Cristi Mitrea nu mai vorbește cu Andreea Mantea. Ce relație are sportivul cu fiul lor: „Câțiva ani am fost aproape de copil, dar acum...”

 Oana Pantazi
.

Cristi Mitrea nu mai vorbește cu Andreea Mantea. Cristi Mitrea și Andreea Mantea au avut o relație scurtă și furtunoasă de pe urma căreia a venit pe lume fiul lor, David. Din păcate, oricât au încercat, cei doi nu au reușit să aducă lucrurile la un numitor comun nici măcar de dragul copilului. Iată ce spune Cristi Mitrea despre relația pe care o are cu fosta parteneră, dar și cu fiul lui! Sau, mai bine zis, despre relația pe care nu o are…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea nu mai vorbește cu Andreea Mantea. Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format, vreme de câteva luni, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, unde bărbatul a luptat pentru inima prezentatoarei TV. Ulterior, fiul celor doi a venit pe lume, iar Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că este tatăl lui David. Chiar dacă, de dragul copilului, cei doi au încercat să facă lucrurile să meargă, în cele din urmă despărțirea a fost inevitabilă.

andreea-mantea2-copyandreea-mantea2-copy

Cristi Mitrea nu mai vorbește cu Andreea Mantea

Povestea dintre Cristi Mitrea și Andreea Mantea a revenit în discuție după ce luptătorul a avut un conflict verbal destul de dur cu Kamara, după ce l-a acuzat că s-a folosit de condiția medicală a fiului său, Leon, pentru a primi voturi la Survivor. Atunci, Kamara i-a dat o replică tăioasă, în emisiune la Măruță.

„Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic! Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este', i-a zis Kamara lui Mitrea.

Cum se menține Andreea Mantea, după ce a slăbit considerabil. Vedeta are acum 50 de kilograme: 'Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea s-a fotografiat complet nemachiată, după ce a scăpat de acnee: „Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine’

Citește și: Andreea Mantea, adevărul despre viața ei amoroasă: „Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta'

Ce relație are cu fiul lor

Deși dureros, comentariul lui Kamara a ajuns direct la țintă, ulterior Cristi Mitrea recunoscând că nu are nicio relație cu andreea Mantea în prezent și că nu îi este aproape copilului său.

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect', a declarat Cristi Mitrea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cristi Mitrea nu a crezut că David este fiul lui

Andreea Mantea a fost Burlăcița României, în urmă cu 9 ani, iar Cristi Mitrea a participat la show-ul momentului pentru a o cuceri, lucru care s-a și întâmplat. După terminarea emisiunii, luptătorul de MMA și Andreea Mantea au trăit o frumoasă, dar scurtă poveste de iubire, al cărei final a surprins pe toată lumea. Foștii iubiți nu au rămas în relații tocmai bune, iar Cristi Mitrea nu mai ține legătura nici măcar cu fiul lui.

După o bună perioadă de timp în care a decis să nu discute nimic pe marginea acestui subiect, Cristi Mitrea a recunoscut că, la început, nu a crezut că David este fiul lui. Motivul pentru care luptătorul MMA a ajuns la această concluzie este că ar fi aflat de sarcina Andreei după ce ei doi s-au despărțit, iar prezentatoarea TV l-ar fi anunțat că va aduce pe lume un copil printr-un SMS.

‘Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ‘nu l-ai dorit’ este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit’, spunea, cu ceva timp în urmă, Cristi Mitrea.

Cum trebuie să fie viitoarea iubită a lui Cristi Mitrea

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au avut parte de o relație extrem de mediatizată și, cu siguranță, acest lucru nu i-a ajutat, dar după experiența ratată, acum, luptătorul MMA spune că știe exact ce își dorește, iar pretențiile sale în ceea ce o privește pe viitoarea parteneră nu sunt puține… Iată ce își dorește Cristi Mitrea de la o femeie!

„Wow! Nu multe (glumesc). Odată cu înaintarea în vârstă, am devenit foarte pretențios. Îmi doresc ca femeia să fie femeie. Să fie feminină. Nu-mi plac femeile bossy. Să fie rafinată. Să știe să se îngrijească.

Ador femeile curate, îngrijite, cremuite, parfumate (râde, n. red.). Să aibă umor și să fie educată! La propriu și la figurat, educată! Să scrie corect. Să aibă un job!

Să fie familistă. Fizic, sunt ciudățel. Trebuie să aibă ceva' și să avem pasiune în pat. Nu am un tipar fix din punct de vedere fizic', a mai spus acesta pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton