Cristian Țânțăreanu a fost sunat ca să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali l-a refuzat pe fostul milionar: "Cred că se rezolvă cu banii"

 Radulescu Ruxandra
.

Cristian Țânțăreanu a fost sunat ca să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali l-a refuzat pe fostul milionar. După ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil, puțini prieteni apropiați i-au sărit în ajutor. Unul dintre oamenii de afaceri care i-ar putea sări în ajutor lui Irinel ar putea fi chiar Cristian Țânțăreanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Țânțăreanu a fost sunat ca să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali l-a refuzat pe fostul milionar. După o viață în care a trăit înconjurat de lux, mașini scumpe și femei frumoase, Irinel Columbeanu a ajuns să-și petreacă bătrânețile într-un azil, după ce și-a irosit întreaga avere. Este vorba despre același centru unde au fost internați atât tatăl afaceristului, cât și Zina Dumitrescu. Serghei Mizil l-a vizitat pe Irinel Columbeanu, alături de mai mulți prieteni, și a filmat chiar și un vlog pentru canalul său de YouTube. Mizil a demarat o licitație pentru Irinel Columbeanu, care nu are bani pentru a-și plăti azilul.

irinel-columbeanu-pensie-la-azil-3irinel-columbeanu-pensie-la-azil-3

Cristian Țânțăreanu a fost sunat ca să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce Gigi Becali l-a refuzat pe fostul milionar

Irinel Columbeanu locuiește într-un azil, unde taxa se ridică la 7.000 de lei pe lună. Lui Irinel îi este imposibil să achite o astfel de sumaă, întrucât pensia lui de 1.976 de lei este oprită de bancă. În cadrul podcastului lui Serghei Mizil, Adiță Voicu a dezvăluit că i-a cerut ajutorul lui Cristian Țânțăreanu pentru Irinel Columbeanu.

Citește și: „Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp. Era tot mai ramolit, mergea într-o demență’. Prietenul lui Irinel Columbeanu, declarații tulburătoare după ce l-a vizitat la azil

Citește și: Cine este Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. A fost singura femeie care i-a rămas alături după ce și-a pierdut întreaga avere

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard: „Nu este de acord cu niciun tratament medical. Fac grevă la primărie…”

Citește și: „Nu îmi este rușine să recunosc. Am vândut haine la portbagaj…'. Ce a făcut Liviu Vârciu pentru bani, înainte de a deveni celebru

„Am vorbit cu domnul Țânțăreanu, cu care Irinel e prieten, și am organizat zilele acestea un șpriț. Cred că se rezolvă cu banii!', a spus Adiță Voicu, în cadrul podcastului lui Serghei Mizil, conform Click.

Leo de la Strehaia i-a adus bani lui Irinel Columbeanu, la azil

Irinel Columbeau a primit vizita lui Leo de la Strehaia, care a venit personal la azilul unde este internat. Leo de la Strehaia a împărtășit pe social-media imagini de la poarta azilului unde este internat Irinel. Leo i-a dăruit lui Irinel 10.000 de lei, dar și mâncare.

Eu sunt serios, am venit la domnul Columbeanu. Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane (n.r. 10.000 de lei), plus ce i-a adus Olga să îl ajutăm. Suntem aici să îl ajutăm’, a spus Leo de la Strehaia, într-un videoclip postat pe TikTok.

Zoltan Nagy, prietenul lui Irinel Columbeanu, susține că starea lui de sănătate s-a degradat

Zoltan Nagy a susținut și că, în timp, starea lui Irinel Columbeanu s-ar fi degradat și că nu prea mai are prieteni.

„Acum, când am auzit că e azil, eu vorbeam cu el seara. Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui? În realitate, mai sunt doar 1-2 prieteni discreți, care îl ajută, dar nu vor să apară.

Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei! Uită!

Eu m-am zbatut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu vroia să mai stea la Cosmopolis’, a conchis Zoltan Nagy.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton