Cristina Ciobănașu are planuri de nuntă cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Discuții au existat, dorința e de ambele părți”. Ce spune despre căsătoria lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

 Dumitrache Laura
.

Cristina Ciobănașu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani și se pare că au gânduri serioase de căsătorie. Actrița a dezvăluit recent că plănuiește să facă nunta cu iubitul ei, dar pentru moment nu au stabilit data exactă. De asemenea, Cristina Ciobănașu a vorbit și despre nunta fostului ei iubit, Vlad Gherman cu Oana Moșneagu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu a avut o relație de 9 ani cu Vlad Gherman. În anul 2021, cei doi au anunțat că se despart, deși fanii lor așteptau ca ei să facă marele pas. Ulterior, actrița și-a oficializat relația cu Alexandru Mureșan, iar Vlad Gherman s-a cuplat cu Oana Moșneagu, cu care se va căsători anul viitor.

cristina ciobanasu si alex nuntacristina ciobanasu si alex nunta

Cristina Ciobănașu a vorbit despre nunta cu iubitul ei, Alex Mureșan. Spre deosebire de fostul ei iubit, Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actrița și partenerul ei încă nu au decis când va avea loc marele eveniment. Chiar și așa, Cristina Ciobănașu nu se grăbește cu organizarea.

Citește și:„Știi ceva? Cum adică îmi faci tu mie fițele astea? Dacă nu mai vrei, eu am plecat! Mi-am făcut bagajele de două ori la începutul relației”. Cristina Ciobănașu a vrut să se despartă de iubitul ei, Alexandru Mureșan

Citește și:Cristina Ciobănașu revine la TV, după o pauză de un an, în serialul „Lia”, de pe Antena 1: „Mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat”

Citește și:Cum a trecut Alina Sorescu peste despărțirea de Alexandru Ciucu: „Le am pe fetițe ca motor. Ele mă mână să fiu puternică'. Tatăl Andrei Măruță i-a scris un mesaj emoționant

Citește și:Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit, la 51 de ani. Era al șaptelea în linia de succesiune la tron și avea trei copii

Cristina Ciobănașu are planuri de nuntă cu iubitul ei, Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu are o carieră de succes, iar pe plan personal trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Alexandru Mureșan. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani și plănuiesc să se căsătorească. Recent,actrița a vorbit despre nunta cu iubitul ei, mărturisind că nu a pus la punct toate detaliile. Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan nu se grăbesc să organizeze nunta.De asemenea, actrița a vorbit și despre nunta fostului ei iubit, Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, care va avea loc anul viitor.

„Am vorbit și noi (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt în niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine unde suntem încât nu ne grăbim nicăieri.’, a declarat Cristina Ciobănașu, la Xtra Night Show.

Cristina Ciobanașu, despre relația de prietenie cu Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Deși s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni și au fost colegi în serialul Adela, de la Antena 1. Mai mult, Cristina Ciobănașu a stat la aceeași masă cu iubitul ei, Alexandru Mureșan, Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Relația dintre ei este una bună, iar cei doi lucrează la o emisiune și se întâlnesc des pe platourile de filmare. ‘După ce am băut la o nuntă la niște prieteni comuni toți patru, nu mai există… Da, (n.r. s-a relaxat totul). Avem și emisiunea la care lucrăm împreună.”, a mai declarat Cristina Ciobănașu, la Xtra Night Show.

În urmă cu ceva timp, actrița a povestit în podcastul „Vin de-o poveste', despre despărțirea de Vlad Gherman. Cristina Ciobănașu a mărturisit că l-a convins cu greu pe Vlad Gherman că pot rămâne prieteni după o relație de nouă ani. „Tot procesul ăsta ne-a făcut să ne dăm seama că noi am trăit atât de multe lucruri împreună și am crescut împreună, încât ar fi foarte nasol pentru noi pe viitor, pentru amintirile noastre, pentru ceea ce vom fi, ar fi păcat să o rupem brusc și fiecare să își vadă de ale lui. Eu una mi-am dorit foarte mult, el a înțeles după.El nu înțelegea cum văd eu varianta asta de a ne înțelege după despărțire plauzibilă, el nu înțelegea. Am încercat să-i explic, i-am zis că o să putem, o să se poată. Dar să-mi spună dacă nu își dorește, pentru că eu nu pot să forțez un om să facă ceva ce nu vrea”, a declarat Cristina Ciobănașu. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton