Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie: „M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună”. Ce a zis despre Valentina Pelinel

 Miniosu Alexandra
.

Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție. Fostul parlamentar a susținut că prima soție, Irina, i-a fost infidelă. Din acest motiv, deși au o fiică împreună, mariajul lor a ajuns la final, în urmă cu mai mulți ani. Cel care l-ar fi anunțat ar fi fost chiar amantul femeii, nașul lor de cununie. În plus, conform spuselor fostului politician, și Valentina Pelinel ar fi călcat strâmb în relația pe care au avut-o. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu a povestit public cum a fost înșelat de prima soție, Irina. Fostul politician a susținut că Irina, mama fiicei sale, i-a fost infidelă în timpul căsniciei lor. Potrivit declarațiilor lui, vestea neplăcută i-a fost dată chiar de către amantul soției lui de la acea vreme. Ar fi fost vorba despre nimeni altul decât fostul ministru Sebastian Vlădescu. Acesta din urmă le-a fost naș de cununie.

cristian-boureanu-1cristian-boureanu-1

Cristian Boureanu este următorul invitat în podcast-ul „Acasă la Măruță', găzduit de Cătălin Măruță pe YouTube. Interviul va avea loc chiar astăzi, 13 iunie 2022, pe celebra platformă. În timpul emisiunii online, fostul politician a vorbit public despre cum a fost înșelat, spune el, atât de prima soție, Irina, cât și de Valentina Pelinel.

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani.Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele declarații după ce au fost surprinși împreună: „E normal”

Citește și: O mai ții minte pe LIZ, concurenta care a participat la Vocea României gravidă în 9 luni? Cu se se ocupă acum:„Uitându-mă în urmă…'

Citește și: CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie:„Am avut discuții despre divorț'/ EXCLUSIV

Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina

Așadar, fostul politician va vorbi „fără perdea' despre viața lui sentimentală. Printre altele, el a făcut o mărturisire uluitoare despre divorțul de prima lui soție, Irina. Aceștia s-au despărțit în mod oficial, cu acte, în 2004, deși au împreună o fiică, pe nume Ioana. Cristian Boureanu a dezvăluit public cum ar fi descoperit că partenera lui de la acea vreme îi e infidelă, chiar cu nașul de cununie.

„Acum toată lumea spune, mamă, a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei. M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat, eram așa, stăteam și după mi-a zis. M-am ridicat și am plecat.

Pe drum m-am dus pe jos acasă. Am zis că nu are rost să mă urc la volan pentru că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut. M-am lăsat de cafea. Mi-am zis că cinci ani îmi iau o pauză de la cafea.

Mai vorbesc cu Irina, acum ce să zic, după ce a vrut să mă bage la pușcărie de câteva ori, dar a fost ok', a spus Cristian Boureanu în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

„Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn'

Potrivit spuselor lui Cristian Boureanu, câțiva ani mai târziu, după divorțul de Irina, fostul politician avea să fie înșelat din nou, de această dată de a doua soție. El și Valentina Pelinel au fost împreună în perioada 2007 – 2014. Cristian Boureanu a menționat că a iertat-o pe blondină că s-ar fi îndrăgostit de nașul de cununie, Cristi Borcea.

„Hai să spunem așa, de fiecare dată când, în spatele cortinei, relația începea să se destrame, eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. (…) Oamenii încep întotdeauna să se certe și nu știu de ce și toată logica spune.

Unul dintre ei știe, în spate, de ce se întâmplă chestia asta. Pe Valentina Pelinel am iertat-o, nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că undeva de prin 2011, mai târziu, au început să aibă o relație.

Nu știu exact de când, oricum nu m-a mai interesat. Nu mai aveam o relație. Mă despărțisem de ea când am aflat', a adăugat el.

Cristian Boureanu, surprins alături de Laura Dincă, după despărțirea de Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost surprins alături de Laura Dincă, la o lună de la despărțirea de Cristina Belciu. Fostul politician a fost văzut de paparazzi Spynews.ro în compania blondinei, cea cu care s-a iubit mai bine de 6 ani. Aceștia au fost surprinși la un restaurant din București, situat în zona de Nord a Capitalei.

Ulterior, Laura și Boureanu au făcut primele declarații despre relația lor, având în vedere că fostul politician s-a despărțit de Cristina Belciu în urmă cu câteva săptămâni. Laura Dincă a declarat pentru FANATIK că este normal să vorbească cu Boureanu, având în vedere că au fost 7 ani într-o relație. „E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus‘, a spus Laura, fără a oferi și alte detalii.

Sursă foto: Captură video, Libertatea, Arhivă VIVA!, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton