Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit: „Știam despre relația ei”

 Sutiu Theodora
.

Prima reacție a lui Vlad Gherman cu privire la noi relație a Cristinei Ciobănașu. După o relație de aproape zece ani Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis plece pe drumuri diferite. Spre surprinderea tututor, la câteva luni de la despărțire, actrița s-a afișat cu noul ei iubit. Având în vedere că veste surprins, fanii celor doi au așteptat reacția actorului cu privire la relația fostei lui iubite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prima reacție a lui Vlad Gherman cu privire la noi relație a Cristinei Ciobănașu. Ei bine, spre bucuria curioșilor, Vlad Gherman nu a așteptat prea mult să își spună în public părerea despre relația fostei sale iubite. Actorul a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat, pe canalul său oficial de Youtube.

cristina-1-1cristina-1-1

Prima reacție a lui Vlad Gherman cu privire la noi relație a Cristinei Ciobănașu. Vlad Gherman a explicat că a iubit-o foarte mult pe Cristina și acum tot ce își dorește este ca ea să fie fericită.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta', a spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit

În plus, actorul a avut un mesaj și pentru toate gurile rele, spunându-le să își vadă de treabă, să îi lase în pace pe Cristina și pe noul ei iubit, să trăiască în liniște și pace.

„În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Uitați-vă în ochii mei, nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas', a mai adăugat tânărul actor, care a mărturisit că oricum a fost prima lui iubire și primul bărbat din viața lui Cris, pentru ea a fost prima ei relație', a mai spus actorul.

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări

Citește și: Ce spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie, la 42 de ani

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ivan Patzaichin și soția lui!

Vlad Gherman: „Eram foarte tineri…'

Mai mult decât atât, Vlad Gherman spune că, cel mai probabil despărțirea a venit ca urmare a faptului că atunci când și-au început relația erau tineri și nexperimentate.

Eram foarte tineri când am intrat în relația respectivă. (…)Eu mai avusesem o singură relație înainte de Cris, mă gândeam asta e prima ei relație, n-am nicio șansă, cu siguranță nu va fi nimic de lungă durată.

Și au fost 9 ani, 9 ani superbi, doar că uite că au fost lucruri care au contat, probabil că lipsa de experiență a contat. Și vârsta, și lipsa de experiență.

Pentru că vrei să experimentez, vrei să cunoști, vrei să vezi oameni, vrei să vezi cum te comporți tu lângă anumiți indivizi, care sunt diferiți între ei(…) Nici eu, și nici Cris nu aveam experiența necesară pentru a duce un astfel de relație.

Cred că la un moment dat tot ar fi apărut tot felul de probleme(…) Eu mi-am definit caracterul și mi-am cam dat seama ce îmi doresc de la o relație după aceste două relații pe care le-am avut, atât.

Cris neavând decât una, era normal să vrea să încerce, să vadă cum s-ar comporta în raport cu un alt bărbat. Și uite că lucrurile astea se întâmplă.

Cris trăiește lucrurile astea și nu pot decât să mă bucur pentru ea. e ceva la început de drum, lăsați-i în pace. (…) Sunt super bine, vorbesc lucrurile astea cu Cris, sunt la curent cu tot ce face și ne înțelegem foarte bine', a mai spus actorul.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt prieteni

După ce s-a asigurat că fostul ei partener știe că iubește pe cineva, Cristina Ciobănașu și-a asumat relația, a început să se afișeze cu Alexandru Mureșan și pe rețelele de socializare, chiar dacă știa că lumea showbiz-ului românesc va exploda, așa cum chiar Vlad Gherman a mărturisit.

Totodată, Vlad Gherman mărturisește că relația dintre el și Cristina a ajuns acum la un alt nivel de comunicare, iar acest lucru îl face fericit.

„Uite că am ajuns aici, într-un punct în care putem să comunicăm și putem să fim doar prieteni. Că v-ați fi dorit să ne împăcăm, cel mai sănătos este să mergi înainte.

Ți se pot întâmpla atâtea lucruri frumoase, care s-ar putea să nu ți se întâmple dacă rămâneai în continuare în relația respectivă', a mai povestit Vlad Gherman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton