Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, are planuri mari cu actuala iubită pe care a și cerut-o în căsătorie: "Am zis să le fac acum la tinerețe!"

 Dumba Gabriela
.

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, este foarte fericit alături de actuala iubită și plănuiește să călătorească departe, „acum la tinerețe”. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în 2020, după 22 de ani de căsnicie. Cei doi nu s-au despărtit în condiții amiabile, iar bărbatul și-a refăcut viața la scurt timp după separarea de cântăreață și este foarte fericit la brațul altei femei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Anca Țurcașiu filmează pentru Asia Express 2024, Cristian Georgescu are de gând să ajungă și el în Asia cât de curând și are planuri mari de vacanță. Împreună cu actuala iubită, medicul a pus pe listă două destinații îndepărtate, după ce anul trecut a petrecut o lună în Japonia.

255ee9b74a4a07e369d739c11255ee9b74a4a07e369d739c11

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, are planuri mari alături de actuala iubită

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, este foarte fericit în relația pe care și-a făcut-o după divorțul de cântăreață. În timp ce artista nu și-a refăcut viața sau, cel puțin, nu are un iubit oficial, medicul și-a revenit mult mai repede după divorț.

Invitat la ziua de naștere a lui Cristian Țânțăreanu, Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, a acordat un interviu pentru Antena Stars, chiar la brațul actualei iubite.

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul ca să zic așa. A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa. Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, trei săptămâni. Anul trecut am făcut Japonia o lună și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas.

Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din state și în general le-am făcut pe cele la distanță. În Europa nu prea am fost. Am zis să le fac acum la tinerețe pe cele la distanță și vedem mai târziu”, a spus Cristian Georgescu.

Andreea, nora lui Cristian Georgescu, este însărcinată și urmează să nască în curând. „În iunie voi devenit bunic. (…) Va avea o fetiță și să fie cu noroc.”, a mai spus Cristian Georgescu.

Citește și: Sofia Vicoveanca, mărturisiri dureroase despre copilărie. S-a refugiat cu mama ei în Ucraina, în al Doilea Război Mondial: „Tata a fost dus în lagăr la ruși, nici nu mai știam dacă mai trăiește. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Lis nu mai face față cheltuielilor. Vedeta a scos la vânzare crucea lui Viorel Lis de la Săpânța: „Nu cred că mai are cineva din lume'

Anca Țurcașiu a mers la psiholog după divorț: „Am avut nevoie de sprijin”

Viața Ancăi Țurcașiu nu a fost lipsită de probleme, iar una dintre cele mai grele momente prin care a trecut a fost divorțul de tatăl fiului ei, după 22 de ani de căsnicie.

Nu a ascuns că i-a fost dificil să treacă peste asta, mai ales că nu se gândise că va ajunge într-o asemenea situație, iar lucrurile au fost cu atât mai complicate pentru că este persoană publică. 

Pe lângă faptul că i-a avut alături de cei dragi, care au încurajat-o, Anca Țurcașiu a apelat și la ajutorul unui psiholog. Anca a trecut peste dezamăgire și a reușit să-și reclădească încrederea în ea. Astăzi, poate spune că a iertat și că este liniștită. Mai mult, e gata să dea din nou o șansă iubirii.

„Cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, a mai mărturisit cântăreața potrivit Cancan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton