Cristi Mitrea a jignit-o pe Bianca Giurcă de la Insula Iubirii: "Copila aia, care stă cu băiatul ăla de are tractoare..."

 Dumba Gabriela
.

Cristi Mitrea a comentat Insula Iubirii 2024 și și-a exprimat părerea vizavi de ispite și concurenți, iar Bianca Giurcă a fost cea care a intrat în colimatorul său. Fostul iubit al Andreei Mantea nu a ezistat să o jignească pe Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise, „băiatul care are tractoare” și bani care o atrag pe concurenta de la Insula Iubirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Despre Bianca Giurcă de la Insula Iubirii s-a format ideea că este o tânără materialistă, care se află în relație cu Marius Moise datorită banilor lui și nu pentru că îl iubește sincer. Concurenta a clarificat, însă, că și ea câștigă mulți bani cu ajutorul rețelelor de socializare și chiar își întreține familia.

897897

Ce părere are Cristi Mitrea despre Bianca Giurcă de la Insula Iubirii

Cristi Mitrea este cunoscut în showbiz pentru îndrăzneala cu care își exprimă părerile, așa că nu a mirat pe nimeni când i-a jignit pe concurenții de la Insula Iubirii 2024 și, în special, pe Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise.

„Rolurile s-au inversat în sezonul acesta. Fetele care teoretic sunt concurente sunt, în viața privată, mai ispite decât ispitele și mai ipocrite decât ipocriții. E foarte multă falsitate. Se întâmplă să vedem niște tipare care sunt actuale, pentru că societatea de astăzi așa e.

Copila aia, care stă cu băiatul ăla de are tractoare, stă pentru casă și masă. Eu am zis. Despre asta e vorba, când nu ai un skill în viață, când nu ai o școală…', a spus Cristi Mitrea în emisiunea Star la Mare Fitza.

Citește și:O mai ții minte pe Irina Reisler? Cum arată fosta vedetă TV după ce a slăbit 50 de kg: „În fiecare vara sărbătoresc a două mea viață’

Citește și:Adriana Bahmuțeanu, despre nunta dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: „Numai cine a trecut prin ce a trecut ea poate înțelege

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei, Ayan, care studiază în America: „M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă’/ EXCLUSIV

Ce le-a transmis Bianca Giurcă celor care o fac materialistă

Pe de altă parte, Bianca Giurcă a recunoscut în mediul online că atunci când se afla la Insula Iubirii a greșit. Tânără a afirmat că nu ar fi trebuit să depună atât de mult de mult efort pentru a-i apăra imaginea iubitului său. Totuși, neagă că ar fi o femeie materialistă.

„Mă, și dacă să zicem că Marius ar fi un om foarte bogat, că are foarte mulți bani, că de pe afară, și eu aș fi o femeie materialistă, d-aia nu mai puteți voi să dormiți, de focul meu, că sunt eu o femeie materialistă.

Sau vă deranjează că el are bani și voi nu aveți, că nu înțeleg. Chiar nu pot să înțeleg de ce toată lumea mă face materialistă. Am adus dovezi, am spus că nu sunt. Și cu toate astea, în continuare, mă face materialistă. Deci, mă faceți să cred că nu vă interesează motivul real pentru care eu am o relație cu Marius. Vă deranjează că voi nu aveți ce are el. Bani mulți…', a spus Bianca Giurcă de la Insula Iubirii.

În urmă cu ceva vreme, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, Bianca Giurcă mărturisea că a greșit foarte mult în atitudinea pe care a avut-o în acest sezon al emisiunii Insula Iubirii.

„Probabil pentru că nici atitudinea mea nu a fost cea mai corectă la momentul respectiv. Am reacționat ca o mamă care își apără puiul, așa mi se pare acum când văd emisiunea. Mi se părea de datoria mea să-l protejez și să încerc să scot la suprafață şi partea frumoasa a lui și a relației noastre. Probabil am greșit și de aceea toți oamenii mă judecă atât de aspru. Și mai cred că aș putea avea aceeaşi atitudine cu orice om pe care îl iubesc', a scris ea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton