Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan se simt foarte rău din cauza alergiei la ambrozie. Cu ce simptome grave se confruntă

 Dumba Gabriela
.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, suferă și ei de aproximativ patru ani din cauza alergiei la ambrozie. Până în 2020 nu au avut probleme, însă odată cu pandemia s-a declanșat și această afecțiune care le dă bătăi mari de cap în fiecare toamnă. Simptomele sunt dintre cele mai neplăcute, iar Cristina Ciobănașu recunoaște că suferă cu atât mai mult cu cât nu ia tratament specific pentru că nu a avut timp să ajungă la medic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Nu era suficient că abia reușesc să petreacă timp împreună din cauza muncii, că alergia la ambrozie le aduce un plus de disconfort Cristinei Ciobănașu și lui Alex Mureșan. Actrița spune că amândoi sunt „distruși” din cauza asta și abia așteaptă să treacă cele două luni în care ambrozia le face probleme alergicilor.

cristina-ciobanasucristina-ciobanasu

Prin ce trec Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, din cauza alergiei la ambrozie

De patru ani, Cristina Ciobănașu și Alex Mureșan suferă în fiecare toamnă din cauza alergiei la ambrozie, iar această perioadă este apar simptomele. Actrița recunoaște că nu a reușit să ajungă la medic pentru un set de analize și, prin urmare, nu are tratament personalizat pentru alergie, iar momentan se „tratează băbește”.

„Amândoi suntem distruși de alergia la ambrozie. Și el a fost toată ziua așa. Nu mă simt extraordinar, vorbesc pe nas și mă mănâncă toată fața și ochii și îmi vine să mă scarpin întruna.

În teorie da, iau un tratament, doar că ar trebui să mă duc la un medic specialist alergolog pentru asta. Iar ca să poți să faci asta, trebuie să te duci în lunile în care nu este activată alergia, ca să poți să-ți faci testele să vezi exact la ce ești alergic , pentru ce să iei tratament, cât de grav e, etc. Și pentru că eu nu am ajuns, mă tratez cam băbește ce să zic, nu e bine. Dar nu am reușit să ajung. Și acum când sunt liberă, când aș putea să-mi găsesc timp, acum s-a activat alergia. Am înțeles că există un atidot, un vaccin„, a declarat Cristina Ciobănașu pentru ciao.ro.

Citește și: Actorul italian Michele Morrone a venit în România. Celebrul actor din filmul „365 de zile’ are o relație cu românca Bogdana Tancău / Ce imagini a publicat din Capitală

Citește și: Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia. Ce legătură are cu frații Tate

Citește și: Povestea de dragoste dintre Roxana Anghel, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Paris, și iubitul ei, Florin Horodișteanu: ‘O să bată și clopotele de nuntă…’ / EXCLUSIV

Ce tratament pentru alergia la ambrozie ia Cristina Ciobănașu

Actrița povestește cu ce simptome s-a confruntat inițial, când nici nu știa că are alergie la ambrozie și ce tratament „băbesc” urmează. Recunoaște că ar fi trebuit să ajungă la medic, dar nu a avut timp, așa că se tratează cum poate.

S-a declanșat la un an după ce a început pandemia. Cred că în 2020. S-a declanșat deodată și nici nu am știut ce e inițial. M-am plâns pe stories și mi-a scris o prietenă a cărei soră este doctor oftalmolog. Și mi-a zis neapărat: nu mai sta cu nasul înfundat!

Pune-ți picături pentru decongestionare. Dacă se inflamează urechile, riști să dai în altele. Aveam ganglioni inflamați, o nenorocire! Și atunci mi-a dat ea o schemă de urgență, dar pe aceea nu pot să o iau decât la crize. Practic așa am aflat ce am. Deocamdată mă tratez băbește. O să ajung și la medic„, a mai spus Cristina Ciobășanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton