Cristi Tănase a devenit tată pentru prima oară! Soția fostului fotbalist a născut o fetiță: "10.03.2024. Totul!"

 Dumba Gabriela
.

Cristi Tănase a devenit tată pentru prima oară! La 37 de ani, fostul fotbalist de la FCSB a devenit tată pentru prima oară alături de Adina Maria, soția lui, care a născut o fetiță perfect sănătoasă. Soția lui Cristi Tănase a anunțat pe rețelele de socializare că fetița lor, despre care a spus că este „Totul” a venit pe lume pe 10 martie 2024.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristi Tănase și soția sa, Adina Maria, sunt foarte fericiți că au devenit părinți, mai ales că în ultima perioadă au trecut prin momente mai puțin fericite în viața lor de cuplu. Deși multă lume era convinsă că Adina îl va părăsi în cele din urmă, tânăra a decis să-l ierte pe fostul fotbalist și acum sunt mai fericiți ca niciodată.

50bfaa14-bff0-4d5e-bf14-7e893091adac50bfaa14-bff0-4d5e-bf14-7e893091adac

Cristi Tănase a devenit tată pentru prima oară

Pe 10 martie, soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, partenera de viață a fostului fotbalist a publicat prima imagine cu bebelușul, dar și un mesaj special. 

„10.03.2024. Totul', a scris Adina Maria în dreptul postării pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Până la acest moment, Cristi Tănase și Adina Maria nu au dezvăluit numele fetiței lor. Adina Maria este make-up artist și s-a măritat cu Cristi Tănase în toamna anului trecut, iar acum l-a făcut tată pentru prima oară. Cristi Tănase s-a retras din fotbal în 2022, cea mai prolifică perioadă a carierei fiind la echipa lui Gigi Becali.

„Dodel' a câştigat trei titluri şi două Cupe ale României în tricoul roş-albastru. Trece acum prin cea mai dificilă perioadă, după ce a fost prins drogat la volan.

Citește și: Anamaria Ionescu a mers la psiholog din cauza depresiei, înainte de a pleca în Malta, pentru Power Couple. Soția lui Tudor Ionescu a suferit de dorul fiicei lor: „A fost greu pentru toți trei’

Citește și: Ce condiție a primit Oana Ioniță de la fostul soț, Florin Budnaru, pentru a-și vedea fiul mai des: „A zis că nu mai face apel dacă…’. Coregrafa a obținut o victorie în procesul privind custodia lui Maxim

Citește și: De ce a murit, de fapt, mama lui Cătălin Bordeam după ce se vindecase de cancer: „Totul s-a întâmplat foarte repede. Răcești astăzi, în cinci zile te-ai curățat'

Cristi Tănase i-a dat mari emoții soției sale când era gravidă

În ultimele zile ale anului 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan în urma unui control de rutină efectuat la marginea orașului Pitești, spre comuna Bradu. Polițiștii de la brigada rutieră i-au suspendat permisul de conducere și i-au întocmit dosar penal, înainte de a-l transporta la spital pentru a i se racolta sânge.

Pe 12 februarie, în spațiul public au început să circule câteva imagini șocante cu Cristi Tănase, filmat în ipostaze tulburătoare pe preșul din fața ușii apartamentului său, cu un dinte lipsă și cu picături de sânge pe lângă el.

Cristi Tănase a recunoscut că a fost la un șpriț și că a consumat băuturi alcoolice peste măsură, însă în același timp a asigurat pe toată lumea că nu a fost implicat în nicio altercație.

„Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?', a spus Cristi Tănase, citat de gsp.ro.

Cristi Tănase a fost implicat într-un scandal uriaş cu fosta iubită

Pe vremea când juca pentru echipa lui Gigi Becali, Cristian „Dodel' Tănase a avut o relaţie cu Diana Gureşoaie, care a ţinut multă vreme prima pagină a ziarelor mondene. Cristi Tănase şi Diana Gureşoaie au fost implicaţi şi într-un scandal de proporţii, în trecut, într-un club din Olteniţa. Chiar femeia poreclită „Strâmba lui Dodel' a dezvăluit cum fostul jucător de la FCSB i-a dat un pumn unui bărbat.

A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Cristi și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița, el fiind de etine romă. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: Ce faci mă? Ești idiot? I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo.

Între timp veneau neamurile lui cu… tot felul de ustensile… topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați. Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva„, a povestit Diana Gureşoaie la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton