Cristian Ciaușiu, câștigătorul Românii au Talent, s-a vindecat de astm datorită naiului: "În opt ani de studiu, nu cred că mai am vreun simptom. Dar dacă renunț, reapar iar"

 Oana Pantazi
.

Deși poate e greu de crezut, Cristian Ciaușiu, câștigătorul Românii au talent, s-a vindecat de astm datorită naiului. Ce a început, inițial, ca o terapie, s-a transformat în pasiune, iar tânărul a fost premiat recent pentru virtuozitatea sa, la cel mai apreciat show de talente, cu 120.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, Cristian Ciaușiu, un tânăr pasionat de nai, a fost preferatul publicului la Românii au talent, devenind câștigătorul celui de-al 14-lea sezon al emisiunii. Pasiunea cu care a cântat a uimit pe toată lumea, însă puțini își imaginează că tânărul a început să cânte la nai din motive… medicale.

441498597_762065232742879_4361457029074038576_n441498597_762065232742879_4361457029074038576_n

Cristian Ciaușiu, câștigătorul Românii au talent, s-a vindecat de astm datorită naiului

Încă din audiții Cristian Ciaușiu a impresionat cu virtuozitatea sa, Andi Moisescu spunându-i că are toate șansele să calce pe urmele marelui Gheorghe Zamfir. În seara finalei, tânărul în vârstă de 15 ani a vrăjit juriul, dar și publicul de acasă cu interpretarea sa la nai, iar asta i-a adus trofeul și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Citește și: Andra, despre concurenții de la „Românii au talent', înainte de finală: „Pentru mulți dintre ei este o experiență unică în viață, au profesii fără nicio legătură cu lumea artistică. E imposibil să nu apreciez curajul lor…'

Citește și: De ce a părăsit Vero Căliman Gașca Zurli: „Cum e un cal cu ochelari, fix așa am fost'. În ce relație e acum cu foștii colegi

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit religios de ziua ei de naștere. Vedeta PRO TV a fost cununată chiar de către tatăl ei, iar Andreea și Cabral Ibacka i-au fost nași/ Imagini emoționante de la nuntă

Citește și: Anca Dinicu este însărcinată. Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă. Eu și cu tipul ăsta…’

Invitat, ulterior, la Cătălin Măruță în emisiune, Cristian Ciaușiu a făcut o dezvăluire neașteptată. După câte a povestit, pasiunea pentru nai a venit ulterior, mai întâi a studiat acest instrument în scopuri terapeutice, deoarece suferea de astm… Câștigătorul Românii au talent a spus că mama sa a descoperit beneficiile acestui instrument de suflat, așadar mai întâi s-a vindecat de astm, iar apoi s-a „îmbolnăvit” de nai, care i-a schimbat viața din toate punctele de vedere.

„Când s-a anunțat câștigătorul, eu ziceam eu sunt, eu sunt, eu sunt! Când am fost diagnosticat cu astm, mama a căutat pe Google ce să fac. A văzut că instrumentele de suflat dezvoltă capacitatea pulmonară.  În opt ani de studiu, nu cred că mai am vreun simptom. Dar dacă renunț, reapar iar. Aveam șase ani când m-am apucat.

Am început singur după metoda maestrului Vasile Iovu din Chișinău, mi-a dat-o cu semnătură. Am început cu mama. Eram prea mic atunci, mai mult pentru sănătate m-am apucat. După cinci ani de studiu, a început să îmi placă. Am rupt două naiuri, mă enervam că nu îmi ieșea. Da, la început te ia amețeala. Eu făceam notele lungi de pe scaun”, a spus Cristian Ciaușiu în emisiune la Cătălin Măruță.

Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, cu premiul de 120.000 de euro

Prestația sa magistrală de la Românii au talent i-a adus lui Cristian Ciaușiu nu doar un capital imens de popularitate, ci și marele premiu, în sumă de 120.000 de euro. La finalul unui sezon fenomen, telepectatorii show-ului de talente de la PRO TV și-au ales favoritul, adolescentul de 15 ani fiind pe primul loc în topul preferințelor. Vizibil emoționat, el a ținut să sublinize: „Este cel mai frumos moment din viața mea. Să fiu sincer, nu mă așteptam, nu mă așteptam că o să vă placă așa de mult naiul meu’, a declarat Cristian după finală.

După ce a primit trofeul și cecul de 120.000 de euro, Cristian Ciaușu a dezvăluit și în ce ar dori să investească suma.

„Aș vrea să investesc în muzică, în primul rând, poate chiar să-mi fac un mic studio al meu. Dar aș vrea să investim și-n casă. Acestea sunt cele două planuri’, a adăugat câștigătorul.

„Vreau să colaborez cu doamna Andra la un concert de-al ei și vreau să deschid și un studiou de înregistrări’, a mai spus adolescentul. De altfel, la final, Andra a venit la el pe scenă și i-a spus că i-ar plăcea să-l aibă invitat într-unul dintre concertele ei marca Tradițional.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton