Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: "Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat..."

 Oana Pantazi
.

Cristi Mitrea a avut recent o reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador, după ce cei doi Faimoși au lansat o piesă împreună. Luptătorul MMA consideră că între cei doi nu poate fi vorba despre o relație de prietenie, ci sunt doar interese materiale, afirmație susținută și de către Iancu Sterp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cearta recentă dintre Zanni și Cristi Mitrea este de notorietate deja, așadar nimeni nu se așteaptă ca luptătorul MMA să facă vreo concesie privindu-l pe câștigătorul Survivor All Stars dacă i se ridică mingea la fileu. Cum Iancu Sterp a fost invitat în emisiune la Cătălin Măruță, s-a deschis discuția despre o colaborare muzicală controversată, cea dintre Zanni și Jador, iar cei doi n-au avut cuvinte bune de spus…

cri-1cri-1

Iancu Sterp: „Jador a părut susținătorul lui Zanni, dar nu era. Era sub acoperire”

Deși de-a lungul Survivor All Stars, între Zanni și Jador au avut loc mai multe situații tensionate, la finalui competiției, câștigată de Zanni, cei doi au părut a fi în relații bune. Spre surprinderea tuturor, Faimoșii au lansat și o piesă împreună – „Vise interzise' -, însă Iancu Sterp consideră că prietenia bruscă dintre ei este, de fapt, doar o strategie de marketing.

Citește și: Ce condiție i-a pus Jador lui Zanni când i-a propus să facă o piesă împreună: „M-a pus să aleg dintre susținerea lui în finală și…'

Citește și: Andrei Ciobanu contestă victoria lui Zanni la Survivor All Stars și îi aruncă cuvinte grele: „Demnitate, educație, nimic, zero. Fă ceva cu viața ta, învață o meserie’

Citește și: Fiica lui Marius Moga e o mică fashionistă, la 9 ani. Cum arată Maria Elisabeta și ce i-a mărturisit celebrului ei tată: „E foarte creativă'

„Jador a părut susținătorul lui Zanni, dar nu era. Era sub acoperire. Lansaseră piesa. M-am întâlnit cu Jador în Dominicană și am vorbit un pic cu el. L-am întrebat dacă e supărat pe noi, că mama a vorbit niște lucruri. Mama e de viață, face glume. Ei îi mai scapă câte o perlă, dar fără rea intenție. Ea glumește. Lumea a tratat prea în serios emisiunea și nu înțeleg de ce. Mama glumea și a făcut o glumă despre altă etnie pe care nu trebuia să o facă și l-am întrebat pe Jador dacă e supărat pe mama, că a făcut el un videoclip pe TikTok.

El a zis că nu e supărat și că îi pare rău și că nu trebuie să-i răspundă. Ne-am împăcat, am vorbit și cu el am stat pe acolo. El a stat cu Războinicii până să se filmeze finala. Nu prea dădea de înțeles că îl susține pe Zanni din ce am văzut eu, acum nu știu. Eu zic că a fost o chestie de marketing', a spus Iancu Sterp în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe PRO TV.

Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador

După ce, în urmă cu doar câteva zile, a avut o discuție la cuțite cu Zanni, plină de acuzații, ironii și insinuări, Cristi Mitrea, aflat în platou alături de Iancu Sterp, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la relația dintre Zanni și Jador fără niciun fel de rezerve.

„Pentru bani, nu? Eu nu suport oamenii ipocriți care nu au coloană vertebrală. Vorba mamei, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți melodii împreună. De ce nu am voie să-i judec? Am voie. Sunt ipocriți. Despre ce vorbim?!', a spus Cristi Mitrea în emisiunea „La Măruță'.

Zanni și Cristi Mitrea s-au certat în direct, la TV

Cât timp s-a difuzat Survivor All Stars, Cristi Mitrea a fost invitat de mai multe ori în emisiunea lui Cătălin Măruță și a comentat parcursul concurenților. Luptătorul MMA și-a declarat antipatia față de Zanni și i-a adresat cuvinte dure. El a avut ocazia să-l confrunte față-n față, în aceeași emisiune de la Pro TV, însă a urmat o discuție tensionată.

Întâlnirea dintre Zanni și Cristi Mitrea a rezultat într-un scandal cu replici dure. Luptătorul MMA i-a făcut un reproș câștigătorului Survivor All Stars încă din momentul când și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță. El s-a arătat deranjat de faptul că Zanni nu l-a salutat, apoi i-a spus că nu îi place caracterul său.

„Dau și eu acum noroc cu el, pentru că a trecut pe aici și nu a salutat. Nu te mai uita așa, uită-te în ochii omului când dai noroc cu el, este de bună creștere. Și dai și „Bună ziua’ când intri în casa omulu, i-a reproșat Cristi Mitrea.

„Așa s-a vorbit dinainte? Să facem show?’, i-a răspuns Zanni.

„Nu e nevoie, stai liniștit’, a completat Mitrea.

„Mitrea vrea saluturi de la mine, dar el m-a vorbit doar strâmb aici, el să mă salute pe mine. El să mă respecte, eu nu am vorbit prost în absența lui’, a mai spus Zanni.

„Nu-mi place caracterul lui’, a mai spus Mitrea.

„Ce înseamnă că nu-ți place caracterul meu?’, a întrebat Zanni.

„Nu-mi place cum te comporți cu anumiți oameni. Tu trăiești în bula ta și ai impresia că nimeni nu poate să zică nimic despre tine, dar e complet greșit. Jumătate din public nu te place. Nu toți au primit ca tine a doua șansă, au mai fost mulți eliminați, e penibil ce răspunzi’, a mai spus Cristi Mitrea.

„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun’, i-a mai reproșat Cristi Mitrea.

Zanni: „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie?’

Zanni a răbufnit în momentul când Cristi Mitrea i-a făcut observații cu privire la caracterul său. El a amintit de acuzațiile de violență fizică ale Andreei Mantea la adresa luptătorului de MMA. Cei doi au avut o relație scurtă, după ce s-au cunoscut în emisiunea „Burlăcița’, în 2014, iar rodul iubirii lor este David.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine’, a spus Zanni.

„Pe cine?’, a adăugat Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia (n.r. Andreea Mantea) și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea’, mai spune Zanni.

Zanni: S-a votat caz social? Și Andreea Mantea este caz social, victima unei violențe domestice.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton