Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: ”Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu...” Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cristina Bâtlan, despre stilul de viață sănătos pe care l-a dus și la care vrea să revină. Vedeta susține că se trezește în fiecare zi la ora patru și jumătate dimineața, pentru a avea timp și pentru ea. Mai mult decât atât, femeia de afaceri a mărturisit că a avut nevoie de o pauză și că a fost într-o vacanță. Totodată, ea a menționat că, timp de opt ani, a dus o viață sănătoasă, dar anul acesta a întrerupt acest stil pe care vrea însă să îl reia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan a vorbit despre stilul de viață sănătos pe care l-a dus și la care vrea să revină. Vedeta a primit un premiu la gala Florentinei Opriș, care a premiat femeile cu un stil de viață sănătos.

batlanbatlan

Citește și: Ce dietă ține Cristina Bâtlan, la 50 de ani. S-a îngrășat 7 kilograme, după ce a renunțat la veganism: „Este verificată și funcționează'

Citește și: Cristina Bâtlan și iubitul ei, Petru, au sărbătorit un an de când s-au logodit. De ce nu se căsătoresc: „O nuntă este un eveniment mult prea…'

Citește și: Cum arată mormintele personalităților marcante, de la cimitirul Bellu. Locul de veci al lui Mihai Eminescu este îngrijit, dar al Mariei Tănase a fost lăsat în paragină… Care a fost ultima dorință a marii artiste / EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024: „Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată vom simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Vom urmări meciurile cu sufletul la gură”/ EXCLUSIV

Cristina Bâtlan, despre stilul de viață sănătos pe care l-a dus și la care vrea să revină

Cristina Bâtlan susține că avea nevoie de o schimbare în viață și a urmat cursurile unei universități de prestigiu, de nutriție, pentru a studia acest lucru. Timp de opt ani a dus un stil de viață sănătos.

'O știam pe Cristina de foarte multă vreme, dar nu mă așteptam ca ea să organizeze un eveniment la care să invite doctori… și ce fel de doctori? Doctori din afara țării care să vină cu un plus, care să vină cu un plus, gândindu-mă la latura aceasta vegană și nu numai. Așa că vreau să te întreb, latura aceasta vegană ai transmis-o și celor din jurul tău? Și bussines-ului tău?', a spus Florentina Opriș la gala ei.

'Îmi aduc aminte și știu că ai fost invitată și erai în primul rând, dar mai erau și alți oameni din sală de aici și vă mulțumesc că ați venit și că ați dat credibilitate acelui moment în care dr. Colin Campbell a venit în România și a ținut o conferință extraordinară. Era vorba despre cum să trăim și să mâncăm integrat. Mi s-a părut că aveam nevoie, în acel moment, de o schimbare în viață și mi s-a părut că e important pentru mine și pentru familia mea.', a declarat Cristina Bâtlan.

'Opt ani de zile am avut un stil de viață impecabil, până când anul acesta… Am mâncat numai la restaurante…'

Cristina Bâtlan a învățat multe lucruri despre nutriție, la o universitate de prestigiu, și până anul acesta a avut un stil de viață sănătos. Totul s-a dus însă pe apa sâmbetei când a început să mănânce la restaurante.

'Am învățat mai multe despre asta urmând cursurile de la Cornell University, despre nutriție, ca să înțeleg mai mult dacă îmi face bine, dacă e doar o modă, dacă mă ajută… Și dacă mă ajută cu adevărat. Vreau să vă spun că opt ani de zile am avut un stil de viață impecabil, până când anul acesta… Am mâncat numai la restaurante. Și nu ai cum să ai stil de viață impecabil mâncând la restaurant și muncind până la 10 seara. Pot să vă spun că mi s-a întâmplat.', a afirmat Cristina Bâtlan.

'Anul acesta am greșit-o foarte tare și mi-am revenit și din nou sunt în forma mea bună, spre forma mea bună. Pentru că fiecare femeie are un potențial infinit. Cred că ori de câte ori suntem bine, mai avem mult să fim și mai bine, să descoperim că suntem izvor infinit de creativitate, de sensibiltate, emoție…', a mărturisit Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan: 'Mă trezesc la patru și jumătate dimineața'

'Vreau să vă spun că mă trezesc la patru și jumătate dimineața și am timpul pentru mine. Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu. Pentru că mi se pare că nu pot să dau nimic oamenilor din jurul meu, ceva valoros, dacă eu nu sunt bine cu mine. Dacă nu sunt mulțumită de cum mi-am început ziua…', a mai spus aceasta. Cristina Bâtlan a fost premiată la Gala Florentinei Opriș.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton