Cristina Bâtlan și iubitul ei, Petru, au sărbătorit un an de când s-au logodit. De ce nu se căsătoresc: „O nuntă este un eveniment mult prea...”

.

Cristina Bâtlan și iubitul ei, Petru, au împlinit un an de la logodnă. Femeia de afaceri a cunoscut fericirea alături de partenerul ei de viață și a lăsat în urmă divorțul dureros prin care a trecut. Cristina Bâtlan susține că Petru o susține întotdeauna și în acest mod reușește să îmbine viața de familie cu afacerile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși e mulțumită de felul în care decurg lucrurile în viața ei, Cristina Bâtlan recunoaște că nu are planuri de nuntă, dar nu exclude ca în viitor să bifeze și acest eveniment. Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl copilului ei, Roberto, în urmă cu șase ani. Vedeta a rămas în relații foarte bune cu fostul ei soț.

cristina-batlan-76cristina-batlan-76

Cristina Bălan și Petre, iubitul ei, au marcat un an de la logodnă

Cristina Bâtlan trăia în urmă cu un an un eveniment neașteptat. Se logodea la Veneția cu actualul ei partener de viață, Petru. De atunci relația lor curge la fel de frumos.

„Am o relație foarte bună. Sunt o femeie de afaceri atât cât poate o femeie de afaceri să aibă o relație. Adică muncesc și îmi place ceea ce fac. Și mi-am dorit un partener care să mă înțelegă și care să mă susțină în ceea ce fac, nu care mă înfrânează, nu care vrea să mă acapareze în vreun fel.

Mi-am ales un partener, și el m-a ales pe mine ca parteneră, un partener care să mă înțeleagă și să-și dorească să mă vadă zâmbind. Eu dacă nu am succes, dacă nu sunt alături de echipa mea, dacă nu simt acolo totul așa cum se întâmplă, nu sunt fericită. Și asta este și în viața de cuplu, sunt o femeie care mă implic foarte mult' , a mărturisit femeia de afaceri pentru Unica.ro.

Cristina Bâtlan nu are planuri de căsătorie

Cristina Bâtlan iubește și se simte împlinită, dar lasă căsătoria pe seama timpului. „A trecut un an (n.r. – de la logodnă), nici nu mi-am dat seama. Însă sunt prea multe evenimente în țară, așa că o nuntă este un eveniment mult prea important să fie pus oricum în acest peisaj – ori va fi ceva de care nu o să afle nimeni, ori ceva cu mare fast, de care o să afle toată lumea. O să vedem. Deocamdată nu avem niciun plan', a mai spus Cristina Bâtlan.

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion se căsătoresc în vară: „Am trimis invitațiile, am plănuit toate detaliile”. Ce spune despre rochia de mireasă

Citește și: Lecția pe care Laura Cosoi a învățat-o după pierderea mamei sale. Cum le-a explicat fetițelor ei că nu-și vor mai vedea bunica: „Uneori, mai plâng noaptea după Buni Li…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…”/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam a urmat tratamente pentru a rămâne însărcinată, cu noul ei soț: „Vorbim despre o altă vârstă, nu mai am 20 de ani. Eu îmi doresc o fetiță, iar soțul…'

Cristina Bâtlan a fost înșelată în fostul mariaj

Cristina Bâtlan a lăsat în urmă un mariaj de 26 de ani, pentru că a fost înșelată. „Noi am fost împreună 26 de ani. Sunt mulți ani. Ne-am cunoscut cu 2 luni înainte de a împlini 18 ani. Eram unul și aceeași persoană. Am crescut împreună, ne-am format împreună, am făcut business îmrepună, ne-am setat anumite reguli.  Nouă ni s-a părut că avem nevoie în relația noastră de niște reguli. Și regulile erau așa: dacă ne certăm și unul din nou pleacă de acasă, ne despărțim. Dar ne-am ținut de ea toată viața. Următoarea regulă era: niciunul dintre noi nu minte. Asta era o regulă pe care trebuia să o menținem pentru că, mai ales când ai un business la început, când tu construiești totul, nu poți să ai lângă tine un om în care nu ai încredere', a precizat Cristina Bâtlan, în podcastul lui Mihai Morar.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton