Cristina Bălan și-a botezat fiica, pe Nadeea Sofia: "Gemenii sunt fascinaţi de ea". Primele imagini de la eveniment

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Bălan și-a botezat fiica, pe Nadeea Sofia. Momente pline de emoție pentru Cristina Bălan și familia ei. Vedeta a botezat-o pe fetița ei, Nadeea Sofia, sâmbătă, pe 20 mai, în cadrul unui eveniment restrâns, unde au participat familia și toți cei dragi. Cristina Bălan are trei copii alături de soțul ei, dintre care o pereche de gemeni, băieți, diagnosticați cu sindromul Down.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bălan și-a botezat fiica, pe Nadeea Sofia. Cristina Bălan s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe viața de familie. Vedeta este căsătorită și este mămica mândră a trei copii. Cristina Bălan are o pereche de gemeni, băieți, diagnosticați la naștere cu sindrimul Down. Vedeta a mai adus pe lume o fetiță sănătoasă, pe nume Nadeea Sofia, pe care a creștinat-o pe 20 mai. Invitată la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV, Cristina Bălan a povestit cu emoție despre botezul fiicei sale care abia a împlinit vârsta de cinci luni.

screenshot-2023-05-25-161836screenshot-2023-05-25-161836

Cristina Bălan și-a botezat fiica, pe Nadeea Sofia

Cristina Bălan a mărturisit că fiica ei este un copil foarte liniștit, însă a plâns mai mult ca niciodată în timpul slujbei de botez. Până la urmă momentul a decurs bin, iar familia s-a bucurat că micuța a fost creștinată. Cristina Bălan a menționat că frățiorii mai mari ai Nedeei Sofia o adoră.

„Trăiesc o perioadă atât de frumoasă, zâmbesc mereu. Chiar vorbeam cu soţul meu că dacă nu erau gemenii care să ne solicite atât de mult aveam deja vreo 5-6 plozi. Treaba merge atât de frumos… Este extraordinar de liniştită, de dragă, pare un copil înţelept, nu ştiu cum să spun.

Citește și: Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar’

Citește și:Cristina Bălan și-a născut fiica acasă, în cadă. Artista a refuzat să meagă la spital, după trauma suferită când a devenit mamă prima dată: „Medicul a fost brutal’

Am fost foarte stresată la botez, nu voiam să plângă. A ieşit la iveală dragonul din mine, voiam să îmi iau copilul în braţe. Nu a plâns atât de tare niciodată în cele 5 luni de viaţă. Era şi obosită, era ora de nani. Gemenii sunt fascinaţi de ea, mă ajută cu scutecele, îmi aduc hăinuţele, suntem o echipă. Vor să o ia în braţe, o fac să râdă, sunt tare încântaţi de ea. Ei împlinesc 10 ani în august. Atunci am decis să facem petrecerea de botez, să îi sărbătorim pe toţi trei', a spus vedeta, la emisiunea lui Măruță.

Cristina Bălan: „Am trăit multe momente fără ieșire”

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, au devenit părinți pentru a treia oară la sfârșitul anului trecut. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și mai are doi băieți, gemeni, Toma David și Matei Nikolas. Cristina Bălan are o familie minunată și se bucură de fiecare moment petrecut alături de copiii ei. Cu toate astea, artista recunoaște că ea și soțul ei au probleme financiare și se descurcă greu cu trei copii. Matei și Toma au fost diagnosticați cu sindromul Down, iar micuții au nevoie de îngriire specială.

Trebuie să fac o confesiune. Câțiva ani pot spune că am fost „certat’ cu  Dumnezeu, dar în cele din urmă am reușit să-mi regăsesc drumul către El. Am convingerea că El ne este mereu aproape, ne veghează și ne protejează. Am trăim multe momente dificile, poate chiar fără ieșire, unele dintre ele, dar cumva de fiecare dată lucrurile s-au așezat și am ieșit la lumină.Sunt convins că întotdeauna vom găsi calea către Bine. Și, da, financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz, este o provocare permanentă, având în vedere cheltuielile foarte mari numai cu terapiile lor și poate că înființarea unei asociații ne-ar ajuta foarte mult în acest sens, dar nu am reușit să facem încă acest pas. Necesită alocarea unui timp pe care, sincer, noi nu prea îl avem.„, a declarat Cristina Bălan pentru ciao.ro.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton