Cristi Tănase scapă de ordinul de protecție, după ce soția cu care se află în proces de divorț l-a iertat. Totuși, familia lui "Dodel" nu are voie să se apropie de fetiță

 Dumba Gabriela
.

Cristi Tănase a scăpat de ordinul de protecție, după ce soția lui l-a iertat. Cei doi se află în proces de divorț, iar fostul fotbalist nu mai avea voie să se apropie de fetița lui timp de 12 luni. Din acest motiv a lipsit și de la botezul micuței Celine Maria, însă soția lui „Dodel” a decis să renunțe la ordinul de protecție și încă nu se știe dacă se vor răzgândi și în privința divorțului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cristi Tănase a fost cel care a depus actele de divorț, după ce încă soția lui, Adina, obținuse ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni împotriva lui. Prin procesul deschis în instanță de fostul fotbalist, acesta cere stabilirea domiciliul copilului lor și a programului de vizite. Între timp, soția lui Cristi Tănase a renunțat la ordinul de protecție.

392796684_998415421449949_8853508588819684898_n392796684_998415421449949_8853508588819684898_n

Cristi Tănase scapă de ordinul de protecție, dar familia lui nu

Deși se află în plin proces cu fostul internațional român, Adina dă semne de împăcare cu tatăl fetiței sale, retrâgându-și ordinul de protecție pe care îl obținuse împotriva lui. La vremea respectivă, soția fostului fotbalist a lansat o serie de acuzații uimitoare, recunoscând că se teme atât pentru viața ei, cât și pentru viața fetiței lor.

„Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât', a dezvăluit ea.

Atunci, judecătorii au ajuns la decizia ca „Dodel' ar trebui să rămână la distanța de 100 de metri de Adina Maria și de propria fiică, Celine Maria, pentru o perioadă de 12 luni. Potrivit sursei citate anterior, procesul ar fi trebuit să se reia la data de 28 octombrie, însă soția fostului jucător al FCSB-ului a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni.

La două luni de la escaladarea situației, Adina Maria a acceptat să își retragă ordinul de protecție, permițându-i soțului să își revadă fiica, scrie Spynews.

Cu toate acestea, restul familiei din partea lui „Dodel' încă are interdicția de a se apropia de Celine.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase beat, sângerând și căzut în fața locuinței: „Este o furtună în viața lui, probabil a trecut printr-o traumă'

Citește și: Fostul fotbalist Cristi Tănase, după ce a fost filmat căzut, în fața ușii, sângerând: „Eram beat, ăsta e adevărul!'

Scandal de amploare între Cristi Tănase și soția lui, Adina

Soția lui Cristi Tănase nu s-a ascuns de ochii lumii și l-a acuzat pe fostul fotbalist de la FCSB de un comportament violent, atât asupra ei, cât și asupra mamei sale. Aceasta a spus că Dodel ar fi devenit violent în ultima perioadă, din cauza consumului de substanțe psihoactive și alcool. Din acest motiv, femeia ar fi mers la Poliție și a cerut ordin de protecție.

'M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav.

Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla ficopil cristi tanaseica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu', spunea Adina Maria, în dosar, potrivit Acces Direct.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton