Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de relație și recunoaște că i-a fost foarte greu: "Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două". A avut două reguli în căsnicie

 Dumitrache Laura
.

Cristina Bâtlan a făcut declarații surprinzătoare despre divorțul de fostul ei soț. Afacerista a divorțat de tatăl copilului ei după ce a aflat că a înșelat-o. Vedeta a dezvăluit care au fost cele două reguli din căsnicia ei. Cristina Bâtlan a recunoscut că a suferit foarte mult după despărțirea de fostul ei partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România. A intrat în lumea afacerilor la vârsta de 18 ani și a avut alături de ea un bărbat deosebit, iar împreună au construit compania Musette. După mai bine de două decenii, cei doi au divorțat, după ce Roberto Bâtlan a înșelat-o.

batlanbatlan

Recent, Cristina Bâtlan a vorbit în podcastul „Fain și Simplu” despre divorțul de Roberto Bâtlan. Afacerista a recunoscut că a suferit foarte mult după ce s-a despărțit de bărbatul care i-a fost alături mai bine de 20 de ani. Chiar și așa, cei doi au rămas în relații bune, de dragul copilului lor.

Citește și: Cum arată Cristina Bâtlan nemachiată și fără filtre, la 50 de ani: 'Un mare act să te arăți reală. Mi se pare că…'

Citește și:„Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externare scria avort”. Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei, născut prematur la 5 luni și jumătate

Citește și:„Este un abuz imens, absolut scandalos”. Selly este revoltat, după ce mai multe lucrări ale elevilor de la BAC au fost anulate, din cauza unui cuvânt

Citește și:Andreea Antonescu și Ilinca Vandici se consolează reciproc după despărțirile recente prin care au trecut: 'De ce trebuie să suferim? Noi ne înțelegem din priviri, avem multe în comun acum…'

Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de relație și recunoaște că i-a fost foarte greu

Cristina Bâtlan a vorbit despre divorțul de fostul ei soț, Roberto Bâtlan. Cei doi au fost căsătoriti 26 de ani și au împreună un fiu, Adi. Afacerista a dezvăluit că a suferit foarte mult după ce a aflat că soțul ei a înșelat-o.

Pentru mine a fost…, mi s-a părut că s-a rupt pământul în două. Dar a fost o secundă chestia asta, un minut. Am știut că și de aici o să pot să fac ceva. Nu e ca și cum s-ar fi terminat lumea. A fost o durere enormă pentru mine, am simțit că mi s-a rupt sufletul în două, dar am știut că nu pot să trec peste acest principiu. Și nu am putut.”, a declarat Cristina Bâtlan, în podcastul „Fain și simplu„.

Cele două reguli importante din căsnicia Cristinei Bâtlan

Cristina Bâtlan l-a cunoscut pe fostul ei soț înainte de a împlini 18 ani, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. S-au căsătorit și au construit de la zero compania Musette. Afacerista a mărturisit că cei doi aveau două reguli importante în căsnicie, dar una a fost încălcată, iar acest lucru a dus la despărțire. „Nouă ni s-a părut că avem nevoie în viața noastră de niște reguli. Și regulile erau așa: când ne certăm și unul din noi pleacă de acasă, ne-am despărțit. Frate, și ne-am ținut de ea. Ne-am ținut de ea toată viața. Am zis oricât de gravă ar fi problema, hai să o rezolvăm până la final.

Următoarea regulă era: nici unul dintre noi nu minte. Asta era o regulă pe care trebuia să o menținem. Mai ales când ai un business, nu poți avea lângă tine un om în care să nu ai încredere. Dacă astea două lucruri le menținem, putem să construim orice. Ce s-a întâmplat în timp? Unul dintre noi a încălcat una dintre reguli, simplu!

Nu ne supărăm, pentru că e dreptul tău să încalci. Un partener nu e un obiect, nu e o proprietate. Cu cât îl iubești pe un om mai mult cu atât îl lași liber și îi lași dreptul să hotărască. Ceea ce eu am făcut. Și el a făcut. Nu ne-a fost ușor, nici mie, nici lui. El era într-o relație, eu nu aveam nici o relație.”, a mai spus afacerista.

Cristina Bâtlan a decis să divorțeze de tatăl fiului ei

Cristina și Roberto Bâtlan au fost căsătoriți vreme de 26 de ani. Afacerista a decis să divorțeze de soțul ei în ziua în care a aflat că acesta a înșelat-o. Cristina Bâtlan nu a putut trece peste trădarea fostului ei partener.

„Sigur că puteam să-l iert, să rămânem în continuare un cuplu sau să ne despărțim și să punem în aplicare regulile pe care noi le-am stabilit. Adică în momentul în care am aflat că m-a mințit, atunci ne-am despărțit. Nu am putut nici măcar o zi, asta a fost dramatic.Dar până la urmă era toată moralitatea care mă ținea ca om. Dacă aș fi trecut peste asta, cu siguranță s-ar fi întâmplat multe lucruri după, de care n-aș fi fost mândră. Ce am pierdut de fapt? Am pierdut momentele alea în care stăteam împreună, acasă, în care ne bucuram de Adi, care era cu noi împreună, de toate activitățile astea simple și mici pe care le fac oamenii când sunt într-o familie, pentru că alea sunt valoroase', a mai adăugat Cristina Bâtlan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton