Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Alex Dobrescu, în instanță: "A jignit-o în diferite feluri. I-a dat pumni, palme şi picioare şi a dat-o afară din casă în lenjerie intimă"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se află înr-un scandal monstru, care a ajuns și în instanță, chiar când toată lumea credea că sunt la un pas de împăcare. Cristina Cioran a făcut acuzații extrem de grave la adresa tatălui fiicei sale, împotriva căruia a cerut ordin de restricție. Potrivit afirmațiilor acesteia, Alex Dobrescu ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele, dar și cu masa în cap.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit cu scanda în urmă cu mai bine de un an și jumătate și relația dintre ei continuă pe același ton. Recent, Cristina Cioran a cerut și a obținut un ordin de restricție împotriva tatălui fiicei sale, Alex Dobrescu, pe care l-a acuzat de violență. Ambii au dat declarații mai întâi la poliție, apoi la interpelarea instanței de la Judecătoria sectorului 2.

bfdfbfdf

Cristina Cioran îl acuză pe Alex Dobrescu de jigniri și agresiune fizică

Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu a jignit-o și dat-o afară din casă, în lenjerie intimă. Poliția chemată la fața locului a constatat că în locuință avusese loc o dispută violentă pentru că erau uși sparte.

„La interpelarea instanţei, reclamanta arată că în data de 04.04.2024, după o noapte petrecută nu ştie unde, în stare avansată de ebrietate şi presupune că şi sub influenţa substanţelor interzise, pe la ora 16:00, pârâtul a venit la ea acasă. A început să facă scandal, a jignit-o în diferite feluri. I-a dat pumni, palme şi picioare şi a dat-o afară din casă în lenjerie intimă. Pârâta a fugit pe scări cu hainele în mână. S-a dus să ia copilul de la grădiniţă şi a dat o tură de cartier.

Când s-a întors acasă pârâtul plecase. S-au întâlnit pe drum, iar în faţa casei şi în curte erau 6 echipaje de poliţie, deoarece vecinii chemaseră poliţia pentru că pârâtul aruncase cu obiecte de pe geam. Ulterior, urcând cu poliţia în casă a observat că făcuse şi distrugeri. Spărsese uşi, o masă de bucătărie cu care îi dăduse în cap (…)', se arată în Sentinţa civilă nr. 5256/2024, publicată de cancan.ro.

Citește și: ‘Îl uram din toată inima mea și am ajuns să stau cu el…’ Cum s-a schimbat relația dintre Cătălin Moroșanu și Zannidache la Survivor All Stars / EXCLUSIV

Citește și: Deea Maxer a circulat doi ani cu permisul de conducere expirat. A constatat după divorțul de Dinu Maxer, la schimbarea actelor: „Nu m-a oprit nimeni în perioada aia’

Alex Dobrescu o acuză pe Cristina Cioran că i-a reținut actele

Alex Dobrescu a declarat că au locuit în același apartament, deși erau despărțiți, întrucât actrița nu avea niciun venit, iar el întreținea familia. De asemenea, bărbatul a adăugat că și după scandalul de la începutul lunii aprilie, când a fost săltat de Poliție, din fața casei, Cristina a fost cea care i-a dat mesaje și l-a chemat înapoi:

„La interpelarea instanţei, pârâtul arată că nu sunt neînţelegeri între el şi reclamantă. Are însă mesaje primite de la reclamantă în care îi scrie tot timpul să vină acasă, să o ajute cu fetiţa, să se împace. Pârâtul arată că de când s-au despărţit au locuit în acelaşi apartament, deoarece a trebuit să le ajute financiar, neavând nicio sursă de venit, a fost un fel de „pater familias'.

La interpelarea instanţei, pârâtul arată că pe data de 04.04.2024 se făcuseră două zile de când decedase mama lui, a mers acasă să îşi ia cartea de identitate şi să meargă împreună cu reclamanta la incinerare, doar că reclamanta a adoptat un altfel de comportament, îi ascunsese cartea de identitate, pârâtul presupunând că reclamanta are nişte probleme psihice. A început să ţipe la el, apoi a fugit pe scări', scrie cancan.ro.

'La interpelarea instanţei dacă a ridicat tonul la reclamantă sau a jignit-o pe aceasta pe data de 04.04.2024, pârâtul arată că nu neapărat, a fost o discuţie colocvială, puţin dezechilibrată, dar nu mai ştie exact ce i-a spus şi nici ce i-a spus reclamanta. (…)

La interpelarea instanţei, pârâtul arată că în urma mesajelor primite de la reclamantă, s-a întors iar acasă pe data de 04.04.2024, pe la ora 20:00. Reclamanta i-a dat drumul în casă, deoarece el nu are cheie. Iar când a intrat în casă, reclamanta îl aştepta tot cu ranga în mână, iar atunci el a plecat', mai precizează aceeași sursă.

Chestionat de Cancan cu privire la această situație, Alex Dobrescu spune că actrița nu i-ar fi înapoiat toate hainele și nici buletinul.

„Mi-a trimis o parte dintre haine în saci de gunoi, prin intermediari, după mai bine de trei săptămâni de când am vrut să le iau. Hainele mai scumpe nu mi le-a dat, probabil le-a vândut. Mi-a oprit și unul dintre telefoane, precum și buletinul care și acum e la ea', a declarat Alex Dobrescu.

Instanța a respins cererea Cristinei Cioran de prelungire a ordinului de restricție

După ce a audiat ambele părți și a analizat probele depuse de fiecare, la dosar, completul de la Judecătoria sectorului 2 i-a respins cererea Cristinei Cioran, de prelungire a ordinului de restricție pe maximum 12 luni.

„În declarația de victimă-pct.9 , reclamanta a arătat ca nu există nicio situație de risc pentru minoră, în fata instanței a declarat că între tată și minoră există o relație frumoasă, de atașament. În formularul de evaluare a riscului, la pct.2, reclamanta a arătat că nu au fost agresați membri de familie, respectiv minora', mai precizează instanța .

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton