"Transformați în sclavi sau uciși de instituțiile statului plătite să-i protejeze". Cristian Tudor Popescu, revoltat de cazul azilele groazei. Mesajul dur al jurnalistului

 Radulescu Ruxandra
.

Cristian Tudor Popescu, revoltat de cazul azilele groazei. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat pe Internet, după investigația despre azilele groazei din Ilfov, unde bătrânii erau torturați, înfometați și batjocoriți. Cristian Tudor Popescu a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare, ce a stârnit un val de reacții în rândul internauților. Iată ce a transmis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristian Tudor Popescu, revoltat de cazul azilele groazei. Cristian Tudor Popescu a oferit o primă reacție, după ce o investigație jurnalistică a scos la iveală existența mai multor azile ale groazei, unde bătrânii erau maltratați. Cristian Tudor Popescu a criticat dur statul român și a făcut o serie de acuzații.

716d241260898a75256ea582e5d70bc8716d241260898a75256ea582e5d70bc8

Cristian Tudor Popescu, revoltat de cazul azilele groazei

Cristian Tudor Popescu este revoltat de cazul azilelor groazei. Acesta a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare, exprimându-și indignarea față de statul român, căruiai i-a adus un val de acuzații.

Citește și: Cum arăta meniul zilnic în azilele groazei: „Probabil că de foame și-au mâncat hainele”. Bătrânii, hrăniți cu pâine cu margarină și ciorbă lungită cu apă

Citește și: Cine este Nela Vica Andrieș, sora Gabrielei Firea. Ce acuzații i se aduc în scandalul azilelor groazei

Citește și: Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, susține că nu îl cunoaște pe Ștefan Godei, patronul azilelor groazei: „Tatal tatălui meu i-a cununat pe bunicii lui”

Să te ferească Dumnezeu de mila statului

Statul nostru național, suveran și independent, unitar și indivizibil nu este eșuat. El funcționează prompt, instinctiv, ca un animal de pradă când e vorba de ființe umane fără apărare care depind de el.
Azilurile de bătrâni exploatați și torturați din Ilfov nu sunt ale groazei, sunt azilurile adevărului: vârstnicii și copiii fără susținători, femeile singure și sărmane, bolnavii cronic, săracii, handicapații fizic și psihic sunt batjocoriți, transformați în sclavi sau uciși de instituțiile statului plătite să-i protejeze. Acest comportament reflex se manifestă oricare ar fi regimul politic – ține de gradul de bestialitate versus civilizație al unui popor.
Există și o soluție: să te ferească Dumnezeu să ajungi la mila statului român!
„, a conchis Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Dan Negru este șocat de cazul azilele groazei

Și Dan Negru și-a exprimat public revolta după scandalul azilele groazei. Iată ce mesaj a postat:

„Nu cred că ar permite Japonia azile cu bătrâni umiliți! E țara cu cea mai îmbătrânită populație din lume și mai mult de jumătate din pensionarii trecuți de 70 de ani continuă să muncească voluntar! Peste 50 mii de oameni au trecut de 100 de ani.

În Japonia, America sau in Europa bătrânețea nu e o povară! Discriminarea de vârstă exista in România în orice domeniu. Noi suntem singurii care punem riduri pe sufletele bătrânilor!’, a transmis Dan Negru, pe contul lui oficial de Instagram.

În Japonia întâlnești bătrâni peste tot, vizitând sau care muncesc… Bătrânețea nu este o sentință în Japonia. Peste tot vezi bătrâni muncesc. Sunt sute de mii de bătrâni precum acesta (nr. dirija circulația într-o intersecție) angajați de statul japonez fără să fie plătiți. Odată ieșiți la pensie, ei continuă să muncească doar ca să-și păstreze mintea tânără. În Japonia se vând mai multe scutece pentru bătrâni decât pentru copii, dar are Moculescu o vorbă: cui nu-i place vârsta mea să nu o apuce!'a mai spus Dan Negru.

FOTO: Facebook PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton