„Unde este logodna, apare și nunta”. Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor, declarații despre căsătoria cu iubitul ei, Petru. A fost cerută de soție chiar de ziua ei

 Dumitrache Laura
.

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor, declarații despre căsătoria cu iubitul ei, Petru. Cristina Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Afacerista are mare succes în carieră, dar și pe plan sentimental. Cristina Bâtlan s-a logodit cu iubitul ei, iar de curând a vorbit despre nuntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor, declarații despre căsătoria cu iubitul ei, Petru. Cristina Bâtlan a fost căsătorită vreme de 26 de ani cu Roberto, bărbatul de care a divorțat în urmă cu cinci ani. Afacerista și-a refăcut viața alături de Petru, bărbatul care a cerut-o în căsătorie, în urmă cu două luni. Antreprenoarea de la Imperiul Leilor este foarte fericită alături de noul ei partener.

cristina batlancristina batlan

Cristina Bâtlan s-a logodit anul acesta, fiind cerută în căsătorie la Veneția, chiar de ziua ei de naștere. Recent, investitoarea de la Imperiul Leilor a vorbit despre o posibilă nuntă cu logodnicul ei. Afacerista se declara o femeie împlinită pe toate planurile.

Citește și: Ce relație are Cristina Bâtlan cu fiul ei și cum îl ajută în afaceri: „Suntem foarte apropiați'. Adi are 19 ani și importă pantofi de lux

Citește și:Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: „Nu mai am timp pentru mine”. Cum arată o zi din viața antreprenoarei

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă Paula Rad, soprana-femeie de serviciu, de la Românii au Talent: „Predau canto copiilor, merg și cânt pe gratis”

Citește și:Ce semn divin a primit Andreea Berecleanu în timp ce se ruga în fața unei biserici: „Am ridicat telefonul și am surprins momentul”

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor, declarații despre căsătoria cu iubitul ei, Petru

Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl fiului ei în urmă cu cinci ani, după 26 de ani de căsnicie. Afacerista și-a refăcut viața alături de Petru, bărbatul care a cerut-o în căsătorie, la Veneția, chiar de ziua ei. Cristina Bâtlan este foarte fericită alături de logodnicul, iar recent a vorbit despre nuntă. Investitoarea de la Imperiul Leilor a mărturisit că își dorește să se căsătorească cu iubitul ei, dar momentan nu există o dată planificată.

Logodna este acolo, funcționează, este totul foarte bine! Sigur, îți dai seama, unde este logodna, apare și nunta! Eu trăiesc în prezent, cât timp nu am o dată planificată și un proiect în sensul acesta, clar nu mă gândesc la rochie! Deocamdată, pantalonii și sacourile sunt pe primul plan!', a declarat Cristina Bâtlan pentru ego.ro.

Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere

Cristina Bâtlan a divorțat în mare secret de fostul ei soț, după ce acesta i-a fost infidel. Afacerista a reușit să treacă peste toată suferința, iar acum trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Antreprenoarea de la Imperiul Leilor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Petru. Vedeta a fost cerută în căsătorie, la Veneția, chiar de ziua ei de naștere.  Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare.

De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme, am fost șocată. Eu care sunt asul filmelor, am rămas șocată. Cred că în orice femeie există o parte extrem de adevărată, în care te asociezi cu emoția, lași să apară vulnerabilitatea, indiferent cât de tare ești, ce om de afaceri ești, până la urmă ești o femeie care are un suflet.(…) El lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață, altfel nu aveți subiecte comune. El mi-a scris, era client, era interesat de niște pantofi și am început să vorbim. Și să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă..nu multă lume mai știe lucrurile astea, acest om mi-a scris „Uite, am nevoie de nu știu ce perechi’, el știa modelele, codurile pantofilor. Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc.’, a declarat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton