Cristina Bălan, dezvăluiri inedite despre momentul în care s-a căsătorit cu Gabriel, tatăl copiilor ei. Au fost prieteni timp de 12 ani: "Și când te gândești că totul a început cu un sărut..."

 Dumitrache Laura
.

Cristina Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. După ce a devenit mamă, artista s-a dedicat în totalitate familiei, iar acum se declară o femeie împlinită. Vedeta este căsătorită cu Gabriel Bălan, iar recent au împlinit 11 ani de mariaj. Au împreună trei copii, gemenii Toma și Matei, diagnosticati cu sindromul Down și mezina familiei, Nadeea Sofia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bălan se numără printre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Dincolo de cariera sa de succes, Cristina Bâlan are o familie minunată, alături de soțul ei, Gabriel. Au împlinit recent 11 ani de căsnicie , iar artist a dezvăluit cum au decis să se căsătorească. De asemenea, vedeta a spus cum își alintă partenerul de viață.

cristina si gabrielcristina si gabriel

Cristina Bălan și Gabriel au o familie frumoasă și au împreună trei copii minunați. Cu ocazia celor 11 ani de căsătorie, artista și-a reamintit cum au ajuns pe viscol la starea civilă. Cristina și Gabriel Bălan au trecut prin multe greutăți, dar împreună le-au depășit s-au sprijinit de fiecare dată.

Citește și: Cristina Bălan le-a făcut gemenilor săi cu sindrom Down loc de joacă în curte: „Am căutat mereu să le cream condițiile cele mai bune. Neavând prea multe alternative…'

Citește și:„Copiii noștri nu știu că au sindrom Down'. De ce nu le-a spus Cristina Bălan gemenilor săi de acest diagnostic și cât de scumpe sunt ședințele de terapie / EXCLUSIV

Citește și:Mama Ronei Hartner, mesaj sfâșietor la o lună de la moartea artistei: „Catedrala de la Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica”. Familia se pregătește de parastas

Citește și:Laura Micovschi, fosta prezentatoare de la Antena Stars, este însărcinată a doua oară: „Vladimir va fi frățior mai mare”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Cristina Bălan, dezvăluiri inedite despre momentul în care s-a căsătorit cu Gabriel, tatăl copiilor ei

Cristina Bălan și Gabriel au împlinit recent 11 ani de căsnicie, iar cu această ocazie, artista a rememorat momentul în care s-au căsătorit civil. Cei doi au ajuns pe viscol la starea civilă și și-au unit destinele. Pe 19 Decembrie, Cristina Bălan și Gabriel au decis să se căsătorească, devenind un cuplu apreciat de multă lume. Artista și soțul ei au împreună trei copii, gemenii Toma și Matei, diagnosticati cu sindromul Down și mezina Nadeea Sofia, născută pe 30 decembrie 2022. Deși au trecut prin momente dificile, Cristina și Gabriela Bălan s-au sprijinit neconditionat.

Pe 19 Decembrie, acum 11 ierni, pe un viscol de băgat cornu-n plapumă, noi ne-am gândit să vizităm Starea Civilă, pentru a semna niște contracte.În urma acestor fapte de vitejie, au apărut niște lăstare care ne-au schimbat total sensul existențial și bine au făcut. Și când te gândești că totul a început cu un sărut…La mulți ani, nouă, Boo!,Ps. Contractele sunt mai valabile că niciodată” a scris Cristina Bălan pe Facebook.


Cristina Bălan și Gabriel au fost prieteni vreme de 12 ani

Cristina Bălan l-a cunoscut pe Gabriel, soțul ei, în anul 2001, iar după doi ani au înceout să lucreze împreună. Spre surprinderea multora, cei doi au fost prieteni vreme de 12 ani, iar ulterior au decis să formeze un cuplu. Artista a declarat că a fost foarte apropiată de Gabriel, chiar dacă la acea vreme nu formau un cuplu. Pe atunci, artista era solista trupei Impact, iar Gabriel era managerul trupei.

Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea”, a spus Gabriel.

Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni', a adaugat Cristina Balan. Cei doi băieți, Toma și Matei s-au născut cu sindrom Down și au nevoie de îngrijrii speciale, care necesită un efort financiar crescut. Deși au trecut prin momente dificile, Cristina și Gabriel Bălan, le oferă copiilor lor tot ce au nevoie. Sunt convins că întotdeauna vom găsi calea către Bine. Și, da, financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz, este o provocare permanentă, având în vedere cheltuielile foarte mari numai cu terapiile lor și poate că înființarea unei asociații ne-ar ajuta foarte mult în acest sens, dar nu am reușit să facem încă acest pas. Necesită alocarea unui timp pe care, sincer, noi nu prea îl avem', spunea soțul Cristinei Bălan pentru Ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton