Cristina Ciobănașu se căsătorește cu Alexandru Mureșan: "Este în plan, am primit două inele". Sunt împreună de doi ani

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Ciobănașu e pregătită să se căsătorească cu Alexandru Mureșan, după doi ani de relație. Cristina Ciobănașu și iubitul ei Alexandru Mureșan trăiesc o poveste de dragoste ce durează de peste doi ani de zile. După despărțirea de Vlad Gherman, actrița Cristina Ciobănașu simte că și-a găsit sufletul-pereche în actualul iubit și mărturisește că este în plan și o eventuală nuntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu e pregătită să se căsătorească cu Alexandru Mureșan, după doi ani de relație. Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. În urmă cu trei ani, vedeta a pus capăt relației de nouă ani cu Vlad Gherman, iar în prezent și-a găsit liniștea în brațele actualului partener, care este medic stomatolog. Se pare că legătura lor devine din ce în ce mai serioasă, căci Cristina Ciobănașu mărturisește că amândoi își fac planuri de căsătorie.

cristina-ciobanasu-si-iubitul-eicristina-ciobanasu-si-iubitul-ei

Cristina Ciobănașu e pregătită să se căsătorească cu Alexandru Mureșan, după doi ani de relație

Cristina Ciobănașu este în al nouălea cer alături de partenerul ei, Alexandru Mureșan, cei doi fiind extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Mai mult, vedeta mărturisește că sunt pregătiți să ducă relația la un nou nivel și să-și unească destinele. Actrița a dezvăluit că vrea să se căsătorească cu Alexandru Mureșan, dar așteaptă ca acesta să facă primul pas.

Citește și: Cum a afectat-o pe Cristina Ciobănașu despărțirea de Vlad Gherman: „A fost crunt, m-a dezechilibrat mult!'

Citește și:Ce discuție a avut Cristina Ciobănașu cu Oana Moșneagu, după ce actrița s-a cuplat cu fostul ei iubit, Vlad Gherman: „Am luat-o deoparte și…’

Citește și: Victor Cornea s-a mutat în vila de un milion de euro a Andreei Bălan, după câteva luni de relație: „Am încredere că totul este și va fi bine'

Citește și: Cât au costat verighetele purtate de Bursucu și soția lui, la nuntă: „Nu sunt obișnuită cu atâta eleganță”

„Am primit 2 inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: De nevastă oricum te iau!', rămâne de văzut când voi purta rochia de mireasă!', a declarat Cristina Ciobănașu pentru Playtech.ro.

Cristina Ciobănașu s-a întâlnit cu fostul iubit, Vlad Gherman și actuala sa parteneră, la o nuntă

Cristina Ciobănașu a povestit că s-a întâlnit cu Vlad Gherman și logodnica lui, Oana Moșneagu, la o nuntă. Mai mult, actrița a stat la aceeași masă cu fostul iubit si partenera acestuia. Cu toate astea, Cristina Ciobănașu a dezvăluit că s-a simtit foarte bine și au dansat împreună.

‘Mi-a luat ceva până m-am obișnuit așa cu tot ce se întâmpla. Cred că cel mai mare test a fost când ne-am întâlnit toți patru la o nuntă a unui prieten comun, eu eram cu iubitul meu, Vlad era cu Oana, la nunta lui Bubu Cernea. Eu și Vlad am crescut împreună cu Bubu.Țin minte că m-a sunat Elena și mă întreba ‘Noi ne gândeam să îi invităm și pe Vlad și Oana’, eu în perioada aia m-am apropiat de ei și cumva am simțit nevoia să mă îndrept către prieteni care nu sunt atât de ancorați în relația cu Vlad. Soția lui actuală a luat un rol în serialul Ruxandrei și cumva ei se simțeau mai atașați în momentul ăla de mine, știi.

Erau destul de proaspete relațiile noastre cu noii iubiți, desigur am zis că e normal, cum să nu îi cheme.M-am pus lângă Oana și băieții nu știau dacă să se așeze sau nu, a fost neîndemânatică faza, nimeni nu voia să plece de acolo cu o dispută. Până la sfârșitul serii ne-am distrat, am dansat împreună, evident, nu ne vedem duminicile. Eu și cu Oana mă știam de mai demult, de la Fructul Oprit, a povestit Cristina Ciobanasu.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton