Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, dat de gol de Mariana. Are o iubită în afara casei

 Laciu Andreea
.

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei pare să stârnească rumoare în emisiune, precum sora lui, Bianca. De data aceasta, concurentul a fost dat de gol de Mariana. Se pare că are o iubită misterioasă, cu care s-a văzut recent în Istanbul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dacă tot a fost dat de gol, fratele Biancăi Comănici a recunoscut totul, în fața Cristinei Mihaela. Toată discuția a venit după mai multe schimburi de replici între ceilalți concurenți. Primii care au început să se certe au fost Nicos și Codruț.

Nicos: Nu e vina lui Alexandru că încearcă. E vina femeii că ridică coada. Ce vrei să îți desenez? 

Codruț: Vreau să mă cert cu toată casa pentru iubita mea. Săriți toți pe mine. Haideți!

cristi comănici puterea dragosteicristi comănici puterea dragostei

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, dat de gol de Mariana

Se pare că iubita misterioasă a fost cucerită de farmecele lui Cristi Comănici. Cei doi s-au văzut atunci când tânăra a venit pentru el în Istanbul, după ce ea ar fi făcut primul pas și i-ar fi lansat invitația de a se vedea, conform wowbiz.

Mariana: Ia zi! Te-ai dus ultima oară când a venit ea în Istanbul, când te-a invitat să te vezi cu ea, acum o săptămână? Te-ai dus sau nu?

Cristi Comănici: Nu m-am dus! 

Mariana: Nu te-ai dus?

Cristi Comănici: Nu!

Cristina Mihaela: Este româncă fata?

Cristi Comănici: Este americancă! Am stat de vorbă 3 ore și după i-am spus și Marianei, da, m-am sărutat cu ea. Și după m-a mușcat de gât.

Citește și: Cine este Cristian Comanici, de la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul lui neștiut

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, adevărul despre problemele din relație și infidelitate

Citește și: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, fratele Biancăi, face mărturisiri neașteptate despre Jador

Cine este Cristian Comanici, de la Puterea Dragostei 

Cristian Comanici are 22 de ani și este originar din Tecuci. Tânărul a activat în mai multe domenii. Printre acestea se numără și: construcții, informatică, iar ultima ocupație a fost tester de jocuri. Își dorește să pășească pe urmele surorii lui în această emisiune și să își găsească perechea potrivită. Este pasionat de lectură, documentare istorice și jocuri video.

Cristi își dorește ca iubită o față ambițioasă și inteligentă, cu simțul umorului. Crede că cel mai important lucru la o față este bunătatea sufletului. De altfel, și-a atras numeroși fani atunci când a intrat în casa Puterea Dragostei prin reacția pe care a avut-o atunci când a fost informat de către Cristina Mihaela că unele fete din casă au deja copii.

Cristi Comănici nu a ezitat și a afirmat că nu ar avea nicio problemă să ajute la creșterea copiilor, în cazul în care se întâmplă să se îndrăgostească de o astfel de femeie.

„Nu este un impediment! Cred că aș putea să ajut la creșterea unor copii, la fel cum ar face și cineva mai în vârstă! M-aș bucura să ajut în creșterea unui copil și să am o relație cu cineva care are un copil!', a spus Cristian Comanici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton