Cristina Ciobănașu dezvăluie care e cel mai mare vis al ei. Are legătură cu Ruxandra Ion, mama sa adoptivă: „Mi-ar plăcea foarte mult, este ceva atât de măreț pentru mine”

 Tudorache Simona
.

Cristina Ciobănașu dezvăluie care e cel mai mare vis al ei. Cristina Ciobănașu ar putea urma profesia mamei sale adoptive, Ruxandra Ion. O actriță cunoscută, Cristina Ciobănașu are toate șansele să devină producător la fel ca și cea care a luat-o sub aripa ei și a făcut-o să își dovedească talentul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedeta mărturisește că cea care a fost la cârma multor seriale TV a început un astfel de proiect la 36 de ani, ea are 28 de ani, deci timpul e de partea ei. Cristina Ciobănașu și-ar dori ca acest vis să devină realitate și drumul ei profesional să fie la fel de fructos în continuare.

cristina-ciobanasu-21cristina-ciobanasu-21

Cristina Ciobănașu vrea să pășească pe urmele mamei ei adoptive

Cristina Ciobănașu a avut-o întotdeauna ca exemplu pe Ruxandra Ion., iar acum se gândește să pășească pe urmele ei. Ruxandra Ion a fost numită Regina audiențelor, iar asta datorită succeselor înregistrate. „Nu știu ce să zic…Mi-ar plăcea foarte mult, dar mi se pare că este atât de departe de îndeplinit visul acesta. M-am gândit într-o seară și am căutat pe net când a făcut Ruxandra primul proiect și avea cam 36 de ani, eu am 28 de ani, deci încă mai am timp.

Este ceva atât de măreț pentru mine, încât mi-aș dori atât de mult să pot…Dacă mă veți întreba la un moment dat și dacă se va împlini acest vis până atunci, o să ne aducem aminte de acest interviu. Sper să ajungem în ziua aia, să ne aducem aminte!', a spus Cristina Ciobănașu, pentru Playtech.ro.

Citește și: Alina Ceușan, despre divorțul prietenei ei, Carmen Grebenișan: „Cred că a fost o decizie înțeleaptă pentru modul în care „evolua' relația ei de ceva timp”

Citește și: Cătălin Dobrescu a lăsat-o pe Oana Radu și fără cadourile pe care i le oferise în timpul mariajului: „A luat și o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie”

Citește și: Cezara Dafinescu, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele'. E văduvă de la 55 de ani / EXCLUSIV

Citește și: La 16 ani, fiica lui Nick de la N&D muncește cot la cot cu tatăl ei li câștigă mulți bani: „Plătește bine rău! Mai ales la concerte, că eu sunt și DJ-iță”

Ruxandra Ion e de neoprit. Ce proiect TV are în vizor

Vedeta spune despre Ruxandra Ion că este la fel de activă, că are în continuare planuri mari și s-a gândit la un moment dat să facă un remake la Pariu cu Viața. „Ruxandra este în continuare activă, produce seriale în continuare. Nu stă locului, nu se poate opri. I-am zis că ea se va opri când va ajunge pe partea cealaltă și chiar și atunci ne va bântui! Despre un remake al serialului Pariu cu Viața s-a gândit de mai multe ori să facă ceva în genul acela cu alți actori și alte povești. Nu mai are răbdare…

A fost un proiect extrem de greu pentru ea, în special. Noi eram niște copii, noi nu realizam magnitudinea proiectului și cât este de greu pentru o echipă de adulți să controleze, să stăpânească atâția tineri, care se bucură de ceea ce fac: cântă, dansează, dar fac și năzbâtii.

Dar, eu sper că în sufletul ei de copil, pentru că ea are un suflet tânăr, sper să se renască dorința de a avea niște copii în jurul ei care să facă tâmpenii, așa cum am fost noi', a mai spus Cristina Ciobănașu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton