Cristian Tudor Popescu, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu: "Tânărul s-a dus spre moarte"

 Dumitrache Laura
.

Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacție după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă cu accidentul mortal în care a fost implicată actrița Monica Odagiu. CTP a comentat situația și a dezvăluit că, nici el nu ar fi putut evita accidentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristian Tudor Popescu, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu. Duminică, actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat pe o stradă din București. În imaginile cu momentul accidentului, se poate vedea cum bărbatul în vârstă de 33 de ani se apleacă și ajunge în fața mașinii. De asemenea, autoturismul actriței se vede cum frânează și virează spre stânga pentru a evita impactului. Din păcate, bărbatul nu a mai avut nicio șansă.

accidentaccident

După ce imaginile au ajuns în spațiul public, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat într-o postare pe Facebook accidentul mortal. Ziaristul este de părere că nici el, în cei 40 de ani de șoferie, nu ar fi putut evita tragicul accident.

Citește și: Ce se întâmplă cu spectacolele în care joacă Monica Odagiu, după accidentul mortal. Cosmin Seleși: „Doamne ferește! Nu pot…'

Citește și:Ce pedeapsă riscă Monica Odagiu, după ce a provocat accidentul mortal. Avocat: „Un kilometru în plus la viteză îţi poate schimba încadrarea faptei” / Poliția nu i-a suspendat permisul

Citește și:Ce se întâmplă cu fetițele Alinei Sorescu, în timpul procesului de custodie cu Alex Ciucu: „Această decizie aduce haos. E foarte greu”

Citește și:Matei Dima comentează momentul când a fost testat pozitiv pentru cocaină, la volan: „Cea mai importantă chestie pentru mine în scandalul ăla a fost…”

Cristian Tudor Popescu, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu

Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce a văzut imaginile cu accidentul mortal în care a fost implicată actrița Monica Odagiu. În imagini se poate vedea cum bărbatul în vârstă de 33 de ani se apleacă și ajunge în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Oricât de mult a încercat să evite impactul, bărbatul a fost lovit în plin. CTP a comentat imaginile cu accidentul mortal, într-o postare pe Facebook.

„Am văzut acum filmul accidentului mortal în care este implicată doamna Monica Odagiu. Tânărul care a murit, după părerea mea, s-a dus spre moarte. S-a ridicat brusc de pe scaunul din refugiul stației RATB. Dacă ar fi venit alergând. in poziție verticală, exista posibilitatea să fie săltat pe botul mașinii. Să ajungă eventual pe parbriz și, având în vedere viteza nu prea mare a vehiculului, să cadă apoi lateral. Cu o anume probabilitate de a nu fi rănit letal. Potrivit necropsiei, traumatismul cranio-cerebral l-a ucis. În 40 de ani de șoferie, am văzut și am avut niște evenimente de circulație cu pietoni – am reușit să evit de fiecare dată punerea în pericol a vieții lor. În cazul de pe Știrbei Vodă, nu cred că aș mai fi putut'', a scris Cristian Tudor Popescu (CTP), într-o postare intitulată „Cu capul înainte'.

Reacția actriție Monica Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat

În cursul zilei de duminică, actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani. Vedeta circula cu mașina dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană a accidentat mortal un bărbat. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Monica Odagiu a postat un mesaj pe rețelele de socializare la scurt timp după accident.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea. Deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea. Dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final. Deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie„, a scris Monica Odagiu pe Facebook.

Ce spun anchetatorii

Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și investighează cum s-a produs accident mortal. Anchetatorii merg pe două piste. Fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu, potrivit digifm.ro.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare', transmite Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton