Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: "Nu mai am timp pentru mine". Cum arată o zi din viața antreprenoarei

 Dumitrache Laura
.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi din țară. Fondatoarea companiei Musette nu mai face față programului încărcat și și-a angajat o asistentă. Antreprenoarea de la Imperiul Leilor le-a spus internauților că nu mai are timp pentru ea, motiv pentru care a decis să angajeze pe cineva pentru a se ocupa de programul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan deține 3 fabrici de pantofi și produse de marochinărie, în Romania, dar și în magazine atât în țară, cât și în afară. Afacerista are un program încărcat, motiv pentru care și-a angajat o asistentă care o ajută.

cristinacristina

Cristina Bâtlan este antreprenoare la Imperiul Leilor și are multe întâlniri, filmări, iar în același timp se ocupă și de compania ei. Vedeta nu a mai putut face față programului încărcat și a decis să își angajeze o asistentă.

Citește și: Jobul neașteptat pe care l-a avut Cristina Bâtlan prima dată: 'Am luat contact cu strada, mi-am învins frica…'. Părinții ei nu au fost de acord

Citește și:În ce relații a rămas Cristina Bâtlan cu fostul soț, după ce au divorțat: „Nu mai minte și e eliberat…” / Au fost împreună 26 de ani

Citește și:Victor Pițurcă, despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă și Cristina Ich: „Nu îi văd despărțiți. Ei se iubesc în continuare…”

Citește și:Jean Paler se internează în spital pentru a cincea oară, în doar două luni: „Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. M-au terminat total”. Cine are grijă de actor acum

Cristina Bâtlan are programul încărcat și a angajat o asistentă care să o ajute

Cristina Bâtlan se numără printre cele mai de succes femei de afaceri din România. Antreprenoarea de la Imperiul Leilor are un program încărcat, iar zilnic are întâlniri, ședinte foto și filmări. De asemenea, trebuie să se ocupe și de compania pe care o deține. Pentru că a simțit că nu mai poate face programului încărcat, Cristina Bâtlan a decis să angajeze o asistentă care să o ajute. Afacerista a povestit cum arată o zi din viața ei.

„De curând am și eu calendar, agendă și o asistentă care se ocupă de programul meu și mă sufoc așa cu programul. Vrei să îți spun ce am făcut de azi dimineață? Am avut un shooting, am avut un mic interviu, machiajul și părul îmi mănâncă mult timp… am avut un interviu filmat, care în loc de o oră a durat o oră și jumătate și a fost și în engleză, dar și în română. Am fost în vizită la companie, un meeting pe fugă la compania mea, am fost la fabrică și am avut și acolo un mic meeting', a povestit Cristina Bâtlan în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cristina Bâtlan: „Nu joc teatru”

Cristina Bâtlan, 50 de ani, este activă pe rețelele sociale și a declarat că a reușit să integreze social media în viața ei. Afacerista a mai pus că este autentică pe Instagram și nu joacă teatru. „Eu integrez social media în viața mea. Eu nu am timp să-i dau acestui Instagram. Nu joc teatru, de asta e simplu pentru mine să fiu pe social media. După ce plec de la tine, am o întâlnire cu un antreprenor de la Imperiul Leilor. Am avut o altă întâlnire, în pauză am o mulțime de telefoane. (…) Nu prea mai am timp pentru mine, aștept un weekend să dorm două zile, să îmi revin. Dimineața reușesc să am timp 20 de minute înainte să plec. Momentul meu e ceaiul meu pe care îl beau dimineața. (…) Luna asta a fost ceva năucitor.', a mai spus antreprenoarea.

Cu toate că este foarte ocupată, Cristina Bâtlan nu se plânge și este fericită de viața ei. Vedeta este foarte multumită de afacerile în care a investit la Imperiul Leilor, si anume cea cu ondulatorul fără căldură. De asemenea, a investit într-un business cu Wargha Enayati, și se pare că producția începe să avanseze.

Nu s-au întors banii la mine în buzunar, adică dividente mai puțin. Dintr-o singură companie pot să declar că am ridicat 5000 de euro dividente, deci foarte tare. Am investit 50.000 și am ridicat 5.000, însă afacerea este foarte profitabilă. Este ondulatorul de păr fără căldură, pentru care am creat și produse recurente.Este în casele multor femei și foarte multe femei din România iubesc acest obiect, îl folosesc și într-adevăr le-a schimbat viața în bine. O altă afacere în care am investit împreună cu Wargha Enayati este fabrica de peleți de la Târgu Jiu care a primit deja echipamentul nou, o nouă fabrică la cheie, imensă, un mastodont, pentru care am construit și o hală nouă, astfel încât să devenim unul dintre producătorii importanți de peleți la nivel de țară, iar pentru acest business avem producția vândută în avans deja pe un an și jumătate. Deci e performant.', a mai spus Cristina Bâtlan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton