Cristian Boureanu are o nouă iubită. Cristina Belciu are 24 de ani și lucrează ca fotomodel

 Oana Pantazi
.

Cristian Boureanu are o nouă iubită! Cristina Belciu are 24 de ani, este actriță, fotomodel, blogger și influencer, iar frumusețea ei i-a făcut pe italieni să o numească La nuova Bellucci', adică Noua Bellucci', după ce a apărut pe coperta unei reviste fashion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce relația lui cu Laura Dincă a luat sfârșit după 6 ani, deși se îndrepta spre căsătorie, Cristian Boureanu are acum o nouă iubită. Tot tânără și tot superbă. Este vorba despre Cristina Belciu, blogger și influencer, cu 26 de ani mai tânără decât el.

boureanu-465×215-2boureanu-465×215-2

Cristian Boureanu are o nouă iubită

Cristian Boureanu nu se dezminte atunci când vine vorba despre femei frumoase! După mariajul cu Valentina Pelinel și apoi ultra mediatizata relație cu Laura Dincă, acesta iubește din nou. Conform Cancan.ro, Cristian Boureanu are o nouă iubită de la finele anului trecut, mai precis de pe 1 decembrie. Fostul politician ar fi remarcat-o pe Cristina Belciu într- un restaurant de-al lui Joshua Castellano și ar fi insistat să îi fie prezentată. Conform sursei citate, cei doi au devenit nedespărțiți, chiar dacă nu și-au făcut publică relația.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor: „Nu am cum să te pup, mie îmi plac femeile'

Citește și: Oana Roman, amenințată de un individ periculos:„Această persoană are multe condamnări cu executare’

Citește și: Mădălin Ionescu a fost în stare gravă la Matei Balș, după ce s-a infectat cu Omicron:„Plămânii au fost afectați. Încă nu sunt refăcut’

Citește și: Modelul Ștefania Ivănescu a născut. Prima imagine cu bebelușul

Actriță, model, blogger și influencer, Cristina Belciu are o mulțime de urmăritori pe Instagram și a apărut chiar și pe coperta unei coperte fashion din Italia. Cristian Boureanu se poate mândri cu o iubită pe care italienii au comparat-o cu Monica Belucci.

Cristian Boureanu s-a despărțit în prag de nuntă

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit, deși păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi trecând prin multe clipe dificile, de-a lungul anilor, care păreau mai degrabă că le sudează relația, nicidecum că le-o erodează.

Dar iată că toate aceste probleme și situații delicate de care au avut parte de-a lungurl timpului au condus către despărțirea cuplului Cristian Boureanu – Laura Dincă, după o poveste de iubire ca în filme, cu bune și cu rele, ce a durat mai bine de șase ani.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat’, este anunțul făcut de Cristian Boureanu privind despărțirea de Laura Dincă.

Prietenă la cataramă cu Cristian Boureanu, Monica Tatoiu a prezis sau, mai bine zis, a comentat despărțirea dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă:

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului, se vede prăpastia dintre caste. Vă place iubire, nu știu ce, și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat? Rămâne prietenia ori prietenia, trebuie bazată pe valori comune, a declarat Monica Tatoiu.

Între fostul politician și Laura Dinca era o diferență de 23 de ani. Acum, Cristian Boureanu are o iubită superbă, cu 26 de ani mai tânără.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton