Cristi Brancu, reacție neașteptată după ce a fost jignit în mediul online că-și neglijează părinții: "De ce judecați un om fără să știți despre viața lui? De ce scrieți, de ce răniți? De ce blestemați?" 

 Oana Pantazi
.

Cristi Brancu, reacție neașteptată după ce a fost jignit în mediul online că nu le acordă atenție părinților lui. Jurnalistul s-a lăsat afectat de niște comentarii răuvoitoare din mediul online, iar în cele din urmă a venit cu o replică menită să facă lumină în această situație neplăcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristi Brancu, reacție neașteptată după ce a fost jignit în mediul online că-și neglijează părinții. Cristi Brancu și Oana Turcu formează de ani buni un cuplu de invidiat inclusiv în plan profesional, însă, după câte se pare, jurnalistul chiar nu poate mulțumi pe toată lumea. După ce, recent, a fost acuzat că le acordă mai multă atenție socrilor săi, părinții Oanei, în detrimentul propriilor părinți, jurnalistul nu a mai rezistat și a izbucnit în mediul online.

brancu-deschiderebrancu-deschidere

Cristi Brancu, reacție neașteptată după ce a fost jignit în mediul online că-și neglijează părinții

Cu toate că lucrează în presă de ani buni și știe exact ce înseamnă hate-ul din mediul online cu care se confruntă în special persoanele publice și, cu precădere, vedetele, Cristi Brancu s-a lăsat afectat de niște comentarii în care era acuzat că le dă mai multă atenție socrilor săi decât părinților. Totul a pornit de la o filmare de 1 Martie, când omul de televiziune a postat un filmuleț, în care i-a adus soției narcise, și care, se pare, pe unii internauți i-a deranjat și au reacționat agresiv chiar. Jurnalistul a fost întrebat de ce are grijă doar de Oana și de socrii lui, și nu și de părinți…

Citește și: Cum se înțeleg Cristi Brancu și Oana Turcu, după 15 ani împreună: „Când are un dezechilibru interior…'

Citește și: Oana Turcu, aniversare la Atena, la 48 de ani. Cum a surprins-o Cristi Brancu: ‘Am sărbătorit-o în fiecare zi’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Jorge, actuala și fosta lui soție: „Era prima noastră masă comună, după mulți ani de certuri. O experiență de nerepetat’

Indignat și îndurerat de acuzațiile unor oameni care chiar nu știu nimic despre familia lui, în cele din urmă Cristi Brancu a reacționat.


„A fost o reacție care pe mine m-a înmărmurit și în continuare mă rănește într-un fel. O doamnă mi-a zis „Văd că ești foarte drăguț cu soacra ta. Cu socrul tău ai fost extraordinar de drăguț și de amabil când a fost ziua lui, cu Oana la fel. Dar mămica și tăticul tău unde sunt? Pe ei de ce nu îi pui niciodată în filmări? Rușine că nu îi pui! Așa să îți facă și ție copilul tău, să stea mai mult cu socrii!'

I-am răspuns doamnei după ce m-a lovit această secvență, spunându-i că mamei mele și tatălui meu pot să le duc flori doar la cimitir, pentru că mama mea a murit în 2019, după o suferință îndelungată, iar tata a murit acum 10 ani, în primele zile din ianuarie 2014, după ce a avut mai multe accidente cerebrale, vasculare și nu mai era el. Doamna respectivă a zis că îi pare rău, am iertat-o.

Au mai fost mesaje de la alte doamne în care întreabă de mama. Mama mea a murit. De asta nu am cum să o aduc din morți ca să fac plăcerea cuiva, astfel încât să pun pe Facebook. De ce judecați un om fără să știți despre viața lui? De ce scrieți, de ce răniți? De ce blestemați? Cum adică să îi spui unui om așa să îți facă și ție copilul tău, fără să știi că mama omului căruia îi scrii a murit acum 5 ani? V-ați gândit și la mine, la ceea ce gândesc și ceea ce simt?', a fost o parte din mesajul video transmis de Cristi Brancu în mediul online.

Cum se înțeleg Cristi Brancu și Oana Turcu după 16 ani de relație

Cristi Brancu și soția lui, Oana Turcu, formează un cuplu de 16 ani și au împreună un fiu, pe Tudor, care va împlini 12 ani vara aceasta. Deși a fost întotdeauna discret când vine vorba de viața personală, prezentatorul emisiunii „Exclusiv VIP’, a făcut recent câteva declarații referitoare la căsnicia lui și modul în care își îndeplinește rolul de părinte. Jurnalistul spune că mariajul său nu a trecut prin mari încercări, căci are alături o parteneră care înțelege ceea ce face.

„Am noroc! Am devenit om însurat și după aceea tată, nu din prima așa, și din acest punct de vedere îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit alături și m-am întâlnit cu femeia care înțelege ceea ce fac. În momentul în care, ca orice om, am momentele mele de oboseală, de întrebări, de incertitudini, am un partener foarte bun de dialog care mă iubește cum nu m-a iubit nimeni în viața mea. (…)

Ea a făcut șapte ani singură emisiune la Antenă, acolo a fost numai drumul ei, eu n-am avut niciun fel de rol. Ea înțelege meseria asta. E foarte important în viață să defilezi cu un om care te înțelege și care e în aceeași ligă cu tine cultural, emoțional, profesional, că altfel nu înțelege, și când nu înțelege întreabă și nu trece prin filtrul propriu.

Aici am noroc și într-adevăr încerc să îmbin, adică în niciun caz, orice s-ar întâmpla, nu lipsesc din viața copilului și a familiei mele. Două ore, în rest, probabil că datorită matematicii de care ți-am povestit, mintea mea se împarte în două și atunci încercăm să le facem și pe unele, și pe altele cu maximă concentrare și după aia cu pastile de somn, dar asta e viața!’, a spus Cristi Brancu la FRESH by UNICA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton