Cristian Jitaru este într-o nouă relație, după divorțul de Mona Stoian: "Ne-am cunoscut acum vreo 4 luni"

 Raiciu Adriana
.

Cristian Jitaru este într-o nouă relație, după divorțul de Mona Stoian. Cristian Jitaru a divorțat de Mona Stoian, iar acum mărturisește că este într-o nouă relație. Iată ce spune fostul concurent de la Puterea dragostei despre noua parteneră, dar și cum s-au cunoscut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După mai multe certuri și împăcări, Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să meargă pe drumuri diferite. Astfel, la începutul anului acestuia, cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei au mers și au semnat actele de divorț. La doar câteva luni de la separarea oficială, sportivul a cunoscut-o pe Ella Daniela, tânăra cu care acum formează un cuplu.

245481738_2422216451246585_5005984354700356555_n-1245481738_2422216451246585_5005984354700356555_n-1

Jitaru și noua partenera s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, au început să vorbească, iar apoi au hotărât să se întâlnească. Ulterior, și-au dat seama că există o chimie puternică între ei, iar tânara a decis să se mute acasă la iubitul ei.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au gătit și au făcut show la Chefi la Cuțite: „Mamaie, nu sunt crutoane, asta e anafură”

Citește și: Când s-au despărțit prima dată Dinu și Deea Maxer. Artistul face dezvăluiri surprinzătoare, la 3 săptămâni de la divorț: „Ne-am distanțat în momentul în care…”

Citește și: Jador, după ce a fost surprins sărutându-se cu Andreea Bălan: „Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că…'

Citește și: Cristi Minculescu, adevărul despre rivalitatea cu Dan Bittman. L-a înlocuit o perioadă în trupa Iris: „Eram foarte tineri și…’ / EXCLUSIV

Cristian Jitaru este într-o nouă relație, după divorțul de Mona Stoian

În cadrul unui interviu, Cristian Jitaru a dezvăluit că s-a cunoscut cu noua partenera de patru luni, iar relația merge foarte bine în momentul de față. De asemenea, fotbalistul a mai mărturisit că iubita lui deja s-a mutat la el, ceea ce înseamna că relație este destul de serioasă.

'Ne-am cunoscut acum vreo 4 luni, ne-am cunoscut pe o rețea de socializare, după care am ieșit la o cafea, am văzut că e o fată ok, ea a zis despre mine la fel, eu abia ce trecusem de despărțirea de fosta soție, ea a fost exact ceea ce căutăm. Relația merge super bine, avansăm din ce în ce mai mult și foarte repede. Ea stă și la mine, mai merge și la ea acasă, ea este vedetă pe TikTok, are acolo foarte mulți urmăritori', a spus Cristian Jitaru despre relație, potrivit Spynews.

Trecând deja printr-o căsătorie, Cristian Jitaru nu se grăbește acum să facă pasul cel mare. Totuși, se bucură din plin de ceea ce trăiește.

'Momentan nu ne gândim la căsătorie, dar avem câteva vacanțe puse la punct pentru perioada următoare. Vrem să plecăm în Istanbul, în orașul iubirii. M-a făcut să uit de toate și de tot. Pe plan profesional ea a reușit să-mi dea încredere, să-mi dea speranță, eram debusolat, dar ea m-a ajutat', ne-a mai zis el, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton