Cristina Ciobănașu, despre relația cu părinții iubitului ei, Alex Mureșan: "Probabil că au avut și ei filtrele lor în momentul în care m-au cunoscut, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Cristina Ciobănașu este foarte fericită de mai bine de trei ani alături de Alex Mureșan, de profesie stomatolog și relația cu părinții acestuia este și ea una specială. Actrița mărturisește că prima lor întâlnire a fost una foarte relaxată și a rămas surprinsă că părinții lui Alex, de profesie medici, s-au comportat ca și când nu știau cine este ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, fac planuri de nuntă, dar nu au stabilit momentul când se va întâmpla. Prezentatoarea recunoaște că medicul stomatolog a cerut-o de două ori în căsătorie, dar nu i-a oferit și inelul aferent.

cristina-ciobanasu-1cristina-ciobanasu-1

Cum se înțelege Cristina Ciobănașu cu părinții iubitului ei, Alex, după trei ani de relație

Chiar dacă se bucură de notorietate și este de ani buni o prezență constantă pe micul ecran, Cristina Ciobănașu nu a fost percepută așa de părinții iubitului ei. Iar acest lucru a surprins-o plăcut. A apreciat la ei că au tratat-o normal și nu ca pe o vedetă.

Sunt niște firi foarte diplomate, sunt amândoi medici. Nu mi-au arătat vreo secundă că mă cunosc de undeva sau că știu că eu sunt persoană publică. Ne-am comportat ca și cum atunci ne întâlneam pentru prima dată.

Foarte diplomat, foarte plăcut și, în timp, cumva am construit o relație prietenoasă, că prima întâlnire a fost, sigur, drăguță, dar știi cum e, cu emoții de ambele părți. Cred că ei s-au gândit – sperăm să fie ultima. Eu m-am gândit – sper să fiu ultima, nu, glumesc! Probabil că au avut și ei filtrele lor în momentul în care m-au cunoscut, dar nu au lăsat niciodată să simt asta. Chiar m-am simțit confortabil și mă simt în continuare', a povestit Cristina Ciobănașu, pentru Unica.ro, despre momentul în care a Alex Mureșanu a prezentat-o familiei.

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită și o atacă pe Cristina Cioran, mama fiicei lui: „E înaltă, slabă, mai tânără decât mine cu 14 ani. Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite’

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie’

Atât Cristina Ciobănașu, cât și iubitul ei, Alex, sunt foarte apropiați de părinți

Cristina Ciobănașu recunoaște însă că au decis să petreacă timp de calitate alături de persoanele dragi și separat. Prin urmare, sunt situații în care fiecare merge acasă la părinți, lăsându-l pe celălalt să aibă program de voie.

Noi avem chestia asta de timpul alocat părinților, poate să fie și independent, cumva mi se pare că într-un fel se comportă părinții când e doar copilul în vizită și în altfel se comportă când vine și partenera sau partenerul.

Mi se pare că e mult mai sănătos să existe și vizite independent. Adică eu mă mai duc la Ruxandra și la maica-mea doar singură. Și îl las pe Alex să se relaxeze acasă, să aibă și el o duminică liniștită, fără vizite, fără program. Duminică e ziua lui liberă, aia în care stă acasă,  zace sau cel mult se plimbă cu câinele. La fel face și el, doar că vizitele lui sunt mai scurte, pentru că el are o familie  de mulțumit, eu am două și atunci trebuie să mă împart între cele două familii', a povestit Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu a fost cerută în căsătorie de două ori de Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu a avut în trecut o relație cu Vlad Gherman, colegul ei de platou, dar când toată lumea se aștepta la o căsătorie, cei doi au decis să își separe drumurile. Și dacă Vlad s-a însurat luna aceasta cu Oana Moșneagu, și Cristina a fost cerută în căsătorie de Alex.

„Au existat niște cereri, este o poveste amuzantă la mijloc. Ideea este că el m-a cerut de două ori, pe două continente diferite, dar niciodată nu a avut un inel fizic pentru mine și atunci i-am spus că îl aștept pregătit (râde). Au fost două momente spontane, el e un tip foarte spontan și apreciez asta la el, au fost două momente în care a simțit să facă asta, a fost ceva autentic și am apreciat din suflet că a făcut asta.

Pot să zic că avem planuri, ne dorim să ne căsătorim, dar nu am pus-o niciodată pe hârtie la modul: gata, anul viitor ne căsătorim! Nu, cumva suntem bine așa cum suntem, simplul fapt că semnăm niște acte nu schimbă cu nimic faptul că ne iubim și că suntem bine și că ne dorim să fim o viață împreună.

Da, la un moment dat mi-aș dori să facem o cununie religioasă, pentru că mi se pare că o binecuvântare de genul  ăsta este binevenită, dar nu pun nicio presiune. Aveam aproape 3 ani împreună, puteam să avem și 15, cred că la fel de relaxați eram din punctul acesta de vedere’, spune Cristina Ciobănașu pentru Unica.ro acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton