Cristian Boureanu, după două căsnicii încheiate și mai multe relații eșuate: "Am un regret. Toți copiii pe care puteam să-i fac și nu i-am făcut"

 Dumba Gabriela
.

Cristian Boureanu a fost implicat în multe relații cu femei frumoase pentru că, așa cum spune el, tentațiile sunt mari în zilele noastre, spre deosebire de cele ale părinților. Nu a ascultat niciodată gura lumii pentru că altfel ar fi fost nefericit, însă are un mare regret atunci când privește înapoi și se gândește la fostele iubite. Ce spune Boureanu despre femeile din viața lui și regretul că nu are mai mulți copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel, însă și cu mama fiicei sale, Ioana, dar a mai avut relații și cu alte femei frumoase, mai mult sau mai puțin cunoscute. De notorietate este și relația recentă cu frumoasele Laura Dincă și Cristina Belciu, iar mai apoi s-a îndrăgostit de o tânără din Republica Moldova, Laura Romanică.

23_vedete_boureanu_familie__6957480023_vedete_boureanu_familie__69574800

Cristian Boureanu, după două căsnicii încheiate și mai multe relații eșuate. Și-ar fi dorit mai mulți copii

Cristian Boureanu a vorbit recent despre viața sentimentală și femeile frumoase pe care le-a iubit, precizând că nu s-a grăbit niciodată să se însoare, dar nici nu a ascultat gura lumii.

„Îmi amintesc că m-am mutat împreună cu Laura după trei săptămâni. Cu Valentina tot așa, a venit vreo trei zile în București, apoi ne-am mutat după o lună la New York. Nu m-am grăbit la măritiș. Eu cu mama Ioanei am stat împreună vreo 3 ani de zile, chiar patru, ne-am despărțit o perioadă, apoi ne-am reîntâlnit și am făcut-o pe Ioana.

Cu Valentina am stat împreună până să o cer de soție un an și jumătate, un an și opt luni. Cu Laura am stat și mai mult. Au fost perioade lungi. Eu mereu am spus că oamenii evoluează diferit și nu suntem la fel. Am fost întrebat dacă o mai alegeam pe mama Ioanei la care s-au întâmplat. Cu informațiile de atunci, cu mintea… și eu eram alt om. Apoi au apărut anturajele diferite, dorințe diferite de la viață. Femeile se schimbă într-un ritm, bărbații altul', a spus Cristian Boureanu la Xtra Night Show.

Cristian Boureanu precizează că vremurile s-au schimbat mult față de cele ale părinților și bunicilor noștri. Și relațiile încep mai repede, dar și divorțurile se produc mai ușor.

„Totul s-a schimbat. Tații noștri cunoșteau alte șapte femei, iar acum deschizi internetul și găsești într-o zi 2.000. Posibilitățile sunt altele, mai ales în orașele mari. Dacă vrei să divorțezi, toată lumea își permite să își ia o garsonieră dintr-un salariu la corporație, se găsește. Și tentațiile sunt mult mai mari. Existau și înainte, dar nu erau la vedere. Mie nu-mi pasă ce spune lumea că, altfel, eram foarte nefericit. Am un regret, toți copiii pe care am avut ocazia să-i fac și nu i-am făcut', a adăugat fostul politician.

Citește și: În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire: „În timpul căsătoriei a luat o decizie’

Citește și: Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: „Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea'

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții

Cristian Boureanu se pare că nu a avut noroc în dragoste, fiind părăsit de ambele soții. Și Irina Șoancă, și Valentina Pelinel, după mariaje care au durat 4 și, respectiv 7 ani, au decis să pună capăt căsniciei cu fostul politician.

Cristian Boureanu și Irina, prima sa soție, au fost protagoniștii unei povești de dragoste providențiale, tânăra fiind „agățată' de cel care i-a devenit soț într-o stație RATB. Din păcate, frumoasa poveste de dragoste s-a transformat ulterior într-un scenariu de telenovelă, greu de crezut. Irina nu doar că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, dar acesta a fost chiar nașul de cununie al cuplului, Sebastian Vlădescu. Ulterior, fostul politician a dezvăluit că a aflat vestea chiar de la cel care i-a „furat' nevasta.

„M-a scos la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «Auzi, am o ]ntrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine!». M-am ridicat și am plecat. Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan, că sunt nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză’, a dezvăluit Cristian Boureanu în podcastul lui Cătălin Măruță.

După izbucnirea scandalului, Cristi Boureanu și Irina au divorțat. Fiica lor, Ioana a rămas la fostul politician după ce mama ei a pierdut custodia. Deși la început a negat totul, la scurt timp, fosta lui soție, Irina, s-a căsătorit cu Sebastian Vlădescu.

După un timp, Boureanu s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, un model de succes, care la doar 15 ani câștigase titlul Miss Model România. Totul a fost frumos, până când și-a făcut apariția Cristi Borcea

„Relația cu Valentina am privit-o ca pe o poveste din facultate. Ai o iubită în facultate, stai niște ani cu ea, adevărat, cu niște investiții comune, o căsnicie, iar în final ea a ales. Pe Valentina am agățat-o într-un bar. Venise pentru trei zile în România, ea locuia la New York și apoi ne-am și căsătorit. Am divorțat în 2013. Hai să spunem că ea a luat o decizie, eu am aflat după divorț, deci am dormit liniștit. Eu eram amic cu Cristi Borcea, dar prefer să-i las pe ei să vorbească', a povestit Cristian Boureanu în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton