Cristina Bâtlan și-a schimbat stilul de viață și dieta, după ce a avut probleme cu greutatea: "Am filmat mult la Imperiul Leilor și am mâncat mult, am dormit puțin…". La ce alimente a renunțat și la ce truc apelează pentru slăbi rapid / EXCLUSIV

.

Cristina Bâtlan și-a schimbat stilul de viață și dieta, după ce a avut probleme cu greutatea, mai ales că a fost nevoită să-și schimbe rutina pe când filma la Imperiul Leilor. Ce regim alimentar a adoptat și la ce alimente a renunțat pentru a reveni în formă. Vedeta a renunțat la câteva alimente, care sunt nesănătoase, cum ar fi: zahărul, carnea procesată și uleiul. De asemenea, antreprenoarea are și niște recomandări pentru femei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cristina Bâtlan și-a asortat vestimentația la bijuterii, la un eveniment la care a fost premiată. Cerceii pe care i-a purtat sunt o amintire prețioasă de la bunica ei. După ce a luat în greutate cât a fost la Imperiul Leilor, aceasta a adoptat un regim alimentar fără zahăr, carne procesată și carne. Pentru femei, antreprenoarea are două sfaturi importante! Află care sunt acestea!

afaceri-cristina-1afaceri-cristina-1

Citește și: Cristina Bâtlan, despre divorțul de soțul ei, după 26 de ani de căsnicie: „Dispăruse toată acea încredere. Eu am crezut că el nu minte. Faptul că ne-am promis unul altuia că nu mințim trebuia să fie sfânt”

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Marius Țeicu, amintiri din perioada când forma, alături de Corina Chiriac și Alexandru Arșinel „un trio formidabil”: „Au prins bine aceste show-uri. Dacă s-a luat și un premiu dintre atâtea show-uri și televiziuni din lume, înseamnă că a fost apreciat. Ce haios era la filmări, eu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea: „Are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre partenerele de viață, care…”. Ce spune despre rivalitatea cu Iancu Sterp și în ce relații au rămas după Survivor/ EXCLUSIV

De ce poartă Cristina Bâtlan o pereche de cercei de la bunica ei

Ați optat în seara aceasta pentru o ținută de culoare albastră, chiar și sandalele sunt pe albastru… De ce albastru și nu altceva?

Ținuta vestimentară mi-am asortat-o azi la cercei, care sunt o amintire de la bunica mea. Bineînțeles că port sandale Musette. Sunt de câteva colecții însă sunt nemuritoare. Iar albastrul completează roșul din sală și galbenul din inima mea, astfel încât să fie România.

Cristina Bâtlan: 'Degeaba ai pielea întinsă, dacă ochii sunt triști'

Frumos. Ce faceți vara aceasta?

Am plecat mai mult în vacanțe de muncă pentru că, toate schimbările economice îi fac pe antreprenori să muncească mai mult, chiar dacă afară este foarte cald. Cu toții ne-am dori o vacanță, dar și noi și echipa noastră suntem pe baricade. Atunci când sunt schimbări este nevoie de noi.

Două trucuri de frumusețe pentru femei, vă rog!

Să nu își facă botox (râde). Mi se pare că botoxul ascunde, nu tratează. Și să aibă grijă de ele, cu adevărat, nu numai de exterior, ci și de interior. Pentru că, degeaba ai pielea întinsă, dacă ochii sunt triști.

Cristina Bâtlan: 'Zahărul mi se pare cel mai mare inamic…'

Știu că ați avut niște probleme legate de pastile care v-au dat peste cap greutatea…

Mi-am schimbat stilul de viață și dieta, pentru că am filmat mult la Imperiul Leilor și am mâncat mult, am dormit puțin… Nu am avut stilul meu de viață obișnuit, adică yoga de dimineață, sculat cu două-trei ore înainte de orice activitate. Asta s-a văzut, însă îmi revin, pentru că mi-am reluat activitatea și, în continuare nu mănânc carne, brânză și nici ulei. Așa că voi slăbi rapid. Evit mâncarea procesată, zahărul pe cât posibil, făina albă. Dar zahărul mi se pare cel mai mare inamic. Pe locul 2 ar fi uleiul, după care carnea și produsele de origine animală.

Ce să consumăm în dieta noastră?

Foarte multe legume și fructe. Și să nu uităm de mișcare. Dar și, foarte important și nu pe ultimul loc: cu un grup care, într-adevăr să te valorizeze și să facă să crești, pentru că grupul ne crește, nu doar noi ne creștem. Dumnezeu și oamenii din jurul nostru.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton