul la Sfântul Efrem cel Nou, de la Mănăstirea din Nea Makri, unde se întâmplă numeroase minuni. Acolo, Oana Turcu și Cristi Brancu s-au rugat pentru sănătatea lor.

‘Am fost împreună și într-un pelerinaj la Mănăstirea Efrem cel Nou, situată în apropierea localității Nea Makri. Este un loc cu minuni. Acolo merg oameni din toată lumea să se roage și să se închine la moaștele Sfântului Efrem pentru sănătate și pentru a fi bine. Ne-am rugat și noi pentru sănătatea noastră și am sărbătorit-o pe Oana în fiecare zi cât am stat în Grecia. Cu tot ce și-a dorit ea. Cele mai multe cadouri, evident, tot fiul nostru, Tudor, le-a primit’, a declarat Cristi Brancu, prezentatorul Exclusiv VIP de la Prima TV.

Când a cunoscut-o Cristi Brancu pe Oana Turcu

Cristi Brancu a cunoscut-o pe Oana Turcu pe 21 ianuarie 2008 la o emisiune de-a lui, iar pe 25 ianuarie au avut prima întâlnire. De atunci, prezentatorul de la Prima TV spune că nu s-au despărțit mai mult de două-trei zile, din motive profesionale. Prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP a invitat-o pe Oana în oraș, timp de patru luni. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul.

Au urmat mai multe cereri în căsătorie. Cristi îi tot propunea partenerei sale o viață în doi, iar pe data de 8 martie s-a decis să facă marele pas: a invitat-o pe Oana la mare, la Mangalia, la un hotel de lux. Acolo i-a dăruit un inel și a cerut-o oficial în căsătorie.

Oana Turcu și Cristi Brancu s-au căsătorit pe data de 25 octombrie 2008, în Israel, la Tel-Aviv, iar naș de cununie le-a fost omul de afaceri Ion Antonescu.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton