Cristian Daminuță și soția sa, Mădălina, s-au despărțit. Cei doi se împăcaseră după ce, în decembrie, fotbalistul a dat-o afară din casă

 Oana Pantazi
.

Cristian Daminuță și soția sa, Mădălina, s-au despărțit oficial. Asta după ce, la finele anului trecut, presa a vuit după ce s-a aflat că fotbalistul și-ar fi dat soția afară din casă chiar înainte de Crăciun. Recent, Mădălina a confirmat despărțirea de soțul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În presă apăreau, la finalul anului trecut, știri conform cărora Cristian Daminuță și-ar fi dat soția afară din casă, înainte de Crăciun, după ce în urmă cu doi ani ar mai fi avut loc un episod similar. Deși, atunci, Mădălina i-a mai dat o șansă tatălui celor doi copii ai săi, lucrurile n-au mers bine și cei doi s-au despărțit.

43-143-1

Cristian Daminuță și soția sa, Mădălina, s-au despărțit

Nici a treia căsătorie nu a mers bine pentru Cristian Daminuță, care s-a despărțit de soția sa, Mălina, după ce, la începutul anului, cei doi mai dăduseră o șansă căsniciei lor. Cristian Daminuță, fost jucător la Poli Timișoara, Internazionale Milano și Dinamo, a fost căsătorit mai mulți ani cu Mădălina, cunoscută în showbiz drept Coka. Cei doi au trecut printr-o perioadă tensionată anul trecut, însă nu au reușit să o depășească din păcate. Atunci, Daminuță și-a acuzat soția de infidelitate și a dat-o afară din casă împreună cu cei doi copii ai lor.

Citește și: Anul viitor pe cine mai aduce, pe scenă, domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane…’ Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații dure la adresa lui Selly / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Bordea, mărturisiri despre noua iubită, Elena Ardeleanu: „M-am lăsat dus de val. Ea a ieșit dintr-o relație, eu am ieșit din Al Doilea Război Mondial'

Citește și: Ce a răspuns Deea Maxer când a fost întrebată dacă merge la nunta lui Dinu, fostul ei soț, cu Magdalena Chihaia: „Onorariu 2.000 de euro, cu contract pe propria firmă'

Mădălina a fost cea care a confirmat despărțirea de soțul ei, preferând să nu comenteze mai mult pe tema acestui subiect. 'Da, este adevărat', a spus fosta soție a lui Daminuță pentru Spynews. De altfel, cei doi ;i-au șters și toate fotografiile de pe Instagram în care apar împreună, iar Mădălina a avut și câteva postări care sugerau că relația dintre ei merge prost.

Cum a reacționat Cristian Daminuță când Mădălina și-a făcut cont pe OnlyFans

Pentru a-și mări veniturile, Mădălina Daminuță și-a deschis cont pe o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri fiind vorba de materiale interzise minorilor. 

Cu ceva timp în urmă, Cristian Daminuță a vorbit despre decizia soției sale și a explicat că o susține în noul ei proiect.

„Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis ‘Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e’.

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor.

Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani', a spus Cristian Daminuţă pentru gsp.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton