Cristina Ciobănașu revine la TV, după o pauză de un an, în serialul "Lia", de pe Antena 1: "Mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat"

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Ciobănașu revine la TV, după o pauză de un an, în serialul „Lia”, de pe Antena 1. Cristina Ciobănașu revine la Antena 1, după un an de pauză pe micile ecrane. Vedeta a anunțat că a fost distribuită în serialul „Lia”, unde va interpreta un rol foarte interesant. Iată ce a declarat vedeta despre revenirea la TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii Cristinei Ciobănașu au avut parte, recent, de o veste foarte bună. Publicul are ocazia să o revadă pe îndrăgita actriță la TV, în serialul „Lia”, de pe Antena 1. Cristina Ciobănașu își va face apariția în serial, la data de 30 noiembrie, în rolul unui personaj captivant, care va adăuga și mai mult mister și intrigă poveștii.

43985731_2201185410160066_2989008547809881620_n-e1557131678194-810×664-143985731_2201185410160066_2989008547809881620_n-e1557131678194-810×664-1

Cristina Ciobănașu revine la TV, după o pauză de un an, în serialul „Lia”, de pe Antena 1

Cristina Ciobănașu revine la TV, din 30 noiembrie, în serialul „Lia – Soţia soţului meu', de pe Antena 1. Personajul interpretat de îndrăgita actriță aduce o notă inedită producției, ce captivează milioane de telespectatori în fiecare joi, de la 20:30. Cristina Ciobănaşu o interpretează pe Anastasia (Sia), o tânără ce-și face brusc apariția în existența lui Nae (Marian Râlea), și, implicit, în cea a lui Petru (Ştefan Floroaica).

Citește și: Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei'

Citește și: Oana Radu dezvăluie motivul despărțirii de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta. Treaba asta m-a cam dărâmat…”

Citește și: Ștefan Stan, adevărul despre divorțul de soția sa, după 4 ani de căsnicie: „De acolo au pornit divergențele între noi”

Citește și: Monica Pop, bolnavă de cancer, a răbufnit după moartea Ronei Hartner: „Incredibil, a stat două luni fără tratament”

Anastasia este o tânără trecută prin multe greutăți de-a lungul vieții, cu o forță interioară nebănuită și o personalitate puternică și nonconformistă. Legătura dintre Anastasia și familia Vornicu devine un punct de interes, și numai Nae (Marian Râlea) pare să poată desluși misterul. Anastasia alege să rămână singură, așa cum a fost obișnuită, iar singura persoană capabilă să o influențeze este Petru (Ştefan Floroaica).

Cristina Ciobănașu, despre personajul ei din serialul „Lia”, difuzat pe Antena 1

Cristina Ciobănaşu este foarte entuziasmată de faptul că a revenit la marea ei iubire „actoria” și recunoaște că are mult mai multă încredere în ea de când a ajuns pe platoul de filmare.

„Sia este o tânără puternică, ambiţioasă, curajoasă şi neînfricată. Nu permite nimănui să o calce în picioare şi spune verde în faţă ceea ce gândeşte. A fost nevoită, de-a lungul vieţii, să se descurce în orice situaţie şi să îşi ceară singură drepturile.

Sia este un personaj care mă scoate din zona de confort, care mă ţine în priză şi care nu îmi dă voie să iau o mică pauză'. Abia aştept să o descoperiți pentru că, în ciuda ambalajului, ea are un suflet minunat, dar rănit de toate evenimentele nefericite din viața ei.

Acest personaj mi-a readus pofta de a juca dupa o pauză de un an în care mi-am dat timp să mă resetez, să mă vindec şi să îmi reorganizez priorităţile', dezvăluie Cristina Ciobănaşu.

Cum a fost pentru Cristina Ciobănașu revenirea pe platourile de filmare

Deși Cristina Ciobănașu nu a oferit prea multe detalii despre personajul său, e fericită că a revenit pe micile ecrane și se bucură din plin de clipele petrecute la filmări.

„Reîntoarcerea în echipa alături de care am lucrat şi la celelalte proiecte din trecut mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat de primii receptori ai muncii tale. Până să ajungă la montaj şi, mai apoi, pe micile ecrane, stările pe care le trăiesc prin intermediul personajului meu sunt trecute prin filtrul echipei de filmare, al cărei feedback imediat este extrem de important.

Faptul că au fost perioade în care petreceam mai mult timp cu echipa de filmare decât cu familia a pus bazele unor relaţii frumoase, de care mă pot bucura din nou, de când am reînceput treaba. Sper să nu dau vreun spoiler, dar cred că pot spune despre Sia că îi place acţiunea şi că recurge din cand in cand chiar şi la gesturi mai puţin ortodoxe pentru a se apăra!', mai spune actrița în comunicatul de presă.

FOTO: nstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton