Cristina Ciobănașu a fost cerută în căsătorie de două ori de Alexandru Mureșan, dar fără inel: „E o poveste amuzantă la mijloc. El e un tip foarte spontan și..."/ Ce spune despre cununia religioasă

 Tudorache Simona
.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, fac planuri de nuntă, dar nu au stabilit momentul când se va întâmpla. Prezentatoarea recunoaște că medicul stomatolog a cerut-o de două ori în căsătorie, dar nu i-a oferit și inelul aferent. Cei doi sunt de trei ani împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu a avut în trecut o relație cu Vlad Gherman, colegul ei de platou, dar când toată lumea se aștepta la o căsătorie, cei doi au decis să își separe drumurile. De curând, Vlad Gherman s-a căsătorit civil cu Oana Moșneagu, iar în luna iunie va urma nunta.

cristina-ciobanasu-12cristina-ciobanasu-12

Clristina Ciobănașu, planuri de nuntă de nuntă cu Alexandru Mureșan, iubitul ei

Vlad Gherman s-a căsătorit, dar și Cristina Ciobănașu are planuri de nuntă, semn că după despărțire au reușit să își găsească fericirea alături de alte persoane. Chiar dacă trăiesc o poveste frumoasă și fără acte, vedeta visează să ajungă în fața altarului cu partenerul ei de viață.

„Au existat niște cereri, este o poveste amuzantă la mijloc. Ideea este că el m-a cerut de două ori, pe două continente diferite, dar niciodată nu a avut un inel fizic pentru mine și atunci i-am spus că îl aștept pregătit (râde). Au fost două momente spontane, el e un tip foarte spontan și apreciez asta la el, au fost două momente în care a simțit să facă asta, a fost ceva autentic și am apreciat din suflet că a făcut asta.

Pot să zic că avem planuri, ne dorim să ne căsătorim, dar nu am pus-o niciodată pe hârtie la modul: gata, anul viitor ne căsătorim! Nu, cumva suntem bine așa cum suntem, simplul fapt că semnăm niște acte nu schimbă cu nimic faptul că ne iubim și că suntem bine și că ne dorim să fim o viață împreună. Da, la un moment dat mi-aș dori să facem o cununie religioasă, pentru că mi se pare că o binecuvântare de genul  ăsta este binevenită, dar nu pun nicio presiune. Aveam aproape 3 ani împreună, puteam să avem și 15, cred că la fel de relaxați eram din punctul acesta de vedere', spune Cristina Ciobănașu pentru Unica.ro.

Actrița mărturisește că iubitul ei nu se simte confortabil la evenimentele mondene, dar de dragul ei a făcut și acest pas. „Încercăm să petrecem cât de mult timp putem împreună și de asta, cumva, el a făcut compromisul de a mă însoți la evenimente oficiale. El nu este din lumea asta și nu se simte confortabil, dar de dragul meu și pentru că își dorește să petrecem și timp împreună, face asta din când în când. Asta e faza cu ieșitul doar la unele evenimente„, adaugă Cristina Ciobănașu.

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Sunt noii jurați ai sezonului 9 MasterChef România

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită și o atacă pe Cristina Cioran, mama fiicei lui: „E înaltă, slabă, mai tânără decât mine cu 14 ani. Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite'

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie'

Citește și:Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut, pentru trafic internațional de droguri. Cererea de prelungire a ordinului de protecție i-a fost respinsă: „Lipseau probele din dosar. M-a amenințat, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital'

Cum s-au cunoscut Vlad Gherman și iubitul Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman și Alexandru Mureșan se cunosc, asta pentru că actrița a venit alături de el la o nuntă la care participa și fostul ei iubit cu Oana Moșneagu.

„Da, s-au văzut, se cunosc. Am și fost la o nuntă împreună, nunta unui prieten comun, Bubu Cernea. Când s-a căsătorit, ne-a invitat pe amândoi. Elena, soția lui Bubu, m-a întrebat pe mine întâi că nu știe cum să facă dacă să ne invite pe amândoi sau nu, că nu știe cum să procedeze că într-un fel își doresc să fim amândoi acolo, dar în același timp realizează că ar putea fi ciudat pentru noi și pentru partenerii noștri. Dar i-am zis să fie relaxată, să ne invite, nu e nicio problemă, ne cunoaștem, suntem oameni maturi care ne-am despărțit în cele mai bune condiții, lucrăm în continuare împreună, iar partenerii noștri, Alex și Oana, sunt perfect conștienți de relația pe care am avut-o atâția ani și asta e realitatea. Cred că mai ciudat a fost pentru partenerii noștri să se cunoască. Cred, nu știu, dar având în vedere că am ajuns să petrecem până la 2.00 – 3.00 dimineața la aceeași nuntă împreună, cred că asta zice multe„, precizează Cristina Ciobănașu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton