Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit 11 ani de relație. De ce nu au sărbătorit: „La noi e greu. Nu prea avem cum să petrecem...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit recent 11 ani de relație. Cântăreața și soțul ei, Gabriel Bălan, au doi băieți, gemeni, cu probleme de sănătate. De patru luni a venit pe lume și o fetiță, pe care o consideră cel mai cuminte bebeluș din lume. Cei doi soți nu prea au cum să mai petreacă în doi, mai ales că bunicii nu îi mai pot ajuta. Artista a vorbit despre toate acestea într-un interviu pentru viva.ro. Iată ce ne-a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit 11 ani de relație. Vedeta spune că nu a avut cum să marcheze momentul acesta și să petreacă numai cu soțul ei, întrucât nu mai are cine să îi ajute cu cei trei copii, care le umplu aproape tot timpul. Vedeta ne-a spus că cei doi băieți fac năzdrăvănii, dar fetița lor este un bebeluș foarte liniștit.

307069051_10159605735448411_6599311196880325896_n307069051_10159605735448411_6599311196880325896_n

Citește și: Cristina Bălan și soțul ei au probleme financiare și se descurcă greu cu trei copii: „Lucrurile nu sunt tocmai roz…”

Citește și: Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar'

Citește și: Cum a fost surprinsă Meghan Markle în timp ce Familia Regală sărbătorea încoronarea regelui Charles. Imagini neașteptate cu ducesa de Sussex

Citește și: Minodora și soțul ei au fost la un pas de divorț: „L-am amenințat, i-am zis că băiatul va rămâne la mine”/ Care a fost motivul

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit 11 ani de relație

De curând, Cristina Bălan a împlinit 11 ani de relație cu soțul ei, Gabriel Bălan. Artista susține că nu a marcat momentul cu vreo vacanță exotică sau cine știe ce masă la vreun restaurant luxos. Motivul? Nu prea mai au timp liber, căci meseria de părinți le ocupă cam tot timpul, mai ales după venirea pe lume a fiicei lor.

'La noi e greu. Nu prea avem cum să petrecem. Cum am fi putut să marcăm momentul? În orice caz, nu cu o ieșire la restaurant, nu cu o vacanță. Nu avem cum. A venit și 'Bebelina'. Suntem iar părinți. Cei care au copii știu cum este', a declarat Cristina Bălan pentru viva.ro.

Artista ne-a mărturisit că în acest moment le este greu să plece undeva, numai ei doi, mai ales că bunicii nu îi mai pot ajuta așa de mult ca înainte, de când tatăl ei are probleme de sănătate.

'Pentru noi este imposibil. Asta pentru că trebuie să lăsăm copiii cu bunicii, pentru că ei sunt mari, sunt doi și fac tot felul de năzdrăvănii. De aceea, trebuie multă energie pentru ei. Ori, bunicul este cu AVC-ul la activ și a fost internat acum câteva luni cu inima, deci are probleme de sănătate… Iar bunica trebuie să se ocupe acum și de el, cu alte cuvinte. Și atunci nu prea avem cum să petrecem. Băieții fac 10 ani în luna august', ne-aa mai declarat vedeta.

Cristina Bălan: 'Noi sărbătorim bătrânește…'

Așadar, Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, au stat acasă în ziua în care au împlinit 11 ani de relație. Cei doi soți sunt căsătoriți din 2012 și au împreună trei copii.

'Așa că noi sărbătorim, așa, „bătrânește', ca pensionarii, acasă la noi. Dar suntem fericiți așa. Nu am avut niciodată așteptări de genul acesta: „la aniversarea nu știu care trebuie să călătorim' sau „să facem nu știu ce lucru extraordinar'. Așa că nu suntem dezamăgiți. Încă nu putem călători, este timp. Dar poate la anul vom reuși. Nu facem din asta o problemă. Noi sărbătorim prin povești și amintiri. Ne uităm la filmulețe la pozele din urmă și ne uităm la cât am construit, să ai familie, inclusiv la ditai casa și atâtea lucruri împreună…', a adăugat artista.

Cristina Bălan: 'Dacă toată lumea ar avea așa un bebeluș, cred că omenirea ar face copii pe bandă rulantă'

În schimb, Cristina Bălan este fericită că fetița ei este un copil cald și liniștit, iar acest lucru îi dă o energie foarte bună. Cântăreața este de părere că dacă toată lumea ar avea un bebeluș așa cuminte, atunci oamenii ar face copii pe bandă rulantă.

'Bebelina noastră are patru luni, este mare. Este un bebeluș atât de cald și de blând și de liniștit… Tocmai îi spuneam lui Gabi acum câteva seri că, dacă toată lumea ar avea așa un bebeluș, cred că omenirea ar face copii pe bandă rulantă. Și sarcina mea a fost extraordinar de ușoară și de frumoasă. Nașterea la fel. Iar bebelușul este cald și liniștit, după cum spuneam', a conchis Cristina Bălan.

Cristina Bălan este fostă membră a trupei Impact. Din 2012 s-a căsătorit cu Gabriel Bălan, iar în 2013 și-a adus gemenii pe lume. La scurt timp, a descoperit că cei mici au sindromul Down, dar în pofida acestei situații, solista se străduiește să le ofere o viață normală.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton